Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 64.
-
Troche zabrakło mi tu szczegółów , gdzie obrona się podstawiła ? Ale doczytałem ze cala akcja przebiegła pomyślnie , a to najważniejsze jak to mówią . Tak ze podsumowując Gratulacje zorganizowania całej akcji , a atakierowi szybkiej odbudowy
-
Interesujacy ACS - gratki Obroncy - Szo
-
Nie zla St . zarobkowe . I nie zle techy 200 % , chyba pierwszy raz tekie widze . oraz . Dopiero widze ze Ty juz top 1 , obroncy To do nastepnego
-
Jak dla mnie to tez , kogiel mogiel , ten goni tego a tamten tamtego . Ale najważniejsze ze jakoś wszyscy chyba z tego dobrze wyszli . Pozdrawiam Caly Nekkar , albo tych co na nim czynnie graja .
-
Takie Starcie to obowiązek żeby Tu być . Gratulacja za TOP 1 ACS . Nekkar. Rangerowi - , dzięki Dokowi Kosmicznemu , masz nadal czym latać Już pallo tu dużo mądrych słów , wiec ja tylko tak skromnie nie narażając się nikomu I latamy dalej
-
No , Az tchu zabrakło . Oglądając takie starcie . Na razie nie znamy wypowiedzi Owocka , co on na to ?? Ale fakt , aż u mnie było czuć trzęsienie planety przy takim bum m . Jak to mówią na końcu zostanie tylko jeden . No i fakt ze przydało by się uni fuzion , żeby odlodzić uni . Zysk naprawdę nie wielki , porównując do strat obrońcy . Ale fakt ze zawsze na plus , no i top tez się zapisze na długie lata pewnie . Krótko i na temat : Lajt - Gratki top 2 uni pl Owoc- zimowe
-
Kolega Smaka już na Urlopie , wiec już nie będzie . Atakierom Gratki za pomysły Pozdrawiam
-
Lal , no , no takie starcie top 1 , GRATULACJE kurufirowi oczywiście i szacunek za postawę.
-
Akcja Kto mieczem walczy od mieczy pada Takie ACS zawsze będą cieszyć oko, zysk jednak był wiec zycze przetopu i odbudowy flotek i latamy dalej panowie. Obrońcy pakiecik , zawsze można sobie eko popykać w wolnym czasie bez stresowo
-
Riddi Gratki Topa 1 Solo szkoda ze na sojuszniku. Widzę ze co niektórzy zawzięci wrogowie z gemini nadal sa wrogami na Andro. Gward - , straty duże , ale no jakoś to będzie z Ta odbudowa , jak to mówią Warszawy tez od razu nie odbudowano . Większość wie ze gracze a Andro maja bardzo duża przewagę flotowa do Gemini , wiec jeszcze pewnie nie jednego gracza zobaczy się w reckach . Ale kto mieczem walczy i od miecza upada , tak było i tak będzie .
-
Jedni się cieszą a drudzy niestety już nie To takie zasady tej gry Tak to jest jak się ma problemy z netem z tego co wiem , obrońca tez je miał ostatnio. Wiec życzymy obrońcy już teraz spokojnej gry , bez pospiechu i bez odbierania fs , czyli jednym słowem eko . Agresorom Graty , bo tak wypada I bawimy się dalej
-
ACS; Vajsik [UoS], Dracul [LISY] vs Konto oddam [KOJAK] - 2038,71% 63 życzenia+kontra TOP 2 ACS
PostTakie akcje zasze sa mile widziane- tym barziej ze jest sie po stronie wygranych . Gratulacje chlopaki - ja tez podchodze do tego ze lepiej miec przyjaciol do okola siebie niz wrogow. ale namadrowalem Dzieki za linka, i ten czarny o ktorym mowa to chyba nie ja co :?? To jak Wam sie udala wspolnie top 2 ACS wykrecic to pomyslcie o TOP 1 ACS - wspolnie . Pozdrawiam Wszystkich znajomach
-
Lady s - to poprostu DIVA Gemini, samo spojrzenie na nia bylo zakazane , az do momentu kiedy to znalazlo sie trzech smialkow ktorzy spojrzeli smierci w oczy . Napewno z bijacym jak dzwon sercem lecieli ku ksiezycowi w nieznane , jednak usmiechnelo sie do mich szczescie . Zmeczona , uspiona i wyczerpana Lady s nawet nie przypuszczala co ja morze czekac . Floty stoczyly dluga i zaciekla walke , lecz opor trzech ( muszkieterow ) , byl nie do pokonania . Po zakonczeniu walk na orbicie ksiezyca pozos…
-
Wlocik naprawde zniewalajacy Odwaga i bohaterstwo na 100 % Pozdrowoinka dla Ogejow