Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 94.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam na początku pozdrowienia dla Femi, Maciasa, Sieciownika reszty Złomiarzy oraz Nightm4r3 Co do ataku widziałem że cesarza nigdzie nie ma a recki stoją same na księżycu to postanowiłem zaatakować. Recków niestety mi zabrakło więc zebrałem tyle ile mogłem. Żyjąc w przeświadczeniu że cesarz jest w kościele albo zapił wysłałem drugi atak żeby zebrać surkę z księżyca, niestety rzeczywistość okazała się inna i straciłem 300ow i 800 DT więc lucek trochę strat odrobił. A teraz wyjaśnienie czemu wys…
-
1. [MKU]Miedzygalaktyczne Kurczaki vs [ZLMRZ] Zlomiarze Nierozstrzygnięta
Mendaks - - Wojny Zibal
PostJa ze strony ZLMRZ również proszę o zakończenie wojny. Doszliśmy do porozumienia z kurczakami
-
Pozdrowienia dla Femi Sieciownika i reszty złomiarzy Obrońcy SzO. Dnia 18-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mendaks [ZLMRZ] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.200 Pancernik 200 _________________________________________ Obrońca RainBow [ZADYMA] ________________________________________________ Duży transporter 80 Lekki myśliwiec 200 Krążownik 450 Okręt wojenny 65 Recykler 400 Sonda szpiegowska 46 Bombowiec 30 Satelita słoneczny 120 Niszc…
-
1. [MKU]Miedzygalaktyczne Kurczaki vs [ZLMRZ] Zlomiarze Nierozstrzygnięta
Mendaks - - Wojny Zibal
PostWidzę że obrałeś sobie na cel słabszych bo do lepszych od siebie strach startować? Powodzenia
-
Pozdrowienia dla Femi i Sieciownika. Dziękuję Matpodowi za cynk i szybki wlot na GS'y. Obrońcy Dnia 12-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mendaks [ZLMRZ] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.260 Pancernik 30 _________________________________________ Agresor Matpod [ZLMRZ] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Pancernik 208 Lekki myśliwiec 2.000 Okręt wojenny 440 _________________________________________ O…
-
Pozdrawiam Femie i Sieciownika oraz resztę Złomiarzy. Podziękowania dla Floty Imperialnej że nie wahał się ani chwili tylko od razu dołączył do ataku Flota została nie pilnowana na księżyciu więc nie było się nad czym zastanawiać tylko na szybko wysłaliśmy recki i flotę. Obrońcę udało się zezłomować niestety wybudował za anty recki no i dużą część złomu udało mu się zebrać. Dnia 10-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mendaks [ZLMRZ] __________________________________…
-
Pozdrowienia dla Femi, Sieciownika, który nie zrobił sobie jeszcze koło mnie koloni (jego strata), dla floty Imperialnej i dla Parismo za gotowość w razie kontry no i dla reszty Złomiarzy. Od Matpoda Pozdro dla Latającego z Farmami za gotowość i zmarnowany dex i dla reszty Złomiarzy. Akcja w sumie na szybko robiona Dostałem wiadomość od Matpoda że wyłapał na fali GS'y wracające na planetę z atakuj. Jeśli ktoś mając księżyc wysyła GS'y na atak no to może się liczyć z tym że one już niedługo polat…
-
Na początku pozdrowienia dla Femi i Sieciownika Od Sieciownika pozdrowienia dla Maciasa, Devastatora i reszty Złomiarzy. I oczywiście dla Dziubka - to jak z tym kontem? Szukać? ;p Na obrońcę polowaliśmy kilka dni. Jak robił ataki to tyle ich wysyłał że nie sposób było go złapać na falandze bo byłoby to nie opłacalne więc czekaliśmy aż popełni błąd no i popełnił. Mianowicie nie odbierał powrotu flot z ataku Tak więc rano przyczailiśmy Pana i zezłomowaliśmy. Wcześniej Sieciownik sam próbował zezło…
-
Pozdrawiam Femie i Sieciownika oraz resztę złomiarzy Obrońcy i oby się nie zniechęcił do grania Dnia 05-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mendaks [ZLMRZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 793 Krążownik 763 Okręt wojenny 963 _________________________________________ Obrońca Aqua [T_S] ________________________________________________ Mały transporter 30 Duży transporter 45 Lekki myśliwiec 178 Ciężki myśliwiec 51 Krążownik 108 Okręt woje…
-
Pozdrowienia dla Femi i Sieciownika i dla reszty złomiarzy Obrońcy Dnia 25-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mendaks [ZLMRZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 251 Krążownik 598 Okręt wojenny 200 _________________________________________ Obrońca zdzichowo ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 40 Lekki myśliwiec 139 Ciężki myśliwiec 18 Krążownik 30 Okręt wojenny 28 Recykler 22 Sonda szpiego…