Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-116 z 116.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
figiel [WSNR] & Prowo Oddam [WSNR] & Montezuma [WSNR] & Siedem [WSNR] vs. Vesper [C C] ~ 5005.27%
PostDobry, dlugo tu nie zagladałem z tej aktywnej strony to czas najwyzszy, nie to co reszta chlopakow z wsnr xD do niszczenia zmobilizowal mnie trondzik a byłem niemal pewny ze kolega fs-uje z tego rogala wiec trzeba bylo to juz tylko sprawdzic xD pozdro dla wszystkich z klanu xD Dnia 27-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor figiel [WSNR] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 1 Gwiazda Śmierci 559 _________________________________________ A…
-
Nie wiem co napisac, takich jak ty to można przyrównac do naturalnej selekcji - tylko najsilniejszy przetrwa... xD
-
Prowo Oddam [WSNR] vs. Paul Atryda [UND] ~ 650.33% , Prowo Oddam [WSNR] vs. lukpol18 [STS] ~ 927.5%
PostTemu Panu już podziękujemy... graciochy xD
-
Coś na posuchę, pzdr WSNR. Dnia 24-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Montezuma [WSNR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 761 Ciężki myśliwiec 87.097 Krążownik 16.371 Okręt wojenny 16.000 Bombowiec 1.015 Niszczyciel 107 Pancernik 18.562 _________________________________________ Obrońca Dragon [STS] ________________________________________________ Mały transporter 100 Duży transporter 109 Sonda szpiegowska 40 Satelita słoneczny 1 Gwiazda…
-
Na bezrybiu i rak ryba, pzdr dla wsnr Dnia 12-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Montezuma [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 16.016 Bombowiec 500 Niszczyciel 100 Pancernik 16.305 _________________________________________ Obrońca Consul Star [C66] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 60 Recykler 86 Niszczyciel 477 Gwiazda Śmierci 5 Wyrzutnia rakiet 4.500 Działo Gaussa 254 Działo jonow…
-
Dnia 29-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Montezuma [WSNR] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 34.867 Pancernik 15.635 _________________________________________ Obrońca Aerozine [RND] ________________________________________________ Mały transporter 39 Duży transporter 518 Lekki myśliwiec 5.846 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 2.602 Okręt wojenny 1.610 Recykler 1.465 Sonda szpiegowska 7 Bombowiec 50 Niszczyciel 453 Pancernik 872 _________…
-
Zatrzęsło na uni początkowo myślałem ze Kim Dzond odpalił jednak swoje rakiety ale nie, to byli nasi xD Wszystko ładnie pięknie ale tytuł starcia powinien być top 2 solo... Erka jak ja go nazywam(Ambulance xD) i tym razem nie zawiódł, zauważył cała akcje i zoorganizował obronę,akurat wstałem wcześniej bo szykowałem się na ryby i tylko zerkłem a discord aż czerwony, 5 zdań na sec xD Na szczęscię wszystko skończylo sie dobrze i szczęśliwie chodź nie zabrakło rannych i ofiar. pzdr Imperium Azteckie
-
Dnia 31-03-2018 17:58:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Prowokator [WSNR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 315.998 Pancernik 49.135 _________________________________________ Agresor Montezuma [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 4.400 _________________________________________ Agresor sandacz [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 21.250 _________________________________________ Obrońca Lucky2…