Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 47.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
KUPA w natarciu! Wrzucam za żone bo nie dorobiła się jeszcze konta na forum. Maluszek ale mieści się jeszcze w progu. Dnia 29-11-2020 21:28:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Vegeta [KUPA] ________________________________________________ Krążownik 97.674 _________________________________________ Obrońca CruCiatuss [KILLJOYS] ________________________________________________ Mały transporter 8.581 Duży transporter 6.107 Lekki myśliwiec 8.888 Ciężki myśliwiec 2.317 Krążownik 990 Okr…
-
Taki maluszek po stosunkowo małej odbudowie ale łapie się w progu. Pozdro dla soja, KUPA rządzi KUPA radzi KUPA nigdy Cie nie zdradzi!! Edit - nie pozdrawiam sąsiada xD Dnia 25-11-2020 04:12:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Seru [KUPA] ________________________________________________ Krążownik 51.407 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca kazhom54 [SkyLine] ________________________________________________ Mały transporter 691 Duży transporter 9.47…
-
Standard, minutki na moonie, brak aktywki na innych, szybki msg do Robikon, lot i bum Podziękowania za recki dla Matematyk i TURBO recki dla Mazi Dnia 05-11-2020 21:28:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Seru [LSBS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 8.098 Ciężki myśliwiec 3.780 Krążownik 3.286 Okręt wojenny 10.613 Pancernik 9.961 Bombowiec 945 Niszczyciel 745 Reaper 700 Pathfinder 1.295 _________________________________________ Agresor Robikon [LSBS]…
-
Taki drobiazg kilka godzin po ufundowanym "urlopie" Dnia 29-10-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Seru [LSBS] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.000 Pancernik 4.500 _________________________________________ Obrońca Baryla221 [SWG] ________________________________________________ Mały transporter 2.731 Lekki myśliwiec 4.332 Ciężki myśliwiec 1.704 Krążownik 489 Okręt wojenny 1.174 Sonda szpiegowska 3.912 Bombowiec 262 Niszczyciel 96 Pancernik 106 Rea…
-
Na tego Pana leciałem już kilka razy, tym razem też bez przekonania ale jednak weszło Pozdro dla sojuszu LSBS i standardowo sąsiadowi Dnia 21-10-2020 20:40:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Seru [LSBS] ________________________________________________ Krążownik 2.135 Okręt wojenny 4.233 Pancernik 3.932 _________________________________________ Obrońca XER0 [BRZ] ________________________________________________ Mały transporter 4.035 Duży transporter 6.340 Lekki myśliwiec 4.288 Ci…
-
[ciach] ta gra jest chyba twoim życiem, my się cieszymy ze starcia, że coś się dzieje niezależnie od zysku. Opisaliśmy jak było a ty to samo w kółko powtarzasz... czy napisaliśmy cokolwiek że placzemy po wlocie? Nie da się ciebie przegadać zachowujesz się jak 15sto letnie dziecko.. Osobiście niewiele mniejszą mam tą flotę niż przed wlotem a zyskujemy coraz więcej sojuszników co słychać na priv w grze, do zobaczenia [ciach] Moderator Neferet:Obraza i offtop
-
mistrzu nie było pz i nie dało się zrobić bo nie było żadnej obrony ani statków, konkretniej to byliśmy w 2, bo kobiety od nas z sojuszu dorzuciły tylko 1ss i kilka tys krążków. My za bardzo tego nie odczuliśmy za to twój portfel pewnie tak pozdrawiam PS chyba za bardzo się podnieciłeś bo kilka razy wklejony raport
-
Idziesz jak przeciąg, również pozdrawiam
-
Tanczacy z Owcami [Gumisie] & Majunek1789 & Tanczacy z Lamami [Gumisie] vs. Vegeta [LSBS] ~ 5524.12%
Postpłakał nie będę bo to tylko gra i nie moja flota, % już kilka jest na ST a bałagan rzeczywiście zrobiłem bo miałem fake news gdybym wiedział od początku to tylko bym "pogratulował", a odnośnie polowania to zobaczymy kto będzie łowcą a kto zwierzyną
-
Tanczacy z Owcami [Gumisie] & Majunek1789 & Tanczacy z Lamami [Gumisie] vs. Vegeta [LSBS] ~ 5524.12%
PostMuszę zwrócić honor atakującym, ponieważ aż sam sprawdziłem żony loty i rzeczywiście fs wysłany we własny układ na pz, było koło pierwszej w nocy i pewnie zmęczenie zrobiło swoje Nie zmienia to faktu, że i tak pewnie się spotkamy po jednej czy po drugiej stronie w tytule ST.
-
Postfanem nieuczciwej gry nie jestem, więc twoim też nie nie będę się tu przepychał z tobą na forum, do zobaczenia w kosmosie gumisiu
-
PostZ tego co pamiętam na Octans to częściej byłeś zbanowany niż grałeś więc nie mów mi o czystej grze kupione nie było ale ciekawe jak wyliczone, gdzie flota wysłana na fs układ czy dwa dalej
-
PostStarcie nieczyste, pozdrawiam