Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-76 z 76.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• B.H. 23 a.k.a Żubrzyk :))

Lord L - - Archiwum CT

Graty awansu Jakie uczucia przechodzę cię gdy oglądasz reklamę żubra Czy żubronie to twoi bliscy kuzyni ??

• Cytat: „Eurynomos napisał(a) @Lewatywa hmm tylko który kawałek jej fotki ” Tak myślę , że głowa wystarczy , a jak się nie zgodzi to nogi Pazerny nie jestem

• Goldbluszcz - ogrodnik

Lord L - - Archiwum CT

69 hmm ciekawa liczba jest 1/69 Czemu wstąpiłeś do Teamu Jak się dowiedziałeś o ogame? Na jakich uni grasz? Największe sukcesy w ogame? Ile najwięcej dałeś ostrzeżeń, banów jednego dnia? Lubie spam, bo...

• HypnOS

Lord L - - Archiwum CT

Co cię zmusily do tak strasznego czynu (zasilenia szeregów Teamu)? Czemu ten dział forum, a nie inny? Lubie spam, bo...

• HypnOS

Lord L - - Archiwum CT

Czemu mod , a nie GO? Na jakich uni grasz? Największe sukcesy w ogame? Ja tu wróce i popytam jeszcze EDIT: Pierwszy

• Tanin

Lord L - - Archiwum CT

Największy sukces w ogame? Czemu Go , a nie mod? Co cię pchnęło w tak desperacki krok i zostałeś GO Jaka część chemi jest najciekawsza ?

• Podbijam bo spadło Zobaczymy jeszcze kawałek fotki Stefci

• Art

Lord L - - Członkowie Teamu

A ja mam pytanie czy To było przez krótką chwilę autentyczne

• Art

Cytat: „gnojek pl napisał(a) 2. Rozejrzyj się po temacie, bo odpowiedź juz była udzielona. Art z jaki przedmiot ci się najbardziej podobał jak byłeś w podstawówce. :P” Coś mi się zdaje ,że sztuka lub plastyka

• Art

Cytat: „Art napisał(a) Chuck Norris dal mi kiedys KzP :D” To jesteś drugi kto to przeżył, pierwszym był sam Chuck

• Siema hanysie , nareszcie ktos z mojej okolicy, do jakiej budy łaziłeś

• Art

Cytat: „DrACoola napisał(a) A po co wybory? I tak wszyscy wiedzą, że Ja jestem najpiękniejszy :D” Chodziło mi o kobiety , a nie demony

• Art

Przeglądając dział dyskusje i dyplomacje (w szczególności wybory miss każdego uni) wpadłem na taki pomysł, aby w Teame odbyły wybory najpiękniejszej. Mam takie pytanie , czy jest to możliwe , a jak tak to w jakim dziale

• Art

Cytat: „Chopin napisał art , ty terz wręczasz BANY Zunge raus ?? ” Ban to ban , nawet testowy

• Art

Ktoś pisał ,że ART nie daje banów na ogame.pl uni 23 Kiedy O której kto wręczył komu do kiedy za co Fri Jan 13 2006 0:33:43 Art styx Fri Jan 13 2006 0:33:43 test

• Art

Cytat: „Art napisał Pogrywalem na Uni 669. Nie mam czasu na inne ogame. PL w zupelnosci mi wystarczy. Mam tutaj 34 konta 8)” Tyle masz oficjalnie , a nieoficjalnie ??