Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 50.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
tatkojmb [MIT] vs Owocek [★NaAvi★] - 6191,28% Top 5 solo- czyli udana obrona przed agresorem :)
okonek1 - - Hall of Fame
PostDzięki Owoc za dedy! Piękne RW. Gadanie jak na top łana przystało.... Mógł posłac Krążki.... - obrońca gdyby miał większą flotę by go do zera ogolił. Ciała dał klasycznie Tatkoj nie martw się na sojuszu Gildia odrobisz - pohandlujesz pofarmisz i będzie dobrze głowa do góry
-
Top 5 ACS; kotl3t [gRn], Szu [MiT] vs sandman [New] - 10179,11% + zbiórka
okonek1 - - Hall of Fame
Postgraki Szu i Kotlet. Szkoda złomu ale jest topowe RW... Tatkojmbowi obrońca by nie zebrał złomu bo po co pozdro
-
TOP 1 SOLO ANDROMEDY; tatkojmb [MIT] vs kreda85 [Gildia] - 11336,81% + farming
okonek1 - - Hall of Fame
PostRW warte naszego top1! Poleciał niszczarkami bo przecież obrońca się nie zaloguje. Pewnie się zalogował tak jak by było już po. A tu zonki nie w porę i trzeba wymyślec jakąś łzawą histerię. RW to normalna ustawka i śmierdzi z daleka. Surowce powinny trafic na planetę GO bez jaj. Top1 ACS zresztą też wysoce podejrzane, ale czego się można spodziewac po top łanie Proszę by ktoś normalny zgłosił to RW do GO , bo sam nie mam konta na andro by je zgłosic...
-
TOP 6 ACS; boski i atas i kotl3t i massa [SCS], Szu [HYPNOSIS] vs sandman [New] - 9546,41%
okonek1 - - Hall of Fame
PostKonta trzeba doglądac chocby z komórki i sprawdzac czy nic nie leci na niszcz Bez tego tak się kończy pozdro dla obu ekip
-
ACS; tatkojmb i Nastrro i Marta [SCS], Goku [GRS] vs Nairda - 17124,03% top1 acs
okonek1 - - Hall of Fame
Postprzesyłanie surowców z jednego IP, zresztą jakikolwiek kontakt flot (nie mówiąc o złomowaniu) oznaczał odkąd pamiętam multikonto i bana na 35lat Nie można przecież handlowac z samym sobą na dwóch kontach Pan KRK to funfel Tatkoja odkąd pamiętam więc sprawa śmierdzi z daleka. Proszę też o edita w nagłówku ekpia + goku vs goku
-
ACS; tatkojmb i Nastrro i Marta [SCS], Goku [GRS] vs Nairda - 17124,03% top1 acs
okonek1 - - Hall of Fame
PostGoku złomuje sam swoje konto które kupił czy tam dostał Niezłe jaja Kepsi niestety smsa przeczytałem na nastepny dzień Trzeba było dzwonić do mnie albo Bucza, z koma bym też ogarnął atak! Co do Nastrro nie mam wątpliwości wyskanował i zezłomował - Gratki, ale ten obślizgły hipokryta tatkoj nie wciskaj kitu, że nie wiedziałeś na kogo się szykujesz. Nie rób jaj i się nie zdziwię, gdybyś to Ty razem z KRK i Makiną nie zmienili tego @ Złom dla złomujących, Bany dla Goku (2konta) multikonto 1/2 + tat…
-
Nie było kontaktu, nie było buddy, nie było wspólnego planowania czy zaproszeń nie deklarowałem, że nie polecę na kogoś ze starego Deathrow Zresztą sam lobbowałem o powrót starych kont - lecz bezskutecznie. Atas gdyby wrócił flotę miałby całą zresztą tak jak kilku innych starych Dech. Nie jestem graczem typu tatkoj - nie będę nikomu farmił moona i nie będę skanował uporczywie przeżywając każdy farming, ale jeśli ktoś nie ma buddy ze mną musi się z tym liczyc Szybkiej odbudowy Atas
-
Dzięki Heidi za zapa... Ładne RW wyszło do tego brakowało nam sporo recków... Szkoda mi jedynie, że Butcher nie poleciał, bo to on najbardziej planował zezłomowac tą flotę i bilans byłby o niebo lepszy. Znałem się pobieżnie z Idahoo, potem bardzo ceniłem współpracę z Bendim - kilka wspólnych lotów, zaproszeń i mnóstwo, mnóstwo wspólnych planów... Potem na koncie grał Atas, czas supremacji Deathrow się kończył... Kilkanaście osób wyszło do SCS ja miałem przymusowy urlop. Atas, Iron, Nastro, Szaka…
-
Nastrro i tatkojmb i boski [SCS] vs Marecki33 [Gildia] - 9931,86% TOP 2 ACS !
okonek1 - - Hall of Fame
Postsluszna bitewka marecki byl tez na moim celowniku i nie raz flotę widziałem jak stala po kilkadziesiąt minut... Niestety 4 moony i kilkudniowe Fsy odstraszaly Do tego obrońca pisał, że wędkuje i znał Lucjusza więc dostał taryfę ulgową. PS Jak tak szukales kogos do ACSa trzeba bylo mi napisac smsa a bym na pewno polecial, deuter byl flota też... Nie musiałbym przetapiac swoich statkow na deuterjak Pan top łan
-
*** Szu [HYPNOSIS] vs mic [SxPistol] - 6408,45% + zbiórka NOWE TOP 1 SOLO ***
okonek1 - - Hall of Fame
PostŁadne trafienie i moje top1 solo poszło w powietrze klep krążki bo się mogą przydac niedlugo , a ta ilosc to jest dobra ale na gracza top150
-
kepsi, Szu i niezniszczalna [HYPNOSIS], okoprokopa i owocek [Deathrow] vs kotl3t [SCS] - 11369,36% NOWY TOP 1 ACS
okonek1 - - Hall of Fame
PostMylisz sie miszczu... 23 mialem ustawione recki 30k rekow dalo mi zerowy bilans... Do tego mialem juz na gg nemezis i bylem w trakcie lapania na telefon "unknowa - konto goorkiego". + 8,5 panka od Rapa + Owoc cala flota. Wiec na 100% bym dolecial i zebral co najmniej 80% - jesli nie calego pzta... Polecialem na Twoja pushowe bez wszystkich reckow (notabene top1 solo) i wiesz zebym i tu dolecial. Kotlet to swietny w przeciwienstwie do Ciebie gracz i warto takiego skasowac nawet na minusie. Skoro …
-
kepsi, Szu i niezniszczalna [HYPNOSIS], okoprokopa i owocek [Deathrow] vs kotl3t [SCS] - 11369,36% NOWY TOP 1 ACS
okonek1 - - Hall of Fame
PostIron nie odzywaj sie przefrymarczyles konto maqa, potem to co zostalo z konta nem... pisales ze idziesz do sojuszu SCS na chwile po to by zrobic rekonesans wewnatrz i by poznac wroga... Jak dopusciles do skasowania konta nemezis straciles w moich oczach. Potem konto TheEnd nie wiem czy Ty tam przypadkiem nie grales przez jakis czas... Szkoda kotleta bo zaslugiwal na lepszy sojusz tatkoj masz cos z Zyda deu nie podeslales sojusznikom co nie mieli wiadomo przelicznik najwazniejszy PS Co do rozbici…
-
okonek1 - - Hall of Fame
Posthah tatkoj jestes lamusem majac 90kk deu nie potrafiles nawet przeprowadzic ataku palac na darmo jakies 40kk widzisz ja wrocilem ze szkolenia o 16-17 i o 23 zbanowany juz byl w recach (zaladowany) .... Jestes marniutki - majac fajne floty i aktywnych graczy w soju dales ciala po calej lini. Jak widac nie dorastasz do bycia wodzem sojuszu. Nastrroo wiedz ze kiedys tez bedziesz w potrzebie i Cie wystawia koledzy z sojuszu... Grales w Dechach i pamietasz ze zawsze stalismy za sojusznikami do konca.…
-
okonek1 - - Hall of Fame
Postjakis czas temu dostalem info od owoca... ze ma PW z wulgiem. Dalem zielone swiatlo ze pomoge kasowac flo kotleta. Jako, że nie mialem zadnych z nim relacji sumienie mam czyste. Namawialem go swego czasu ze 2-3 razy zeby przystapil do mojego sojuszu. Jak widac na zalaczonym obrazku wybral SCS i finalnie utrate floty. takie zycie raz na wozie raz pod. Dama dolaczyla dla ozdoby RW, mial leciec raptor strzepkami floty z uwagi na brak deu. Nie bylem gospodarzem ataku wiec dolaczyla Dama ot cala hist…
-
taaa panie nos w statach.... Robisz Pita 3 w nocy! sic! i od razu po zalogowaniu sprawdzasz staty... W ciągu 5min wysyłasz wszystkie co do sztuki rece jakie masz na PZta i załączasz na drugim koncie urlop.... Stary to jest 3:40 w nocy prawdopodobieństwo, że zalogujecie się jeden po drugim i wykonacie to wszystko w ciągu 5min jest jak 1:1000. Jestem na 99% pewny, że konta sobie elegancko pilnowałeś, czy efesa nie dałeś, czy Twój człowiek zapomniał tego nie wiem i wbijam w to... Możesz więcej nadz…
-
Nigdy nie wchodziłem na nie swoje konta na Andromedzie... Zapytaj się GO o IP moje i Nastrro. Ja nie wnikam czy ktoś komuś daje konto do zasiadania - swoje odbębniłem na początku uni za zasiadanie. To sprawa Maqa i Nastrro - niepotrzebnie się błaźnisz z tym moim oszukiwaniem i nadużywaniem zaufania i w ogóle z nieczystym RW. Najbardziej mnie wpieniłeś z tym odwołaniem gratków, które mi na PW wysłałeś .... Wielki sędzia się znalazł i zasadniczo to mam w... Twoje gratkowania. Sprawę z Nastroo wyja…