Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-266 z 266.
-
Nie używam rynku, bo tam są same bezsensowne oferty. Ewentualnie raz na jakiś czas sprzedam niepotrzebne statki z ekspedycji, kupię pioniery albo pełzacze i nic więcej. Chociaż nawet z zakupem czegokolwiek są tam problemy, bo stawki są po prostu za wysokie. Nie chcę kupować 1000 pełzaczy, pionierów czy 100 000 000 metalu, a tam są prawie tylko takie oferty. Ale jeśli dam zapytanie na coś bardziej realnego, to zwykle długo nie wisi. Ogólnie mi ten rynek pomógł pozbyć się nadmiaru statków, które b…
-
Cytat od cerm3r: „Wiecie kto wypowiada sie przeciwko ? puszery cwaniaki i oszusty i przystrojone lewe konta teamu typu 3 postowy void ktory nie ma pojecia o czym pisze . ” Ależ ty jesteś geniusz zła. Zobacz sobie kiedy założyłem konto, bo podpowiem ci - nie wczoraj. Nie jestem żadnym adminem na lewym koncie. Po prostu podczas mojej kilkunastoletniej kariery w grze nigdy nie miałem potrzeby rejestrowania i udzielania się na żadnym forum związanym z grą, bo nie było mi to do niczego potrzebne. Nie…
-
Cytat od justvroum: „w DNIU WPROWADZENIA aktualizacji nadal nie było nigdzie opisów klas ” Opisy miałem na wszystkich uni, na których gram już od chwili wejścia tej aktualizacji. Cytat od Das140: „Cytat od Void: „Powiadasz opisy są ok?Z opisu w grze wywnioskuj: ” -Co znaczy bonus 3% u odkrywcy? -Jaki bonus daje pionier do ekspedycji? -Jak to jest z tymi walkami z piratami/obcymi? itd. Błędy mogą się zdarzyć, zgadzam się z tym. Testowałeś 7.0 lub 7.1 na Bermudzie/Ledzie sprzed wprowadzeniem na ws…
-
Czytając kilkanaście stron tego tematu dochodzę do wniosku, że w większości przypadków sami jesteście sobie winni. Zamiast grać po prostu uczciwie to ciągle kombinujecie jak koń pod górkę. Manipulacje rynkiem, push, multikonta, napadanie na graczy, od których coś kupiliście na rynku. Już szczytem było wytknięcie braku opisów klas. Gram na 3 uni i wszędzie są opisy, zawsze były. Jedynie się pogubili w zużyciu deuteru w generale i z opisu wynika, że zużycie cały czas wynosi 100%. To jest jedna z w…
-
Rynek - błąd wyszukiwania
Void - - Błędy w grze
PostZgadza się, to jest irytujący błąd. Trzeba wybrać odpowiedni produkt jakiego szukamy, a w pozostałych polach zaznaczyć wszystkie i może po kilku próbach w końcu pokażą się oferty, które powinny być wyfiltrowane jednym kliknięciem
-
Błąd graficzny
Void - - Błędy w grze
PostChciałem zgłosić błąd na Quantum, w którym w podglądzie galaktyki, kiedy ostatnia planeta na 15 pozycji jest skolonizowana, to komunikaty o flocie (wysłano sondy, brak wolnych slotów do wysłania) nachodzą na tą planetę i gracza. Są przez to zupełnie nieczytelne.