Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-219 z 219.

• Cytat od Smakosh: „Pan Smakosh to sobie go hodował jak świnkę co by zarobić a się nie narobić Dobrze, że poleciałeś przynajmniej nie będe musiał już tam zerkać co chwilę Zysk jakiś jest grunt że Ty jestes zadowolony. ” Czasem takie hodowanie nie popłaca - lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu Lot bardziej dla fanu niż zysku ale to dobrze - cyferki to nie wszystko a flotka przewietrzona Graty Obrońcy SZO

• Sądząc po składzie floty atakiera to raczej kontra tylko czemu recki puste? Tak czy tak, obrońcy SZO, agresorowi miłego przetopu (choć już pewnie po temacie) i bawcie się dalej bo fajnie że coś się dzieje na uni oprócz banowania

• Witam Miałem nie wrzucać bo brak tutaj finezji, ale pomyślałem że skoro jest ostatnio moda na rozbijanie się żeby tylko przeskoczyć za próg to pokażę że nie trzeba tego robić i też można małe ST ubić na minimalnych stratach Szkoda że nie udało się spakować głównej floty - jakbym nie zaspał to pewnie by cykło No ale trudno, teraz obrońca pewnie ucieknie gdzie indziej więc trzeba obejść się smakiem - bywa. Pozdrowienie dla całego USG, szczególnie tym razem dla Stadholdera Pulsara - wiesz za co Obr…

• Widzę że to co straciłeś to jakieś drobne w porównaniu do tego Gratulacje bo % jak i zysk zacny Obrońcy powodzenia w realu z tego co wnioskuję.

• Cytat od Grzybu92: „Gratulacje Tomex Zysku masz jak zebrałeś złom ” Dzięki, cały posprzątany co do śrubeczki

• Witam % zacny to i opis mniej więcej się należy Siedzę sobie w pracy, odświeżam i oczom nie wierzę RW niespodziewane - nie wiem czy Lemanowy był bardziej zaskoczony kiedy zobaczył RW czy ja tym że na mnie leci Tak czy tak tym razem szczęście uśmiechnęło się do mnie Drugie RW na ponad 30k % ale tym razem praktycznie bez żadnego wysiłku, telepek i bum. Choć żeby do niego doszło miałem trochę farta że flota główna była gdzie indziej - to czemu tak było zostawię dla siebie Pozdrawiam cały Sojusz USG…

• Witam Pierwszy wypad poza układ i już przynosi efekty co mnie bardzo cieszy Tajger to dla mnie dosyć ciekawa zagadka - latałem na niego kilka razy o różnych porach dnia i nocy i zawsze na lampie ponieważ świeciła się ona 24 godz na dobę, 7 dni w tygodniu. Pojawiły się przypuszczenia - cyborg nie człowiek Postanowiłem też lecieć na lampie ale krócej. Wróciłem dziś późno do domu, ogarnąłem konto i już miałem robić FSy gdy pomyślałem że jeszcze sprawdzę Tajgera i... minutki. Nie pamiętam czy widzia…

• Witam W zasadzie pierwszy raz wstawiam tutaj temat więc wypada coś napisać. Nie jest to pierwszy ST na tym uni i mam nadzieję że nie ostatni, ale pierwszy warty pokazania ze względu choćby na % czy zysk Na Gumiora wcześniej leciałem dwa razy, za każdym razem brakowało niewiele ale jednak. Jak widać do trzech razy sztuka - cieszy tym bardziej że tym razem stała większa flota Podziękowania dla SaTaN'a za pożyczkę brakujących recków i towarzystwo podczas lotu Specjalna dedykacja dla Assuan'a - w ko…

• Jak to szału nie ma? Rozbestwił nam się kolega. Zysk przyjemny - nie narzekaj Przetapiaj i czekamy na kolejne STki, USG po prawilnej stronie Obrońcy SZO. PS. O tej porze takie wloty? I po co nocki zarywać

• No i git Konkretnie walnąłeś Zysk miodzio - aż prawie zazdroszczę Przetapiaj na wiesz co i lataj dalej, no i polecam się na przyszłość do towarzystwa. Obrońcy SZO bo nam się uni wyludnia. PS. Dobrze że jest dedykacja bo bym się obraził

• Gratulacje Szybko sprawnie i na temat, czyżby Ignorantka Cię zignorowała? Z tym zyskiem nie przesadzaj - wcale nie taki mały.

• Michaelo ani się obejrzeć a z Twoim eko DTki będą latać na nowo SZO będzie szybkie i konkretne coś czuje Atakierowi graty

• Brawo Skryty Tak trzymać Chamskie zachowanie? Wielkie mi mecyje - jakby było o co - to ledwo parę statków

• Wszystko ładnie pięknie, gratulacje Sojuszniku ALE... co to znaczy kupię dex za metal? Tyle krysi... tyle krysi... Chociaż mix byś zaproponował

• Gratki starcia ale najbardziej urzekł mnie opis akcji

• Się nam Assuan rozbrykał dzisiaj Graty Przetapiaj a obrońcy SZO

• Graty Assuan To RW przyniosło pewnie większą satysfakcję niż standardowe wloty Tak trzymaj, przetapiaj i lataj dalej albo zamawiaj złom z dowozem tak jak to w tym wypadku PS. Dzięki za pozdrowionka

• Graty Satan Takie historie są najlepsze a nie nudne BFS Czyli coś tam tej flotki mikroskopijnej masz bo ja już obawiałem się że satelitami złomujesz albo wagonikami z kopalni

• Obok takiego RW nie można przejść obojętnie Szczere GRATULACJE zarówno % jak i zysku - tak jak napisał Wojtek należało się Tobie jak mało komu. Powiem więcej - cieszy mnie to RW również z osobistych powodów Czapki z głów... Obrońcy SZO po urlopie