Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-219 z 219.
-
Cytat od Smakosh: „Pan Smakosh to sobie go hodował jak świnkę co by zarobić a się nie narobić Dobrze, że poleciałeś przynajmniej nie będe musiał już tam zerkać co chwilę Zysk jakiś jest grunt że Ty jestes zadowolony. ” Czasem takie hodowanie nie popłaca - lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu Lot bardziej dla fanu niż zysku ale to dobrze - cyferki to nie wszystko a flotka przewietrzona Graty Obrońcy SZO
-
Tomex [USG] vs. Demigod ~ 2122.15% & Tomex [USG] vs. Demigod ~ 2119.4%
tomex21 - - Starcia Mensa
PostWitam Miałem nie wrzucać bo brak tutaj finezji, ale pomyślałem że skoro jest ostatnio moda na rozbijanie się żeby tylko przeskoczyć za próg to pokażę że nie trzeba tego robić i też można małe ST ubić na minimalnych stratach Szkoda że nie udało się spakować głównej floty - jakbym nie zaspał to pewnie by cykło No ale trudno, teraz obrońca pewnie ucieknie gdzie indziej więc trzeba obejść się smakiem - bywa. Pozdrowienie dla całego USG, szczególnie tym razem dla Stadholdera Pulsara - wiesz za co Obr…
-
Witam % zacny to i opis mniej więcej się należy Siedzę sobie w pracy, odświeżam i oczom nie wierzę RW niespodziewane - nie wiem czy Lemanowy był bardziej zaskoczony kiedy zobaczył RW czy ja tym że na mnie leci Tak czy tak tym razem szczęście uśmiechnęło się do mnie Drugie RW na ponad 30k % ale tym razem praktycznie bez żadnego wysiłku, telepek i bum. Choć żeby do niego doszło miałem trochę farta że flota główna była gdzie indziej - to czemu tak było zostawię dla siebie Pozdrawiam cały Sojusz USG…
-
Witam Pierwszy wypad poza układ i już przynosi efekty co mnie bardzo cieszy Tajger to dla mnie dosyć ciekawa zagadka - latałem na niego kilka razy o różnych porach dnia i nocy i zawsze na lampie ponieważ świeciła się ona 24 godz na dobę, 7 dni w tygodniu. Pojawiły się przypuszczenia - cyborg nie człowiek Postanowiłem też lecieć na lampie ale krócej. Wróciłem dziś późno do domu, ogarnąłem konto i już miałem robić FSy gdy pomyślałem że jeszcze sprawdzę Tajgera i... minutki. Nie pamiętam czy widzia…
-
Witam W zasadzie pierwszy raz wstawiam tutaj temat więc wypada coś napisać. Nie jest to pierwszy ST na tym uni i mam nadzieję że nie ostatni, ale pierwszy warty pokazania ze względu choćby na % czy zysk Na Gumiora wcześniej leciałem dwa razy, za każdym razem brakowało niewiele ale jednak. Jak widać do trzech razy sztuka - cieszy tym bardziej że tym razem stała większa flota Podziękowania dla SaTaN'a za pożyczkę brakujących recków i towarzystwo podczas lotu Specjalna dedykacja dla Assuan'a - w ko…
-
TOP1 SOLO, PB solo, TOP1 zysk: ACS; sharky [BP Corp] vs dragon91, qst [ECO-FLY] - 68653,98% + farming
tomex21 - - Hall of Fame
PostObok takiego RW nie można przejść obojętnie Szczere GRATULACJE zarówno % jak i zysku - tak jak napisał Wojtek należało się Tobie jak mało komu. Powiem więcej - cieszy mnie to RW również z osobistych powodów Czapki z głów... Obrońcy SZO po urlopie