Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 194.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam po raz yyyy.... nawet tego nie licze Zysk przyjemny więc nie ma źle Najlepsze jest to że nigdy Górniczego nie szpiegowałem a dziś poszły skany, patrze stoi to poleciałem Pozdrawiam SUPERMEG! Dnia 01-09-2020 KR:UM:PC następujące floty spotkały się w walce: Agresor depesza [SUPERMEG] ________________________________________________ Krążownik 30.000 Okręt wojenny 1.242 Pancernik 1.451 _________________________________________ Obrońca Gornicza ________________________________________________ D…
-
Witam! Flotę JakDyma złapałem dwa razy na skanie, gdy wprowadziłem mu się w układy flota była jak widmo, chopcy ja parę razem złapali na skanie a ja niii, aż do dziś. Miałem już FS robić ale zapaliła się lampka na jednym z moonow, od razu skan poszedł, ocena sytuacji, na matce cisza, od razu telep i tylko szybki sprzęt, bo liczyła się każda minuta. Wrzucam swoją flotke i JakDyma do trashsima a tu mi wychodzi remis, mówię trudno, sporo surowców na moonie stoi, to może dofarmy dolecą, i doleciały …
-
Ładnie, pany za dużo nas w tych starciach! Raz jeszcze Graty. A dla Obrońcy SzO!
-
Witam po raz 4 w przeciągu parunastu godzin Wczoraj Grzybek ubił Pawulona ale wiedziałem że to nie jest całość jego floty 3 dni temu była okazja złapac ciezki sprzęt na kontrze ale niestety ja nie miałem czasu a Grzybek w rejonie miał urlop po 2 dniach obserwacji wiedziałem że jego flota ląduje tak miedzy 7:30 a 8 rano Czekałem, jak tylko lampa się zaświeciła na moonie poszedł skan i się nie pomyliłem wylądowała reszta floty Posłałem trochę mniej krążków bo część buszowała w innej Galaktyce Zysk…
-
Ładnie Grzybu! OBroncy SzO! Ob
-
Hat Trick Pozdrawiam sojusz SUPERMEG raz jeszcze no i Batona, już wróciłem d*psko wygrzane Dnia 26-08-2020 KR:UM:PC następujące floty spotkały się w walce: Agresor depesza [SUPERMEG] ________________________________________________ Krążownik 8.281 Niszczyciel 5.000 _________________________________________ Obrońca Technocrat Nomad ________________________________________________ Lekki myśliwiec 43 Ciężki myśliwiec 164 Krążownik 1.298 Okręt wojenny 2.751 Recykler 11 Bombowiec 209 Niszczyciel 251 …
-
Skany Alana podesłał Sojusznik dla którego wielkie dzięki! Dnia 26-08-2020 KR:UM:PC następujące floty spotkały się w walce: Agresor depesza [SUPERMEG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 190.000 Ciężki myśliwiec 24.000 Pancernik 27.000 Krążownik 60.000 Mały transporter 30.000 _________________________________________ Obrońca Alan4862 [GaU] ________________________________________________ Mały transporter 17.713 Duży transporter 2.043 Lekki myśliwiec 69.613 Ciężki myś…
-
Witam! Stało i nima Pozdrawiam sojusz SUPERMEG Dnia 26-08-2020 KR:UM:PC następujące floty spotkały się w walce: Agresor depesza [SUPERMEG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 250.000 Okręt wojenny 50.339 _________________________________________ Obrońca Lieutenant Hale ________________________________________________ Mały transporter 234 Duży transporter 42 Lekki myśliwiec 5.100 Ciężki myśliwiec 600 Krążownik 300 Okręt wojenny 900 Recykler 6 Sonda szpiegowska 61 Bomb…