Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-194 z 194.
-
Gratki. Ładny lot. A teraz czekamy na Stęka z Lemanem w roli głównej
-
Wojenko wojenko Còż żeś ty za pani Że za Tobą idą że za Tobą idą Chłopcy z widelcami. Nie no tak serio, przynajmniej będzie ciekawie na uni. Powodzenia wszystkim życzę!
-
Przefalangowałem obliczyłem i wystartowałem Towarzysz Morfeusz wracał z PZta, miałem lekkie obawy bo w układzie Baron von Inf czychał, fakt wszsytko było pod falangą ale złom mógł zniknąć w jego szponach. Na szczęscie wszystko wyzbierane. Pozdrawiam! P.S Zapraszam wszystkich z wolnymi lotkami na 7 gale, Bal się szykuje Dnia 25-05-2020 22:10:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor depesza [SUPERMEG] ________________________________________________ Bombowiec 5.287 Niszczyciel 988 Okręt …
-
Zostałem Poproszony o dodanie STeka na forum Dnia 25-05-2020 15:39:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor krolik [UoS] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.587 Pancernik 2.129 Reaper 66 Mały transporter 13.389 Duży transporter 8.878 _________________________________________ Obrońca Dobranoc [CLEANING] ________________________________________________ Mały transporter 8.928 Duży transporter 6.896 Lekki myśliwiec 7.342 Krążownik 28 Okręt wojenny 1.999 Recykle…
-
Witam! Ledwo się mieści w progu ale jest Pozdrawiam! Dnia 20-05-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor depesza [SUPERMEG] ________________________________________________ Krążownik 38.227 Pancernik 9.330 _________________________________________ Agresor Keas [SUPERMEG] ________________________________________________ Okręt wojenny 14.143 Krążownik 3.662 _________________________________________ Obrońca M4T3U52vPL [WSPL] ________________________________________________ Mały…
-
Towarzysz Spotek robił straszne błędy wysyłając ataki głównie ńa Idlaków (cud że taka spora flota tak długo wisiała w przestrzeni) W tym przypadku również był atak na idlaka który sam planowałem (jakieś 60kk zysku jak dla mnie). Wysłałem wcześniej recki bo chciałem wszystko fajnie dograć na tip top, bo wiele razy ginoł złom (pozdrawiam złodziejaszków z 4 i 2 gali) ale wiadomo to jest gra każdy chce się nachapac. I tak jak już miałem wysłać atak patrzę a tu Spotek leci swoim trzonem floty, w poje…
-
Witam! Na Faladze Skonia wychwyciłem Pana Styrte Zaprosiłem, Lecz niestety z tym zlamiłem Z opóznieniem przesadziłem Złom u Obrońcy, Dzieki za zaufanie Styrta. Mój PB. Pozdrawiam! Dnia 13-05-2020 11:52:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor depesza [SUPERMEG] ________________________________________________ Pancernik 9.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Styrtasiepali [SUICIDE] ________________________________________________ Okręt wojenny 100.00…
-
Witam! Ogólnie nie wrzucam STeków ale ten jest wyjątkowy. Koelga Sebba stał się wczoraj IDlakiem miałem go na buddy więc bez jego zgody obroniłem jego dorobek Jest to mój rekord. Dnia 03-05-2020 15:00:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Spotek [Wir] ________________________________________________ Bombowiec 1.800 Niszczyciel 1.800 Duży transporter 432 _________________________________________ Obrońca Sebb932 ________________________________________________ Wyrzutnia rakiet 7.071 L…