Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-134 z 134.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Starrk: „a na moje na moonach powinna być możliwość budowania eko, byłoby zabawnie mieć te dodatkowe 50 pól na ekstra wydobycie ” Ale tylko pod warunikiem, że zmniejszałoby to średnicę takiego moona ]:->

• franc [S-N] vs. Quba 420.61%

Kulfix - - Starcia Uriel

Na waciki będzie Poproszę teraz jakiś procent 4-cyfrowy

• Pięknie wyglądało to pz w podglądzie Połowa 2 gali poderwała od razu recki Gz wlotu

• Pięknie Marcin umoczył. Szkoda sojusznika ale z takim eko mocno tego nie odczuje Ps. Z tego co mi wiadomo na szczęście astro już postawił

• Pytania o moonówkę

Kulfix - - Zadawanie pytań

Cytat od Truck driver: „Sam nie mozesz kontrolowac dwoch kont na jednym uni. Jest opcja zgloszenia gry na wspolnym IP. Wtedy moonowke prowadzi ktos, kto poda swoj adres e-mail przy rejestracji i bedzie ten adres inny niz ten Twoj, ktory masz przypisany do swojego konta. ” Po co zgłaszać wspólne ip jeśli moonówkę miałby prowadzić ktoś inny?

• Cytat od Queen_ASS: „arzimmmm nooobek, kolejna alko wtopa ” Mamy kilku alkoholików w brygadzie, co zrobisz 100kk zarobione na czysto to przyjemny widok. Nawet jeśli na sojuszniku. Teraz kac będzie podwójny

• Dobra nie ma co się jarać. RW kupione. Mam dowody, screeny i zdjęcia z satelity. Te latajki też jakieś takie niepewne... pewnie kradzione albo zza wschodniej granicy. Podsumowując - Queen lama i trafiło się ślepej kurze, o.

• Panie znowu Ci urwało podsumowanie... I jakiś filmik taki mało klawy. Daję mocne 3 i popraw się. Obrońca pakiet, atakier piwo

• 90e66554-c5cc-410c-b37a-7e0ffa73338a.gif No to od dzisiaj synek możesz mi mówić po imieniu.Gratuluję xD

• Cytat od Arzim: „Kiedy sojuszników pisze Ci "Tylko o FS nie zapomnij" tylko po by to zrobić Graty, codzienne skany popłacają. ” Brak słów. Totalnie nie wiem jak to skomentować. Wygrałeś życie stary Co do atakiera to gratuluję.

• Przykra sprawa z tym blokowaniem logowania na 3h (przecież wystarczyłoby 15-30 minut blokady antyfloodowej spokojnie). Gratuluję stejka, mam nadzieję, że Orok się nie podda bo wiele nie stracił.

• Flota zmontowana z resztek po kopalniach. Obrońcy wróciły jakieś farmiarki, więc lot na remisie. Była dobitka z dofarmem ale konwerter ich nie ujął. @edit A jednak ujął. Pozdrawiam i życzę SZO. Dnia 13-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kulfix [W a M] ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Lekki myśliwiec 3.190 Krążownik 1.100 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca saldator [LEGION] ____________________…

• Sposób karania

Kulfix - - Gra

A co z banami permanentnymi? Myślę, że im można pościągać U.

• Według mnie to głupota teraz kasować matkę. Na tym etapie rozbudowuj ją jak normalną kolonię - rób tylko niezbędne budynki. Cytat od Xoltro: „Mój plan polegał raczej na tym by po prostu skolonizować teraz planetę z dużą ilością pół 230+ i tam rozwijać wszystko na full. ” Bardzo dobry plan. W późniejszym etapie gry możesz spokojnie skasować matkę i w 2-3 dni rozbudujesz nową kolonię na rozsądny poziom. Teraz stratę matki będziesz odczuwał przez praktycznie całą grę na tym uni (zostaniesz mocno w …