Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-134 z 134.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pytania o moonówkę
PostCytat od Truck driver: „Sam nie mozesz kontrolowac dwoch kont na jednym uni. Jest opcja zgloszenia gry na wspolnym IP. Wtedy moonowke prowadzi ktos, kto poda swoj adres e-mail przy rejestracji i bedzie ten adres inny niz ten Twoj, ktory masz przypisany do swojego konta. ” Po co zgłaszać wspólne ip jeśli moonówkę miałby prowadzić ktoś inny?
-
Flota zmontowana z resztek po kopalniach. Obrońcy wróciły jakieś farmiarki, więc lot na remisie. Była dobitka z dofarmem ale konwerter ich nie ujął. @edit A jednak ujął. Pozdrawiam i życzę SZO. Dnia 13-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kulfix [W a M] ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Lekki myśliwiec 3.190 Krążownik 1.100 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca saldator [LEGION] ____________________…
-
Sposób karania
PostA co z banami permanentnymi? Myślę, że im można pościągać U.
-
Według mnie to głupota teraz kasować matkę. Na tym etapie rozbudowuj ją jak normalną kolonię - rób tylko niezbędne budynki. Cytat od Xoltro: „Mój plan polegał raczej na tym by po prostu skolonizować teraz planetę z dużą ilością pół 230+ i tam rozwijać wszystko na full. ” Bardzo dobry plan. W późniejszym etapie gry możesz spokojnie skasować matkę i w 2-3 dni rozbudujesz nową kolonię na rozsądny poziom. Teraz stratę matki będziesz odczuwał przez praktycznie całą grę na tym uni (zostaniesz mocno w …