Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-287 z 287.
-
Bony SZO! Obrońcy gratuluję ogromnej "FINEZJI" w starciu Co do tych waszych 6sekund to wczoraj została wprowadzona nowa zasada w związku z niedoskonałościami płynącymi z nowej wersji gry:P Cytat: „Dodano w dniu 22.02.2016 Poniższy zapis obowiązuje od 23.02.2016 ================================================= Bugusing przy użyciu sond szpiegowskich Na 6 sekund (lub mniej) przed atakiem (dolotem floty) zakazujemy jakichkolwiek działań ze strony agresora bądź obrońcy a także wszystkich innych osó…
-
[Nlf] Grafspee & [PonyClub] John Rambo & [RABARBAR] Jay & przemo05 vs. [M O] komandos - 1571% - TOP 4 ACS
KrzysDRJ - - Hall of Fame
Postgraty lotu xd % zacny obroncy szo
-
Ja powiem coś z mojej perspektywy Ogólnie rzecz biorąc x3 to minimalna prędkość floty w dzisiejszych czasach... Ogólnie rzecz ujmując nikomu się nie uśmiecha czekać na recki do 3 w nocy które lecą przez 20 us... Tak wygląda perspektywa uni x2 Druga sprawa to chcecie drugie prawie identyczne uni... Jakiś czas temu wyszło uni z dużym eko i niskim speed flot i jakoś uni wymarło... Ja zdejmując urlop na starym koncie na Quantum gdzie prędkość uni jest x5 (Uni wyszło w okolicy 2011 roku) Dostaję więc…
-
a ja mam propozycję bo GF robi się już zbyt łase... Wcześniej wychodziły uni co ok 3 miesiące teraz dorwali i uni wychodzi co 1,5 miesiąca... To się robi niesmaczne w związku z tym iż robią sobie z nas jaja przykładowo wersją 6.0.0 Może zróbmy ogólny bojkot nowego uni i nie zakładajmy tam ani jednego konta nie ważne jaka będzie konfiguracja Może wtedy zaczną nas szanować jako graczy a nie jako szybki zarobek Ja proponuję bojkot nowego uni... Izar wyszedł 24 sierpnia a nowe uni wyjdzie pewnie w t…