Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 149.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam po dłuższym urlopie mentosa nie było przez jakieś 3 godziny wiec było mnóstwo czasu kasowanie kolonii recki na stacje i wiosłowanie z układu troche nerwów było ale sie udało mentos pogratulował, brak czasu i chęci oby w realu ci czasu nie brakowało Powodzenia pozdrowienia dla DZ i Mafii z Wasata Dnia 30-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor puszkin [D_Z] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.003.570 Krążownik 71.241 Okręt wojenny 60.2…
-
Witam w ten piękny poranek Safar zalogował się zaraz po starciu chyba lekko zaspał pogratulował starcia SZO dla Ciebie Pozdrowienia dla D-Z Dnia 12-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor puszkin [D_Z] ________________________________________________ Okręt wojenny 15.000 _________________________________________ Obrońca Safar [OLD] ________________________________________________ Mały transporter 11.601 Duży transporter 11.000 Lekki myśliwiec 12 Ciężki myśliwiec 11 Krążo…
-
Zmiany na uni
PUSZKINN - - DiD Oberon
Postja jestem za Ale nie wiem czy nawet te zmiany cokolwiek pomogą bo graczy i tak więcej nie przyjedzie
-
WItam troszkę późno ale niestety za dużo obowiązków historia krótka wraz z prezesem niszczyliśmy( próbowaliśmy) moony Natiemu w sobotę, jednakże okazały się pancerne i nic z tego nie wyszło następnej nocy około 1:39 JestemJakMnieNieMa pisze do mnie że zdjął moona Natiemu w 1 gali i że ma flote na fali Moon padł za pierwszym podejściem( i gdzie tu sprawiedliwość Prezes:P:P:P:P:P:P) i co się okazało?? Flota Natiego powracająca z Kolonizuj:):):):):):) No dalej już nic prostrzego lekki problem z pal…