Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 86.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• AntiGameReborn

MrFischer - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od polkolpo: „Po wczorajszej aktualizacji antigame do wersji 2.09.0 w wiadomościach brak jest informacji o składzie floty , tylko info o surowcach. Ktoś ma taki problem ???? Przeglądarka FF. ” Zgłaszałem podobny problem przy wersji 2.08.0, jak widać nowa wersja nie naprawiła tego Wobec czego pozostaję na razie przy wersji 2.06.0

• AntiGameReborn

Dzisiaj wrzuciłem wersję 2.08.0 i zauważyłem brak informacji o ilości statków jakie dotarły. W wersji 2.06.0 jeszcze to miałem. Coś się zmieniło w ustawieniach czy mnie się coś rozjechało ? Przeglądarka FF 10.0 Greasmonkey 0.9.15 Cytat: „Jedna z twoich flot z xxx [x:xxx:x] osiągnęła xxx [x:xxx:x]. Flota dostarczyła: xxx Metalu, xxx Kryształu i xxx Deuteru ”

• AntiGameReborn

Wszystko zależy od tego, którą masz wersję Antigame i Małpki. Mam FF 9.0.1 i Antigame 2.02.8, wszystko funkcjonuje normalnie. To samo Chrome. Jakos wszystko poprawia na bieżąco, w miarę pojawiania się jakichkolwiek problemów. I chwała mu za to

• Starcie ładne, % zacny, spore floty w użyciu. Obrońcom gratki, Igalkowi SzO, odbudowa musi być, równowaga powinna być zachowana Cytat: „Pozdro dla sojka i reszty budziakow czas pomalu konczyc ta gre” Ja Ci skończę

• AntiGameReborn

Pietrzas wystarczy cofnąć się o stronkę, str 5 począwszy od postu 128 do 133. Czasami trzeba śledzić wątek a nie przeglądać tylko dział ST, DiD i Handel

• AntiGameReborn

Jakos dlatego podałem na czym pracuję

• AntiGameReborn

Cytat od Rabler: „Ale dalej pozostaje kwestia teleportera - w poprzednich wersjach moglem kliknac na liczbe statkow, wtedy automatycznie w pole ilosci statkow wstawialy sie wszystkie dane statki. Teraz takiej opcji nie mam. Musze wpisywac recznie. Czy to ja cos namieszalem w ustawieniach czy jednak cos jest zle? ” FF wersja 8.0.1 Antigame 1.53.6 wszystko działa normalnie. Zarówno odznaczanie całej floty jak i poszczególnych pozycji. Klikam w ilość stateczków w nawiasie i tyle wpisuje do teleport…

• AntiGameReborn

Cytat od miszczu: „Wiem, jest tego masa a mi raczej chodziło o 1 a dobrą, ale jak nie da rady to trudno. ;)” Co do transportu surki to testowałem 2 wtyczki i najbardziej przypadło mi do gustu : OGame Redesing: resources on Transport

• AntiGameReborn

Cytat od MrocznyZew: „wersji on line” To wiele wyjaśnia Nie używam, więc nie zabieram więcej głosu tej kwestii.

• AntiGameReborn

Pytanie tylko Mroczny o jakim SpeedSimie jest mowa ? Programiku na kompie czy wersji on-line ? Bo ja na programiku na kompa to na 100% musiałem albo ręcznie wpisywać swoje techy albo zapisywać w ustawieniach.

• AntiGameReborn

Mroczny a nie ustawiasz sobie tego w speedsimie sam ? Ja tak bynajmniej mam, nie pamiętam żeby kiedykolwiek kopiowało mi moje techy. Może nie miałem takiej wersji jak Ty albo nie zwróciłem na to uwagi.

• Długo nam kazałeś czekać na kolejną aktualizację Najważniejsze jednak, że w natłoku innych zajęć, znajdujesz jeszcze chęć i czas na to Aktualka zrobiona, pobawię się trochę i zobaczymy. Tak mnie naszło wczoraj, czy da się jakoś skopiować z bazy RS raport tak, żeby można było przekazać go komuś innemu ?

• Nareszcie nałoG-Owcy, oprócz niepotrzebnych utarczek na forum, zrobili to co już dawno powinni uczynić, a czego nie udało się nikomu jak do tej pory na Draco. Graty zgranej akcji. Cóż Top One czy nie, zbytnia pewność siebie każdego może zgubić, A dobry przeciwnik potrafi wykorzystać nawet najdrobniejsze potknięcie. SzO Jarczyk, może się zrobi przez to ciekawiej

• Anunnakin cieszy mnie fakt, że się nie poddałeś i dalej poprawiasz programik. Już nawet miałem pisać do Ciebie, żebyś dał jakiś znak życia Myślałem, że dałeś sobie już spokój

• Thx Cytat od AnunnakinGiant: „eksportuj/importuj bazę w dodatkowym menu - nie nadpisuje tabeli/bazy wtedy :)” Nowe spostrzeżenie. Zakładka "Ruch flot - Liczenie startu i powrotu" Możemy ustawić tylko czas dolotu, czas powrotu uzyskujemy automatycznie. Czasami jednak, jak w misji transportuj czy zbiórka pz interesuje nasz czas powrotu, tzn chcemy żeby transy wróciły o określonej godzinie. Czas dostawy to problem odbiorcy My chcemy jedynie bezpiecznie odebrać swoje DT. Czy da radę tak zrobić, żeby…

• Cytat od AnunnakinGiant: „Co do 'Przez' nie ma sensu zmieniać tego, bo z niczym się to nie dubluje dodałem to dlatego jak badałem astro do 10 planety, gdy badało się na 16 włączyłem program aby obliczyć ile uzbieram surki do czasu aż się skończy badać na 16 lvl. Nie wyliczysz nigdzie prócz tej opcji 5 dni i 15 godzin Chyba że przeliczysz dni na godziny i w godzinowym Tak samo wprowadzanie przez X dni nie ma sensu bo tutaj możesz ustawić 0 godzin i tylko dni wypełnić.” Wystarczy zrobić tak jak w …

• Tak jeszcze siedzę i przeglądam do czego się przyczepić Zakładka Produkcja Jest " Od wydobycie " Nie powinno być " z wydobycia" ? Opcja " Licz " zarówno w obronie jak i statkach. Do czego służy ? Jeśli ustawimy w zakładce " Ustawienia/Wydobycie " produkcje na: godzinę, dzień lub tydzień i w zakładce " produkcja wciśniemy " Od wydobycie " to nam automatycznie przelicza na produkcję przez nas założoną. Natomiast jeśli wcisnę " Licz " to pokazuje jakąś wielokrotność. W zakładce " Ustawienia/Wydobyc…

• Potwierdzam brak poziomów ekstraktorów, zbiorników i napędów. Aktualizacja u mnie działa oki. Ostrzeżenia nie ma, w domu Avira. Na innym kompie na NODzie kiedyś było ostrzeżenie. Pisałem Ci na PW.

• Dodatki Symulator planeta Średnica - stała ( nawet po zapisani, przy ponownym otwarciu programu pokazuje tą co była przed zapisem ) Max Temperatura - podobnie Technologia energetyczna - podobnie Prędkość UNI - podobnie Symulator księżyca Prędkość UNI - podobnie Średnica - podobnie Za każdym otwarciem programu ponownie trzeba wprowadzać dane.

• Faktycznie poprzedni plik miałem jako wersja beta.