Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 86.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
AntiGameReborn
PostCytat od Orzel371: „Ten sam problem brak sumulatora walk, brak pokazanych rabunków, pz, ofk w antigame wszystko pozaznaczane i nic” Najlepiej zacznij od przeczytania całego tematu od początku Później sprawdź wersję Antigame, obecnie to : 3.12.0 Jak masz jakąś inną to wywal starą i zainstaluj aktualną. Wyczyść też pamięć podręczną i ciasteczka.
-
AntiGameReborn
PostCytat od Igła: „A nie dodaje Ci 1 NN ?? Bo wtedy jest optymalna ilośc pkt ekspedycji, albo 200DT albo 191 DT + 1 NN” Dokładnie. Stąd moje stwierdzenie Cytat: „Pewnie jest to związane z optymalnym doborem floty w stosunku do pkt.” Aczkolwiek pewności nie miałem Cytat od arturg5: „W RS nie pokazuje ile słać np DT? Czy tylko ja coś pomieszałem i nie mam...? ” Zacznij od ustawień Oogame: Ustawienia/Wygląd/Wiadomości. Sprawdź czy masz zaznaczone - pokaż pełen raport szpiegowski Następnie Antigame: Wi…
-
AntiGameReborn
PostCytat od Przyjaciel Zubra: „to wiem... kwestia tego, że standard mam ustawione 200dt... jak zmienić tą ilość? ” U mnie ustawia 191 DT. Też jestem Ciekaw czy można to zmienić. W poprzedniej wersji było 200 szt. Pewnie jest to związane z optymalnym doborem floty w stosunku do pkt. Przed wprowadzeniem wersji 5.0 Antigame pokazywało czas przy telepkach, w ogólnym podglądzie, jaki musi upłynąć aby ponownie go użyć. Czy jest to nadal dostępne, jeśli tak to gdzie to odhaczyć w opcjach. A jeśli nie, to …
-
AntiGameReborn
PostCytat od CommonRail: „czyli co nie mozna grac na tej wersji ? ” Raczej można, skoro Team ma nadzór nad tą wtyczką. U mnie funkcjonuje normalnie. Tylko ten czerwony kolor wersji mnie wnerwia
-
AntiGameReborn
PostAntigame wersja 2.37.0 pojawił się komunikat Cytat: „ Ta wersja nie jest testowana z wersją bieżącą Ogame” Czy to z niknie z nowszą wersją ?
-
AntiGameReborn
PostDziwne, u mnie funkcjonuje normalnie na ff wersja 2.27.1 Przyciski są jak je włączę. A czyściłeś ciasteczka ? Cytat: „• Ukryj szczegółowe raporty poniżej limitów Ukryj lub usuń gdy rabunek mniejszy (x1000) Ukryj lub usuń gdy PZ mniejszy (x1000)” Czy to o to Ci chodzi ?
-
AntiGameReborn
PostCytat od Saymon Vega: „Od wersji 2.25.0 pod FF nie sa poprawnie wyswietlane wiadomosci. Zniknely takze dodatkowe przyciski w wiadomosciach. Nadgranie na to wszystko wersji 2.26.0 uniemozliwilo powrot do dzialajacej wersji 2.24.0 ” Saymon a próbowałeś pobawić się ustawieniami ? Zakładka wiadomości: • Dodatkowe przyciski w wiadomościach - wystarczy zaznaczyć i się pojawią. Cytat od Saymon Vega: „2.27.1 - rzekomo stabilne, ale "rozszerzone " wiadomosci ciagle leza, przynajmniej pod firefoxem. Zosta…
-
Mega starcie. Śrubek trochę się rozleciało po galach. Atakierowi, kimkolwiek jest, gratki. Pokonanemu zwyczajowo SzO. A tak poza tym, na uDraco bez zmian. Jeden ubliża, drugi posądza o botowanie Ciekawe czy u siebie w sojku też tak skrupulatnie pilnujesz praworządności Iglak ? Popraw te Tytant, oczy aż bolą jak się to czyta, bez okularów przeciwsłonecznych ani rusz Panowie dajcie na luz, meliska te sprawy, ostatecznie zimny prysznic jak ktoś z emocjami nie wyrabia
-
TOP 1 ACS uDraco zdobyty. Spora flota poszła w piach, Pokonany, jak nie jeden wspomniał, będzie miał okazje pokazać na co go stać. XP w pisaniu bajek, jak widzę, stara się dorównać innemu, który emerytem się zowie Atakierom gratki, pokonanemu SzO. Teraz znów będzie na kim wieszać psy i kogo obrzucać błotem, wszak równowaga została zachwiana. A Wariorsi objęli tytuł ciemiężycieli unii
-
Tak sobie czytam wątek w tym dziale, czując że będzie ciekawie. Wszak Goauld i koledzy z BGS nie darzą się sympatią O dziwo, nie zawiodłem się Na dodatek zostałem wywołany do tablicy. Coś tam mi Pietrzas pisał na PW wcześniej, myślałem że troszkę koloryzuje. Teraz jeszcze osieł się w to wszystko wplątał No to teraz dwaj proskille będą pilnowały gasek jakiejś lamy, która lata im pod nosem od dłuższego cczasu Coś za bardzo odbiegłem od tematu. Z wiadomych powodów więc obu graczom SzO życzę
-
AntiGameReborn
PostPrzeglądarka FF 12 oraz Chrome 19 coś tam w podglądzie, widok flot, lewa strona. Czas lotu jeśli przekracza 1 h nakłada się na godzinę dolotu floty. Na Chromie nie działają odnośniki z kordami w teleporcie, trzeba wybierać z rozwijanej listy.
-
Wynik sam mówi za siebie. Atakierom gratki. Udanego przetopu w co tam chcecie. Poszkodowanemu jak widać pozostaje życzyć powodzenia w realu.
-
AntiGameReborn
PostPotwierdzam to co kolega zefir napisał wcześniej. Ctrl+F5 i poprawny widok wraca do normy. Kolejne "odświeżanie" i sytuacja się ponawia. Ponadto czasami zdarza się w wersji 2:22:6 "zgubić" w podglądzie flotkę. Trzeba wejść w zakładkę flota i dopiero wtedy sytuacja wraca do normy. Co z przyciskiem " LAST" ? W poprzedniej wersji wszystko funkcjonowało poprawnie. Trzeba coś zmienić w ustawieniach ? Jeśli tak to mała podpowiedź Na koniec. Jeśli już ktoś to tłumaczy, to niech przetłumaczy całość lub …
-
AntiGameReborn
PostCytat od Maraton: „Priorytety misji działają w najnowszej wersji 2.21.00” Owszem, to naprawili. Są jednak jeszcze małe niedoróbki. Przycisk stacjonuj wciąż nieaktywny. Kalkulator aktywny po uruchomieniu, poprzednia wersja bardziej mi pasowała. Może więc gdzieś w ustawieniach możliwość ustawienia na stałe lub uruchamiania na życzenie. Kalkulator nie działa, jak już wcześniej pisałem, jeśli chcemy polecieć z podglądu galaktyki. Wiem, ze wszystkich ogarnęła gorączka boosterów, licytacji i dopalaczy…
-
AntiGameReborn
PostCytat od Pietrzass: „A u mnie stoją tylko po to żeby na ekspy latać :P” Za cienki jestem w porównaniu do Ciebie Piet Zwróciłem jeszcze dzisiaj uwagę na to, że przy wyborze misji z podglądu galaktyki, kalkulator jest nieaktywny. Jak się wchodzi w zakładkę flota i ręcznie wprowadza kordy to wszystko jest w porządku. FF 11 małpka 0.9.18
-
AntiGameReborn
PostCytat od Draconis: „MrFischer priorytety misji ustawisz w zakładce "flota" ;)” Draconis problem w tym, że nawet jak ustawię w zakładce flota priorytety misji wszystko na stacjonuj to i tak w grze pokazuje mi misje transportuj Cytat od Pietrzass: „u mnie wklepuje 200 dt i 1 sonde ” Nie mam 200 DT na planetce, pewnie dlatego mi nie wybiera automatycznie ilości stateczków po klepnięciu misji kolonizuj
-
AntiGameReborn
PostCytat od Pietrzass: „Podoba mi się nowy przycisk ekspedycji przy wysyłce flot ale moim zdaniem powieneś dodać opcji ustalania własnego składu wysyłanej floty.” Wciśnięcie przycisku "ekspedycji" wpisuje z automatu kordy na własny układ po wcześniejszym wybraniu floty. Przynajmniej tak jest u mnie. Mam nieaktywny przycisk stacjonuj. Jak jest u Was ? Można to jakoś zmienić ? Tak samo jak cel misji, do tej pory miałem stacjonuj a teraz mam transportuj. Gdzie to ustawić ?
-
AntiGameReborn
PostCytat od dareczek: „P.S. Przydała by mi się wersja "lite" pokazuje nazwy, liczy kiedy magazyny się zapełnią, ile surki brakuje do budowy i ile trzeba transporterów by przewieźć tą surkę. liczy łup z RW, pokazuje pozycje graczy i PZ w widoku galaktyki. inne bajery nie sa mi aż tak potrzebne ” Nie łapę Dareczku, to ma być ironia czy życzenie ? Większość z tych rzeczy przecież jest w Antigame Być może są one powiązane z funkcjami premium dostępnymi po zakupieniu Komandora.
-
AntiGameReborn
PostCytat od Hasky vel. Pudełko: „Ah i jeszcze suma surowców w ruchach flot by się przydała jak to w foxgame było xO Ja wiem, wiem, chce to, tamto które już istnieje w FG no ale... czemu by nie zrobić jeszcze lepszego dodatku? ” Hasky wystarczy jak wrzucisz sobie: OGame Redesign : Resources on Transit