Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 86.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
AntiGameReborn
Post1) AntiGame 3.49.0 FF 17.01 Raport Szpiegowski pokazuje ile wysłać DT, wciskamy przechodzi do wysyłki floty. Do tej pory jak brakowało, to pokazywało ile brakuje DT. W tej chwili, owszem pokazuje ale ile brakuje MT. Natomiast jeśli jest odpowiednia ilość DT to poprawnie pokazuje ile zostanie po ich wysłaniu. 2) Nie da się zrobić tak aby po wgraniu kolejnej wersji pamiętało wcześniejsze ustawienia gracza ? Nie chodzi o sytuacje kiedy aktualizacja jest raz na tydzień, jednak jeśli ma to miejsce 2 …
-
AntiGameReborn
PostCytat od Francolino: „Update 3.42.0 - antigame.de/home.php?page=download Changelog antigame.de/home.php?page=changelog - Infopanel antigame.de/share/Tools.jpg - Jumpgate antigame.de/share/JG.jpg” Francolino nie wiem dlaczego, jednak pod podanym linkiem pokazuje, że dostępna jest wersja 3.41.0.
-
AntiGameReborn
PostCytat od ryoka: „gdzie mam odznaczyc zeby nie wyskakiwalo to okno "tools" ? bo mi na nerwy dziala ” A wystarczy trochę poszukać - Panel informacyjny 2 opcje do odznaczenia, spraw żeby obie były wyłączone i powinno być tak jak chcesz
-
AntiGameReborn
PostJeśli chodzi CI o to żeby pokazywało RS powyżej założonego pułapu to : Cytat: „Wiadomości Raporty szpiegowskie: • Ukryj szczegółowe raporty poniżej limitów Ukryj lub usuń gdy rabunek mniejszy (x1000) Ukryj lub usuń gdy PZ mniejszy (x1000) ”
-
Cytat od El Pantito: „Pewnie zadam głupie pytanie Jak dodać RS do bazy ? :D” Jak otworzysz zakładkę "Bazy raportów" to masz opcję "Monitoruj schowek" - prawy górny róg obok notatnika i kalkulatora. Zaznacz go. Teraz kopiujesz RS i raport powinien pojawić się w "Bazie " . Później robisz " zapisz" i masz utworzoną swoją bazę. Jak będziesz chciał do niej dopisać nowy RS to musisz ją najpierw wczytać, następnie dodajesz nowy wpis i zapisujesz. Ewentualnie tworzysz nową bazę
-
II wojna światowa
PostLordzie Igła czyń honory.
-
II wojna światowa
PostW ich odznace widnieje puchacz. Znani z tego, że po omacku latali "komarami" Proszę podać nazwę formacji.
-
II wojna światowa
Post"Przegraliśmy wojnę" - Mussolini, (noc z 22 na 23 czerwca 1941 r. zaraz po tym, jak dowiedział się o napaści Niemiec na ZSRR).
-
AntiGameReborn
PostCytat od Groza: „Wie ktoś może co się stało przy okazji aktualizacji do wersji 3.26.0 z nazwami graczy od który/ do których leci flota w podglądzie? Teraz widać tylko koordynaty, a nazw niestety nie. ” W podglądzie też nie mam, widoczne są tylko w zakładce flota/ruch floty Działa może komuś opcja w zakładce: Procedury wysyłki floty FS: • Standardowe ustawienia (szczegóły, pozostałe statki i surowce) Próbowałem ustawiać, nie zostają mi jednak te statki, które ustawiłem. Cytat od piekarz: „panie M…
-
AntiGameReborn
PostPiekarz a to pod spodem takimi dużymi literkami napisane to czytałeś Cytat: „Development has been stopped. Please use "AntiGame Origin" script instead.” Sprawdziłeś czy wersja AG, do której podałeś link, działa i jest kompatybilna z obecną wersją gry ?
-
AntiGameReborn
PostCytat od zefir: „Podpowiedzi w stoczni są dostępne tylko dla posiadaczy Komandora.” Cytat od hitmobile: „Mam pytanie ostatnio zniknęła mi w stoczni maksymalna ilość statków do wybudowania jak to włączyć ? ” Wystarczyło przeczytać parę postów wcześniej Cytat: „Ja mam pytanie czy ktoś nie wie jak ustawić, który surowiec ma być priorytetem w "załaduj wszystko" (albo jak ustawić żeby np. szło K>D>M etc). Do wersji 3.22.0 było ComboBox z wyborem od 3.22.0 tego już nie ma, albo ja jestem tak ślepy, że…
-
AntiGameReborn
PostCytat od chemikos: „Mam problem z aktualizacją "Bazy danych graczy" oraz "Bazy danych uniwersum".” A próbowałeś zrobić reset bazy ? Może wtedy pomoże. Jak nie to odinstaluj i zainstaluj ponownie, zobacz też czy nie zalega Ci jakaś stara wersja w "małpce". Cytat od Maraton: „A tak w sumie - czemu nie zintegrują tego Antigame z Ogame? Gra byłaby wtedy bardziej funkcjonalna. Ktoś zaczyna grać i widzi, że jest co ustawiać. A tak początkujacy gracze, to nawet nie wiedzą, że jest coś takiego. ” A późn…
-
AntiGameReborn
PostCytat od ADAMTOJA2000: „Panowie, mam pytanie i niewiele czasu na czytanie wszystkich tematów więc może ktoś poratuje odpowiedzią. Ogame 5.1.1. i AntiGame 3.12.0. - czy da się gdzieś w opcjach ustawić - jak za dawnych wersji - zegar odliczający bieżące czasy przylotówy'dolotów itd? Mam na myśli licznik, który pokazywał aktualną godzinę, np. w której przy zawróceniu misji w danym momencie flota powróci na planetę startową.” Zaktualizuj do 3.25.0. Ja jak wchodzę w zakładkę flota/ruch flot to mi wyś…
-
AntiGameReborn
PostCytat od Saymon Vega: „pojawily sie nawet informacje o surowcach (wydobycie, pojemnosc magazynu i kiedy sie zapelni)” Faktycznie umieszczenie ich na panelu środkowym wraz z punktami spowodowało, że nawet tego nie zauważyłem Też wolałem poprzednią wersję, z rameczkami z boku. Cytat od Saymon Vega: „Tym razem zniknely podpowiedzi w stoczni odnosnie tego, ile i czego mozemy sobie wybudowac. Szkoda, bo bylo to wygodne.” Potwierdzam.
-
AntiGameReborn
PostAG wersja 3.23.0 + FF 16 kursor działa już poprawnie Nie wiem czy to możliwe ale przydałoby się w zakładce: Wiadomości/ Dodatkowe przyciski w wiadomościach/ Skasuj pokazane lub zaznaczone wiadomości z tematem $subject przynajmniej jeszcze 2 rubryczki/ 2 opcje/ 2 wersy tak, żeby były w sumie 4.
-
AntiGameReborn
PostAntGame wersja 3.22.0 i FF 16.0.1 Zakładka flota, załadunek surowców. Kursor w irytujący sposób powraca na sam koniec jeśli chcemy zmienić ilość surki do załadunku
-
AntiGameReborn
PostCytat od dareczek: „Mi pojawiły się jakieś dyngsy na liście moich planet po prawej wyglądające jak minutki z widoku galaktyki, tylko nie mogłem skumać co one oznaczają bo te widoczne cyferki nie dały się z niczym powiązać, przypominało to nieco odliczanie. Jak tylko pojawią się ponownie zrobię zrzut. Dziwne toto wszystko jest teraz” Najpewniej pojawiają Ci się po telepnięciu flotki Jest to czas jaki pozostał Ci do ponownego skorzystania z teleportu. Jako, że do tej pory nie używałem dodatkowych …
-
AntiGameReborn
PostCytat od Maraton: „Czy macie AntiGame na czerwono? Bo ja na Operze mam. Pisze, że ta wersja nie jest testowana z wersją bieżącą Ogame.” Nastąpiła aktualizacja gry do wersji 5.1.0-pl1 i pewnie stąd AntGame wyświetla, że jest niezgodne z wersją. Zmiany pewnie kosmetyczne i dlatego może czekają z następną wersją. Cytat: „w ciągu dnia nastąpi aktualizacja gry i strony startowej. Brak zmiany numeru wersji gry. Wprowadzone zostaną wewnętrzne zmiany, niewidoczne dla graczy. Aktualizacja nie spowoduje w…
-
AntiGameReborn
PostCytat od Maraton: „.. a ja nie mogę wyłączyć informacji o brakujących surowcach do rozbudowy. Co wyłączam w opcjach AniGame, to się z powrotem włącza. Opera, AntiGame 3.20.0” Też to mam na FF+ta sama wersja. Czy wrócą jeszcze okienka z informacją o stanie surki, kiedy zapełnią się magazyny i z ich pojemnością, widoczne kiedyś po lewej stronie pod resztą zakładek ?
-
AntiGameReborn
PostCytat od rybkinstorcida: „już jest wersja 3.17 i poprawili wysyłkę floty ale i tak nadal jest sporo błędów ” Dokładnie Zniknęły szczegóły lecących flot, takie jak skład i zawartość, w podglądzie.