Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 264.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• obibok napisal do mnie pw z prozba czy moze jeszcze dolaczyc dostal zgode z gory , podzialow jeszcze nie zrobilem to nie bylo problemu go dopisac co do ukladania podzialow robilem to wczoraj od 1 do 3 i by to poukladac musialem troche sie naliczyc ani razu nie zerknolem kto w jakim sojusz jest bo by mi tylko to skaplikowalo i zamiast 2h siedzial bym nad tym do rana to nie takie proste jak sie wydaje poukladac 4 druzyny by w kazdej byl balans wiec wierzcie mi lub nie ale nie sugerowalem sie waszy…

• podział już jest według pkt jeśli chcecie wymiany kogoś za kogoś jeden warunek ! liderzy obydwu drużyn maja oficjalnie w dyskusjach postem wyrazić zgodę czy też deklaracje zamiany jak i gracze którzy maja być zamienieni bez tego zmian nie będzie mimo to macie na to max 24h do dziś 24.00 po wystartowaniu SD zmiany nie będą możliwe

• ROZOWI 227630327 pkt Jufcia - Lider Misiek trzyon obibok StySia zohanek essakolaborant CZERWONI 229731865 pkt Kimusia - Lider zezlomuj kotku terapia PioTro Koszmarny Karolek FaTaL1Ty LeMoon NIEBIESCY 228813761 pkt Greedyboy - Lider Juro Asherl sorro Shifunchez Szturman ZIELONI 227711266 pkt Immortal - Lider Crion Kefi666 DrJoint qst pawel1000

• powoli powoli bez kłótni sojusze czy kto kogo nie lubi nie jest brane pod uwagę z jednego względu jak pozwolisz jednemu na wybranie drużyny to drugi powie : jak on może to ja też a trzeci ja tego nie lubie ale z tym moge byc i tak 15 czy 20 nigdy nie dogodzisz wszystkim ;p dla tego pierwszy podział zrobie według pkt pozniej jesli czlonkowie druzyn zaproponuja wymiane gracza i bedzie zgoda z obydwu druzyn ja nie bede widzial problemu zrobic korekte ale to tylko w przypadku jak bedzie zgoda po obu…

• Rekordy Uni Nekkar [10.10.2016]

NoName - - DiD Nekkar

*Mały transporter: 300 000 NoName [SDRR] recki że by zbierać a mt by wywozić - predyzpozycje na gornika takie floty na uni a tak slabo z rec... 10% od rabunku i telefonicznie mozliwosc sciagniecia ich w kazde miejsce expresowe uslugi tylko u mnie

• Witam będę wam prowadził SD tak czy inaczej w podziale drużyn nie bierze się pod uwagę życzeń graczy kto gdzie z kim chce być wszystko jest układane pod względem punktów i wartości flot więc tak naprawdę to loteria kto z kim będzie dopasowany podział prawdopodobnie pojawi się już dziś koło godziny 23 pozdrawiam

• *Recykler: 250 000 NoName [SDRR] będzie co zbierać

• Cytat od priesten: „Może raz na zawsze skończą się brednie i dywagacje którzy są lepsi ;)” u67 to juz nie to samo u67 co wczesniej obecne na uni jest AMD ktore jednak podobno nie zagra i The Best ktore ma troche starych graczy i troche nowych reszta juz nie gra a szkoda brakuje mi tych starych lamek chociaz w ich miejsce pojawia sie nowe karty histori z top 20 aktywistow graczy bo raczej dalej ci sami gracze grali i reprezontowali jakis tam poziom do jakiegos tam momentu gdy uni sie wyludnilo ob…

• Cytat od roboGoW: „Ważne aby większość u1 i u67 zawitała na u68 a nie uciekała na Nekkar ;]” pewnie i takie przypadki by były ale myślę że nie liczne ci co przezyli lacznia starych uni obecne u1 u67 czy u68 watpie by chceili uciekac na slabsze uni zawsze bedzie topka bardzo wysoko i beda slabsi ale jak ma sie troche oleju w glowie nie przeszkadza to ze ktos ma 6x wieksza flote wiem to po sobie przy pierwszym laczeniu topowe floty scisle byly 5-6x wieksze odemnie a mimo to u67 dalo mi bardzo ciek…

• Cytat od Boski_Alvaro: „Przede wszystkim, to niesamowite, że od tylu lat się mówi już o upadku, a jednak końca nie widać :p. Jak dla mnie problem nie jest w AM czy redesignie. Po prostu Ogame tych których mogło zainteresować, znajdują się tu nadal (z przerwami większymi bądź mniejszymi), a jak nie zainteresowało to dawno ich już nie ma i brak anty czy stary design ich tu nie przyprowadzi z powrotem. Ogame już od dawna nie ma perspektyw na rozwój. Każdy kto choć trochę bardziej ogarnia Internet c…

• Cytat od JTR: „Cytat od NoName: „Cytat od Bigot: „Graty Beatko byłem przekonany że zemsta będzie na pewno. Przyznam się że grając przeciwko Selence 10 razy bym się zastanowił zanim bym ją przefarmił.” kiedy te UF z u1 nie taki diabeł straszny jak go malują biada mi oj biada ps: te krążki w pierwszym slocie z owieczkami i panckami nie koniecznie dobry pomysł ;)” A co? Sfarmiłes mnie na urlopie? Czy dopiero zamierzasz? Co do flot to liczenie było już w trakcie lotu, szkoda było tracić czas, my tam…

• Cytat od Bigot: „Graty Beatko byłem przekonany że zemsta będzie na pewno. Przyznam się że grając przeciwko Selence 10 razy bym się zastanowił zanim bym ją przefarmił.” kiedy te UF z u1 nie taki diabeł straszny jak go malują biada mi oj biada ps: te krążki w pierwszym slocie z owieczkami i panckami nie koniecznie dobry pomysł

• marcik - szefowa szefow;)

NoName - - Archiwum CT

Cytat od Perez_Uni_38: „2.Czy moizesz wrzucic aktualne zdjecie” ja dam tą prośbę za 30 lat (o ile marciki tu będą jeszcze ) nawet do mnie doszły plotki że do niemiec jedziesz.. jakie miasto wybrałaś ? polecam Dresden - będę miał blisko na kawę niebieski czy złoty ? najlepsza data ślubu ? czemu taka smutna/szara sygnatura ? miłego idę do pracy

• zrobiona aktualka wszystkich oprócz werbera - ten to natrzaskał tyle tego że nie doliczy się do kolejnej aktualizacji * mała zmiana kosmetyczna - pokasowałem setne z wszystkich % są raczej zbędne i mało czytelne kolejna aktualizacja pewnie za kilka miesięcy - % są tak duże że z każdym update będą pewnie tylko gracze miejscami się zamieniać

• nowa wersja nie jest gorsza od tej starej a wrecz przeciwnie obecny redsign bardziej mi sie podoba /jest bardziej przejrzysty (pomijajac 6.0 :P) problem jest tylko antymateria i polityka p2win gdyby powstalo uni w nowej szacie o podobnych zasadach co stare uni mysle ze zainteresowanie bylo by podobne do tego servera

• [102] NoName [D P] vs MalyPyton [RMN] - 3735,41% [103] NoName [D P] vs Emhyr_var_Emreis [WOLF] - 798,48% [104] NoName [D P] vs Cisu [UNITED] - 830,16% + farming [105] NoName [D P] vs MalyPyton [RMN] - 1721,93% + farming [106] NoName [D P] vs michalk - 3326,39% [107] NoName [D P] vs SpikeSpiegel [KoHoRta] - 1420,37% [108] NoName [D P] vs angela22 [WOLF] - 1711,51% [109] NoName [D P] vs Tomx [UNITED] - 4191,15% [110][111][112] NoName [D P] vs Wixon [BTC] - 1606,57% + 1429,57% + 979,26% [113] NoNam…

• nie zakończył tyle ze brak wpisów poza jednym za tydzien w wekend moge zrobic update tydzien mysle starczy na jakies wpisy aktualne... co fakt to fakt malo co sie dzieje na normalnych

• AntiGameReborn

NoName - - Porozmawiajmy o OGame

przydal by sie stary widok wiadomosci ewentualnie podobny albo podobnie dzialajacy szczegolnie filtrowania skanow najbardziej boli reszta malo istotna

• nie planuje aktywnej gry flota na tym uni ale jako gornik amator zaloze konto a co mi tam no i powodzenia rodakom

• zawisz dobrze prawi sam posiadam tylko szybkie latajki i siedze na urlopie dosyc dlugo cos tam celow jeszcze jest ale 90% to górnicy a z top 50 to 95% przyjazne konta