Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-78 z 78.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
AntiGameReborn
Postnie. w miedzy czasie poprawiałem funkcje zredukowanego widoku galaktyki wiec pewnie Jazz już instalowałeś nowsza wersje wcześniej PZ były faktycznie mniejsze (rozmazane) Ok, wersja przystosowana pod Ogame 3.0 z UTF-8 tak aby na Chrome można było zainstalować joksik.ugu.pl/antigame.user.js
-
AntiGameReborn
Postno właśnie co do napraw w końcu po 2 dniach udało mi się naprawić funkcje "Redukcji Galaktyki" błąd objawiał się po wciśnięciu w tabeli przycisku "pokaż" lub odświeżeniu listy lotów, galaktyka zaczynała strasznieeee mulic do tego stopnia że można było zaobserwować wczytywanie się poszczególnych pozycji przy okazji przy większych polach zniszczeń ikonki "szpieguj/wyślij wiadomość" lubiły sobie gdzieś tam fruwać poza swoje miejsca. mam nadzieje że wszystkie błędy zgłoszone mi na priv dotyczące red…
-
AntiGameReborn
PostGilad Pallaeon - od pewnej wersji w antigame zrezygnowano z tlumaczenia statkow i typow misji w plikach jezykowych. sa one pobierane z serwera na ktorym sie gra. stad wpierw trzeba odwiedzic zakladke fleet3 oraz ruchy flot aby antigame pobralo sobie wszystkie typy misji i rodzaje statkow (podobnie jak z zakladka badania). dopiero wtedy w opcjach antigame w menu "ruchy flot" mamy misje przetlumaczone na jezyk polski. a gdy mamy misje przetlumaczone na pl to mamy juz pewnosc ze i nazwy statkow sa …
-
AntiGameReborn
Postpewnie uzywacie tylko ff, a tam jest wiele rozbieżności od wersji ff, wersji greasemonkeya, innych skryptow/dodatkow dzialajacych w tle. w momencie gdy nie dziala jakas funkcja a działają one pozostałym gracza najlepiej jest: - wylaczyc pozostale skrypty od ogame/dodatki do ff typu adblock itd. - zaktualizowac ff (pomoc/o programie) - zaktualizowac gm (dodatki/rozszerzenia/znajdz aktualizacje) - odinstalowac antigame - wyczyscic cookies/pamiec podreczna przegladarki - zainstalowac ponownie antig…
-
AntiGameReborn
Postserio niemozliwe testowalem na 2 kontach. francolino testowal na .de nawet na wersji przyszlej 3.0 sprawdzalismy i to zalezy tylko i wylacznie od raportu szpiegowskiego. no chyba ze po aktualizacji nie odwiedziles w ogole zakladki badan i dlatego nie uzupelnia techow ale az nagralem video zeby zaprezentowac uzupelnianie techow w websimie: screenr.com/Uvfs
-
AntiGameReborn
Postniemozliwe kiedy mam pelen raport szpiegowski zawsze wklei mi techy. czy masz dostep do jakies moonowki na uni w ktorym grasz?
-
AntiGameReborn
Postchyba sie nie rozumiemy. jesli masz slaby raport szpiegowski czyli nie pelny web sim nie wklei techow ani agresora ani obroncy. jesli masz pelen raport szpiegowski z badaniami w raporcie to websim wkleja wszystkie techy agresora i obroncy
-
AntiGameReborn
Postok co do bledu zauwazonego przez Mrocznego okazuje sie ze nie jest to blad odpowiedzialna jest za to opcja na stronie WebSima: Kod źródłowy (1 linia) oczywiscie mozna to wylaczyc odpowiednim zapytaniem do websima jednak rozmawialem na ten temat z szefem szefów orgina i powiedzial ze mi urwie cojones jak to zrobie w jego rozumowaniu ma to chronic poczatkujacych graczy oraz tych bardziej roztargnionych ktorzy po wykonaniu symulacji ze swoimi techami, bez techow obroncy zdziwiliby sie ogladajac rap…
-
AntiGameReborn
PostCytat od miszczu: „Będzie może dodana opcja pokazywania ilości przewożonych surowców w zakładce ruch flot? Dla tej jednej opcji trzymam jeszcze foxgame a jednak można by już z tego zrezygnować całkowicie. E:brakuje mi jeszcze szybkiej odpowiedzi do sojuszu i takiej zakładki do wysyłania ekspedycji jak to jest w CO dla chrome Gdyby to dało radę dodać to antigame byłoby uniwersalne” raczej nie bedzie tych opcji w antigame poniewaz jest juz cale mnóstwo skryptow robiacych to samo. od przewozenia su…
-
AntiGameReborn
Postok wlasnie wgralem nowa wersje: 1.42.2 joksik.ugu.pl/antigame.user.js z nowości: dodana opcja zredukowany widok galaktyki prosze wiec o testy i sugestie czyli: - czy moze galaktyka wygladac jak teraz, czy moze wylaczyc calkowicie tło ? - jak z duzymi pz - jak wyglada gala gdy sa 2x moony blisko siebie - jak ikonka rakiety gdy mamy rakiety miedzyplanetarne niestety testuje to na mizar a tam ciezko o duzy PZ lub dwa moony pod soba tak wiec czekam na wszelkie wylapane bugi ad. galaktyki zanim napis…
-
AntiGameReborn
Postjoksik.ugu.pl/antigame.user.js
-
AntiGameReborn
Postzapraszam do testowania nowej wersji: - dodano w niej nowa opcje pokazywania aktualnego stanu budowy/badań w procentach - poprawiono tłumaczenie pl - i poprawiono wygląd raportów wojennych (mieszczą się teraz w jednym okienku nie trzeba przewijać raportu w dól aby kliknąć w opcje "szczegółowy raport wojenny") czyli przydatna opcja dla ludzi którzy nie korzystają ze skinów w których już to zostało naprawione - pewne optymalizacje pod Opere (wyłączono np funkcje których Opera i tak nie obsługuje j…
-
AntiGameReborn
Postdareczek - da rade zebys odezwal sie do mnie na gg ? jak cos 815397 bo w takim razie bede musial polaczyc sie z Toba team-viewerem i znalezc przyczyne bledu abym mogl wyeliminowac ja w nastepnej wersji. chociaz z tego co opisujesz to tak jak bys zle uaktualnial antigame. poniewaz bledy z symulatorami websim lub osimulate byly tak jak piszesz, czyli po kliknieciu nie przekazywalo wszystkich danych z obrony wiec wyglada mi to na stara wersje ps: po namysle jestem przekonany ze to napewno wina zlej…
-
AntiGameReborn
Postpewnie nie odinstalowales starej wersji macie jeszcze jakies szczegolne uwagi dotyczace antigame? to postaram sie cos z tym zrobic
-
AntiGameReborn
Postwlasnie znalazlem blad ktory powodowal ze pod Opera antigame nie zawsze dzialalo (czasem sie nie zaladowalo). dzialo sie tak gdy w opcjach konta mielismy ustawione widoczne eventy. rozwiazanie bledu umiescilem juz na orginie tak wiec pewnie niedlugo dolacza je do wersji testowej lub finalnej i pod Operka bedzie wszystko smigac xD ok troszke dzisiaj posiedzialem, udostepniam wersje testowa bo nie wiem czy orgin team zaaplikuje wszystkie zmiany: - naprawione dzialanie pod nowszymi operami - napraw…
-
AntiGameReborn
Postbo jest zle tlumaczenie...u nas w PL nie ma czegos takiego jak: Redukuj pola zniszczeń jest samo "Zbieraj". popraw recznie w pliku albo zainstaluj wersje testowa 1.32.5 tam juz tlumaczenie PL jest poprawione
-
AntiGameReborn
Postpotwierdzam, dziś pojawiła mi się adnotacja do wersji 1.32.4, skin zbyt mocno okrajał grafikę i stad brak było powiadomienia o nowej wersji
-
AntiGameReborn
Postchodzi o to aby była funkcjonalność jak w foxgame/foxgame2 czyli tam miałeś do wyboru: - pokazuj w galaktyce pozycje graczy - pokazuj w galaktyce pozycje sojuszy czyli jeśli chciałeś widzieć tylko graczy, zaznaczałeś graczy, jeśli oba to zaznaczałeś obie opcje. antigame nie rozgranicza tych opcji i po uaktywnieniu pokazywania statystyk są pokazywane pozycje graczy i sojuszy co jest dosyć denerwujące bo ja np tez wolałbym mieć możliwość decydowania tego co mam mieć w galaktyce i wybrałbym wtedy t…