Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 78.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• AntiGameReborn

Joksik - - Porozmawiajmy o OGame

Ok szef wymyślił aby kompresować kod co ma się przełożyć na prędkość działania tak wiec wersja skompresowana, osobiście czasu nie miałem przetestować aby sprawdzić jak działa tak więc czekam na opinie. jak coś powrócimy do dawnej wersji joksik.ugu.pl/aantigame.user.js

• AntiGameReborn

Poke ver 1.55.2: joksik.ugu.pl/antigame.user.js i oczywiscie jak zawsze aby pokazywalo wartosci przyblizonego PZ to na skanie musi byc widoczna flota obroncy tak przyciemnianie lotów powracajacych zostalo podpiete wlasnie pod ta opcje jaka podal wSCIEKŁY. bardziej dla posiadaczy telefonow niz komputerow, ale moze w nastepnej wersji jakos lepiej bedzie to opisane.

• AntiGameReborn

Saymon Vega - takie cos sie dzieje przewaznie gdy korzysta sie innych skryptow, zainstaluj wersje jaka dalem 1.54.6 i sprawdz. jak dalej to samo wylacz pozostale skrypty zostawiajac tylko antigame, potem wlaczaj aby zbadac ktory robi taki psikusy polkolpo - mam juz pare pomyslow jak zoptymalizowac ten kod. pewnie jutro zarzuce jakoms wersje z poprawionymi kilkoma funkcjami jak brak czasu w ACS

• AntiGameReborn

centrowanie to nowa funkcja gry, jak chcesz wyłączyć prościej zainstalować Opere na niej akurat to nie działa... do tematu wracając: joksik.ugu.pl/antigame.user.js proszę o przetestowanie nowego uproszczonego kalkulatora widocznego przy wysyłaniu floty, nie polecam używanie dwóch jednoczenie (choć można) ale do testów chce byście ustawili sobie uproszczony. obsługuje on mt, dt, recki i gwiazdy śmierci. gdy brak odpowiedniej ilości statków do załadunku surowców to mamy kolor czcionki - czerwony, …

• AntiGameReborn

potrzebuje więcej informacji. podaj dokładną wersje przeglądarki. choć z góry mogę powiedzieć że przyciemnianie działa bez problemu pod FF/Opera ale jak podasz dokładne info przetestuje. Jeśli używasz FF podaj też wersje GreaseMonkeya lub Scriptisha do zarządzania skryptami.

• AntiGameReborn

nie. ostatnio GF wzięło się troszkę za aktualizacje. na originie dziś się zalogowałem z ciekawości i widzę w wersji 3.1 jest już rozpoznanie rang w raportach szpiegowskich. 99914057.png i z czegoś takiego można już wyciągnąć informacje o celu. natomiast w wersji 3.2 raporty mają być już ładnie dopracowane (taką informacje dostałem). niestety aktualka 3.1 jest nie oficjalna. nie znam daty kiedy zostanie ona wgrana. tak więc pewnie dodamy taką opcję do antigame, ale na polskim uni nie zobaczycie t…

• AntiGameReborn

szczerze to nie za bardzo nad tym pracujemy po ostatniej burzy mózgów stwierdziliśmy jednogłośnie że z obecnego raportu szpiegowskiego w żaden sposób nie da się wyciągnąć informacji czy walka będzie honorowa czy nie. gdyby w raporcie szpiegowskim był dopisek typu: "ta walka jest honorowa" lub byłyby pkt gracza lub jego status "bandyta itd." byśmy mogli rozpoznać typ walki. ale po samych koordach, nazwie planety, surowcach, budynkach takiej informacji nie wyciągniemy. dobre jest w tym wszystkim j…

• AntiGameReborn

tak. wedle ustaleń jakie weszły po wersji 3: Cytat: „Teraz rezultat będzie zależał już nie tylko od przekroczenia progu 5 milionów punktów przez gracza top1. Obecnie zaobserwujemy następujące 4 progi (dotyczy top1 danego uniwersum): ● 10.000 punktów ● 100.000 punktów ● 1.000.000 punktów ● 5.000.000 punktów” dlatego nowa opcja w antigame do wyboru ile punktów ma TOP1 uni po resztę zmian odnośnie ekspedycji odsyłam na ogame.de na polskim forum nikt nie pofatygował się pokazać nowej punktacji statk…

• AntiGameReborn

Przetestowałem, działa. chrome się nie zamyka. Zresztą gdy przeglądarka się zamyka sama to już raczej błąd po stronie użytkownika. 1). odinstaluj wszystkie skrypty 2). odinstaluj dodatki jak adblock itd. 3). wyczysc wszystko co sie da cookie/pamiec podreczna i zacznij wtedy testować od instalacji samego antigame by sprawdzić co powoduje błąd zawieszania sie przeglądarki. edit: ok wersja poprawiona: joksik.ugu.pl/antigame.user.js błąd z budowaniem jednocześnie na planecie/moonie powinien już zost…

• AntiGameReborn

ok ciesze się. btw wracajac do moonow zauwazylem bedac na koncie testowym ze teraz po aktualizacji gry do 3.* etykieta nazwy budowanych konstrukcji pojawia sie rowniez pod moonem. w zwiazku z tym gdy ktos buduje cos na planecie i ksiezycu jednoczenie dwie nazwy zlewaja sie na siebie. czy wy tez tak macie? jesli tak to poprosze kolege o dluzszy dostep do konta z moonem i jutro to naprawie

• AntiGameReborn

OK Rabler błąd prawdopodobnie wyłapany i już teleport powinien działać prawidłowo. przy okazji przymierzamy się aby w teleporcie zamiast klikać w liczbę statków, klikać w obrazki są one większe i dla osób grających z telefonów jak ja łatwiej trafić palcem joksik.ugu.pl/antigame.user.js ps: jak zwykle czekam na dalsze zgłaszanie błędów i sugestie. ps: MrFischer, polkolpo błąd z teleporterem występował pod Operą, dlatego pod FF nie zauważyliście tego pod Chrome nie testowałem ale teraz powinno już…

• AntiGameReborn

Cytat od Mysliwy: „Czemu przy 256dt antigame pokazuje 15k pkt ekspedycyjnych a nie 12k? To jest błąd, czy z wersją 3.0 weszła jakaś zmiana dla w punktacji floty o której nikt nie poinformował?” weszla zmiana. duzo o tym nie napisali na naszym pl. tylko krótka zmiana w tym temacie: Wersja 3.0.1 Rabler - ok wysepie jakies konto z teleporterem i zajme sie tematem

• AntiGameReborn

ok postaram sie sprawe z tym teleporterem wyjasnic. moze to byc troszke problematyczne bo nie mam konta takiego z teleporterem wiec nie wiem czy nie stalo sie tak np po aktualizacji gry do wersji 3.0 i nie jest to wina antigame, lub czy nie byl za to odpowiedzialny jakis inny skrypt ktorego uzwasz, ktory sie wysypal po aktualizacji. najlepiej jak bys zainstalowal wersje ktora dzialała i dal wtedy znac czy sie naprawilo. mialbym wtedy 100% pewnosci ze te uzupelnianie statkow jest z antigame i pos…

• AntiGameReborn

jak obiecalem tak sie stalo wersja ktora daje nam do wyboru 3 sposoby pokazywania PZ bo tego chcieliscie najbardziej. mamy teraz do wyboru: - obrazek (kolorowy, jego wielkosc zalezy od wielkosc pz) - liczby skrócone czyli k itd. - same liczby jak w dawnych wersjach przy okazji poprawiono funkcje kolorowania w galaktyce graczy i sojuszów, gdy ktos skasowal 4 domyslne kolory to pozostawal tylko jeden nie mozna bylo dopisac innych, oraz go zmienic. poprawiono tez kilka funkcji pod Opere jako ze jes…

• AntiGameReborn

no to jasna sprawa czemu jest tak a nie inaczej. cóż ostatnio jak rozmawiałem z francolino to pisał ze dodał właśnie funkcje która przy używaniu komandora nie pozwala na wyłączenie tooltipsow. powód jest prosty, przy komandorze można bezpośrednio skanować moony w zwiazu z tym wyłączając tooltipsy byśmy ograniczali funkcje komandora w galaktyce i zmusili użytkownika do 1 kliknięcia więcej. nie mam konta żadnego z komandorem wiec mogę tylko przypuszczać ze jesli w kodzie zmienisz: Kod źródłowy (1 …

• AntiGameReborn

a czy nie masz przypadkiem wykupionego komandora? bo to by wiele wyjasnialo czemu wylaczanie tooltipsow nie dziala. jesli jednak przyczyna nie jest komandor to podaj wersje przegladarki i sprawdz czy przyczyna nie jest jakis inny skrypt pracujacy w tle.

• AntiGameReborn

wlaczajac opcje: Używaj kliknięcia myszki do wywołania tooltipsów i wylaczajac: Zachowaj tooltips (najechanie myszką) dla planet, księżycy i pól zniszczeń masz wtedy wylaczone dymki. uruchamiasz je kliknieciem myszki

• AntiGameReborn

ok co można było na szybko poprawić to poprawione wersja do instalacji: joksik.ugu.pl/antigame.user.js na szybko: - naprawiono dla opery znikający przycisk do odświeżania listy lotów - naprawiono dla opery problem z kolorowaniem misji powracających (czasem po odświeżeniu listy lotów misje powracające traciły przyciemniony kolor) - naprawiono błąd zgłoszony przez mesiu czyli kolorowanie sojuszy w galaktyce, dodatkowo rozbudowano troszkę tą opcje - dodano opcje pozwalającą pokazywać w galaktyce za…

• AntiGameReborn

1) zmiany w galaktyce są już pod wersje 3.1 która nie została jeszcze zapowiedziana na naszym forum. ale na orginie testujemy tą następną aktualizacje i są tam zmiany w sposobie pokazywania aktywności na planetach. i taki widok jak obecny jest pod wersje 3.1 mocno uzasadniony 2) Ci którzy chcą powrócić do starego wyglądu muszą w antigame w zakładce galaktyka odznaczyć: - Popraw wygląd i użyteczność strony 3) jeśli komuś nie podoba się zmiana w tooltipsach (wyskakujących okienkach) w galaktyce mo…

• AntiGameReborn

a wiec w skrocie dzieki za sugestie. rozpoczelismy prace nad raportami szpiegowskimi aby obecny rabunek w mt i dt nie bazowal na dawnych ustawieniach 50% lecz rozróżniał te chore walki honorowe i uwzgednial wtedy inny farming. byc moze zajmie nam to ze wzgledu na okres swiateczny troszke czasu ale najwazniejsze ze pracujemy nad tym