Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 172.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostADAŚ: pracuję:P Piszesz do mnie jak już śpię bądź zasypiam:) Proponuję pisać o wcześniejszych porach:)
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat od Madzia: „Cytat od Vilebert: „Cytat: „ Heh najpierw Supcio wspomniał o latexie, ty byś wolał na gorąco Faceci Co do prezentu, zdam się na swoją intuicję, raczej mnie nie zawodzi. Podobno mam dobry gust, jeżeli o wybieranie prezentów chodzi. Może przez to, że lubię sprawiać komuś przyjemność Bez dwuznaczności proszę Praca za studia? Nie ma problemu Jak masz zamiar spędzić kolejny miesiąc, będzie on raczej pełen pracy i obowiązków? Czy może chcesz nieco poluzować sobie życie? Co było dla C…
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „ Heh najpierw Supcio wspomniał o latexie, ty byś wolał na gorąco Faceci Co do prezentu, zdam się na swoją intuicję, raczej mnie nie zawodzi. Podobno mam dobry gust, jeżeli o wybieranie prezentów chodzi. Może przez to, że lubię sprawiać komuś przyjemność Bez dwuznaczności proszę Praca za studia? Nie ma problemu Jak masz zamiar spędzić kolejny miesiąc, będzie on raczej pełen pracy i obowiązków? Czy może chcesz nieco poluzować sobie życie? Co było dla Ciebie wielkim zaskoczenie w minionym r…
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Możesz, jak chcesz, postudiować za mnie Co do filmów, dziś jeszcze oglądałam Siedem Dusz. Myślę, cóż by na dobranoc pooglądać, jakiś pomysł? Zrobiłam sobie dziś truskawki z bitą śmietaną Nawet chciałam się nimi podzielić, ale nie było z kim Jaki deser mam zrobić jutro? No i może mi pomożesz trochę, chcę komuś kupić prezent, ten ktoś to mój przyjaciel, facet, gwoli ścisłości - masz jakiś pomysł, albo co sam chciałbyś dostać? :D” No pewnie, pójdę do Ciebie na studia jak będziesz za mnie ch…
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Czemu póki co? :P” Bo póki co nie mam jeszcze żadnej odpowiedzialności ale to się zmieni:P Cytat: „A mi zapowiada się ciekawy rozkład zajęć od 7 do 21, od wtorku do czwartku w poniedziałek od 16 do 21, a w piątek do 15, chociaż taka pociecha z weekendu. Aż mi się odechciewa studiować, ale jak mus to mus. ” A ja bym tam wolał wrócić do studiowania:P Cytat: „A jak tam kino? Planujesz jakiś seans, czy tylko w domciu jak ja ostatnio?” Niestety tylko w domciu ale jestem otwarty na propozycje:…
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
Post/me mruczy:D Cytat: „A jak Tobie minęły? I jak tam w kopalni? Stwierdziłeś, że mnie mało ostatnio, to się postanowiłam pokazać :P” Jakoś ich nie zauważyłem:D W kopalni ciemno i brudno:D A ogólnie to da się przeżyć póki co:P /me się cieszy i biegnie do Madzia:D
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „ A może sie boją napisać do Ciebie ;P” Jak się boją to ich strata:) Nie ma się czego bać:)
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostAdaś: zapytać mogą na PW, na IRC, trudno nie jest mnie znaleźć:D
-
Maraton
Vilebert - - Archiwum CT
PostPierwszy:P No to jedziemy: Czemu Ogame? Jak to się zaczęło? Czemu GO a nie Mod? (wiem, że to oczywiste ale proszę o odpowiedź:D ) Jak się podoba pomarańczowa strona mocy jak dotąd?:P Czemu taki avatar?:D Chwilowo to tyle:P
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Co tam jak tam? ” A powiem tyle: mało czasu:P Cytat: „Dlaczego tak a nie inaczej? ” Bo takie jest życie:/ Cytat: „Co przewozisz? ” Hmm, nie wiem co odpowiedzieć:D Cytat: „Co lubisz czytać?” Ostatnio tylko mangę:P Cytat: „Wierzysz w Potwora Latającego Spaghetti?” Nie bardzo:D Cytat: „A może w Niewidzialnego Różowego Jednorożca? ” Tym bardziej nie:P Cytat: „Śpiewasz przy goleniu?” Szkoda okien:D Cytat: „Jakie masz podejście do nielegalnych używek?” Same zUo:D Cytat: „Jesteś niedobrym GO?” …
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „ I co pomyslałes ” Chwilowo wstrzymam się ze zdjęciami:P
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „to zrób zdjęcie jak wychodzisz z pod ziemi a my ocenimy ]:-D” Pomyślę nad tym:P
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Żyjesz Pawełek Nie zasypało :P” Żyję, żyję:) Aczkolwiek powiem tak: pod ziemią jest ciemno xD I bardzo czarno xD
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Vill ulubiona bajeczka :D” Shrek oczywiście:D
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Nawet nie wiem, co teraz w kinie leci, ale chętnie bym zobaczyła tego nowego Iron Man'a tylko jeszcze trzeba poczekać. A Ty? :P” No właśnie nie wiem, ale bym z chęcią poszedł do kina, nie mylić z pojęciem pójścia na film xD Cytat: „Vill by pewnie poszedł na bajeczke :D” No niekoniecznie, chociaż bajki wcale nie są takie złe:P
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Jak Wy nie możecie i rodzice nie dali rady, to ja tym bardziej nie dam, nawet z moimi pokładami zUa XD” Jakoś nie widziałem specjalnie tych pokładów zUa:P Cytat: „Mumin byłeś na Hobbicie? :P” A byłem, a Ty?:P Coś w sumie bym jeszcze w kinie obejrzał tylko nie wiem jeszcze co:D