Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 78.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Johnson - Szampon czy Agent?

Johnson - - Archiwum CT

Cytat od marcik: „He ho hej ha to wlasnie wrocilam ja Welcome back :* Cieszysz sie , ze juz wrocilam ? No pewnie bejbe bardzo Teskniles ? Jesli tak to jak mocno ? Jesli nie to dlaczego ? Teskniłem bardzo mooooooooocno :P Jak dlugo jestes kierowca ? Rok i 2 miesiecy :D Lubisz prowadzic samochod? Uwielbiam prowadzić autko szczegolnie jak jade w podroz :D Byles swiadkiem kolizji drogowej ? Jeszcze nie. Cmokas Buziaki :* ” Cytat: „ Siemka Hejo 8-) 1. Co myślisz o tym krzyżu ? Myślę ze walka o tym kr…

• marcik - szefowa szefow;)

Johnson - - Archiwum CT

Hi Marciuuuuuuss Jak było impreza? Dużo tanczyłaś? Podrywałaś jakiegoś ciacha z obcego teamu ? Kiedy wracasz? Miłego wieczorku :*:*

Johnson - - Archiwum CT

Cytat od mordal: „Czy zwrocisz szczególną uwagę na sojusz CWR z fornax ? Co zrobisz z sytuacja w ktorej pol uni mowi,ze ktos kupil konto, ktore dostalo odrazu zloma. Wlasciciel(byly) konta przyznaje,ze je sprzedal. Jumek robi #2 acs i solo na koncie o ktorym mowa. sytuacja opisana - fornax -” Nie wypowiadam się na takich tematach i nie odpowiadam na takich pytaniach w moim CT. Cytat: „ Siemano Czesc I co tam słychować? Pogoda jest zła f(OO) Czemu na gg nie lookasz?!.. Znudziło mi się już gg ;P j…

• Cytat od AJU: „Cze Hello radio eska czy zet`ka ? Eska wydarzenie czy fakty? wydarzenie onet,interia czy wp? tvn24 pzdr Pozdro ”

Johnson - - Archiwum CT

Cytat od .Archangel: „A czemu ty tak póżno tu zaglądasz?! Bo robię dużo rzeczy na raz ;P O tej godzinie to powinno się spać! na co czekasz? Ja śpię w dzień :E Czemu akurat jesteś w teamie co? Bo los chciał żebym był w teamie 8-) Załatwisz mi wejścia? Każdy może wejść tylko trzeba przejść egzamin ^^ Ja chce być FA (już to widzę xD) Za wysoko celujesz ]:-D Co robisz w wolnych chwilach? Słucham mużyczki, imprezuje, gram, oglądam tv, chodzę do kina, na bilard ze znajomymi. Różnie bywa ;) Widzę temat…

• Cytat od AJU: „Cze Yo :E jaki masz telefon? Sony Ericsson czemu nie masz w nim zasięgu? Bo w moim pokoju ucieka trochę zasięg ;P masz sprzedac metal na elektrze? Sam szukam metal ;P jaki film polecasz? Koszmar z ulicy wiązów 8-) Pozdro Pozdróweczka ” Cytat od arecq: „ Hej ale Ci tu pytanka zadają Dalej latasz po kosmosie w poszukiwaniu paliwa czy jeździsz rowerem? rsneaky.gif Jeżdżę rowerem po kosmosie rower.gif ” Cytat od Shax: „ Znowu ja Popierasz związki homoseksualne ? To że dwoch homo są ra…

Johnson - - Archiwum CT

Niedobly Vasco usunął Marcikowej flood ... pejczem go amasz.gif lol.gif Dzien dobry Marciuussss calus2.gif Jak tam w Niemczech się czujesz? Czy tam pogoda też jest do kitu tak jak tu w Polsce? Bawisz się dobrze tam? Buziol

Johnson - - Archiwum CT

Cytat od AJU: „Witam Siema :P gdzie byłeś jak Cie nie było? Bylem poza zasięgiem :D co robiłeś wtedy? Starałem się być w zasięgu :D ”

Johnson - - Archiwum CT

Cytat od AJU: „niemcy-rosja? USA :E johnson-doob? Johnson & doobson and.gif deskorolka-hulajnoga? hulajnoga na stopa czy na nogach? Chyba na nogach na stopach boli ;P XD” Cytat: „Omg No way w00t2.gif Po co Ci CT jak masz PU ? Zeby zaliczyc CT chytry.gif Czujesz się bardziej agentem czy szamponem ? xD Jak się kąpie to czuje się szamponem a jak GOuje to agentem hahaha.gif Ulubiona potrawa ? Placek po węgiersku mniaaam Ulubiona piosenka ? IYAZ - SOLO No i na tyle Dziękuję dobranoc 706.gif ” Cytat: …

Johnson - - Archiwum CT

Cytat od AJU: „Q7??masz tyle kasy? Niestety nie ;( golf tdi? to moze byc golf 2 1,6 tdi ? Ten najnowszy ]:-D jak zdrówko? A katar od wczoraj coś mnie bierze :? vodka-whisky? Whisky ]:-D żółty czy różowy? Żółty ;)” Cytat: „ Po co na gg skoro widziałem wszystkie? xD Pokaż tu innym Pokazywałem jak byłem mały XD Wypad nad morze czy w góry? Chciałbym w góre :) Często kłamiesz? I dlaczego? Czasami kłamie. Dlaczego? mhmmm bo nie chcę zdradzić tajemnicy np? :D Jakiej słuchasz muzyki? R'n'B, Rap, Pop .. …

Johnson - - Archiwum CT

Hejo baby Jak tam się bawisz? Bedziesz duzo pic na zlocie? Zwiedzalas juz miacho? Kiedy wrocisz bo tesknimy? Buziol

Johnson - - Archiwum CT

Cytat od AJU: „gram w ogame Miałem na myśli coś w stylu BattleField BC2 masz prawko? Mam :P masz auto? Nie mam :( jakie? Chciałbym mieć Q7'kę albo Golf TDI :P a czemu nie inne? Bo mi się podobają, dobra marka i ponoc bezpieczne są jakie masz w nim opony? - ile kół? - pozdro Również pozdrawiam ^^ ” Cytat: „ przez Etahel ehh moje pytanie już ci w Pu zadałem i co ja bidny poczne Nuuuu nie wiem :( Zmiana twojego nicka na bardziej czytelny była warunkiem przyjęcia do teamu czy twoją osobistą decyzją?…

Johnson - - Archiwum CT

Cytat od AJU: „pierogi ruskie czy z kapusta? Skusiłbym na dobrą kapustę audi czy bmw? Audi ]:-D 2 czy 7? 7 bo to szczęśliwa liczba :D ale nudy Pograj w coś ^^ ”

Johnson - - Archiwum CT

Cytat od .Archangel: „Kopa dostaniesz A co ja mówiłem?! specjalne podziękowania dla mnie za to że zachęciłem Cię do otworzenia CT! Pieniądze prosze przelewać na konto. nr konta podam na gg Ile chcesz pytań? Ile mi dasz? ;p Czemu tak długo CI to szło? Bo musialem cos napisac a nie tylko byle napisac ;> A zdjęcie? pokaż się wszystkim tym którzy nie widzieli xD Moge na gg ci pokazac : ) Wstaw zdjęcie na nk. Mam ich tam sporo ;p I zagadaj czasem na gg Jak mnie tam bedzie :D ” Cytat: „ noob czemu zos…

• Witam, Po 2 tygodniach bywaniu w teamie, zaszczyt jest po mojej stronie wam się przedstawić. Jestem waszym nowym GO na uniach 1,66 oraz Fornax. Na imię mam Johnson (prawdziwe imię ), jestem z Koszalina, mam 23 lata i studiuję sobie w Wyższej Szkoły Oficerskiej Sił Powietrznych w Dęblinie kierunek Bezpieczeństwo Narodowe. Czym się interesuję? Interesuję się muzyką, jestem producentem, moja dziedzina to Rap, R'n'B. Śpiewam też czasami (często pod prysznicem) ^^. Lubię kino, często tam chodzę bo os…

• RE: O co chodzi?

d[Oo]b - - Zadawanie pytań

Cytat od vonPilch: „Czy mogę się dowiedzieć o co chodzi z tym linkiem który pojawił mi się w prawym dolnym rogu nowego interfejsueyes.gifbr> Fatal error: Call to undefined function locaFooterRulesUrl() in /home/www/ogame_pl_11.1.2.4/html/game/tpl/index.tpl.php on line 295” Używać opcji SZUKAJ po prawej strony logo ! --> FATAL ERROR

• Cytat: „Prosiłem o odpowiedź osobę kompetentną - najlepiej taką, która ma kontakt z deweloperami. To, że jeden czy drugi szeregowy użytkownik wyraził swoją opinię nie ma dla mnie znaczenia.” Temat już był przerabiany tysiąc razy i powtarzano ze OGame jest grą przeglądarkową dla PC a nie dla telefonów. OGame w telefonie jedynie może działać ale NIE MUSI, deweloperzy nie pisali skrypt żeby ludzie mogli grać przez telefon. Nawet w OWU jest napisane że w Ogame można grać wyłącznie przez przeglądarkę…

• Jak była ta stara strona startowa to wszystko działało na mini operze, wprowadzili nowa strona startowa i wszyscy mieli problem się zalogować przez telefon. Raczej nikt nie będzie usunąć tego problemu bo to nie żaden błąd. Gdybyś przeczytał wszystkie posty w tym wątku to byś zrozumiał że nie da się nic z tym zrobić. Chcesz się zalogować przez tel? to ściągnij sobie BOLT'a, ponoc na bolcie da się zalogować.

d[Oo]b - - Archiwum CT

d[Oo]b'ry wieczor szefowa Kogo kochasz najbardziej? Lubisz swoja robote? Kim chcesz byc jak skonczysz studia ? Kiedy otworzysz szkole marcikowania dla marcikow? Masz jakies poglady filozoficzne ktore moglabys w swoim zyciu zastosowac? Z punktu widzenia psychologicznej dlaczego nasze zycie jest takie wazne? Trudne pytania? Buziol

• Cytat od daras: „jest błąd w faq cennik zamiast cennika technologi energetycznej mamy jakiś inny jak by cennik kopalni” Poprawione. Dzięki ze zgłosiłeś. Złego obrazka na serwerze dałem ale teraz już jest ten właściwy.