Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 212.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ej chłopaki co was tak wzięło na rozbijanie się Nieznane powikłania covidowe czy co No ale gratki za ruszenie czterech liter
-
marchewa ty chyba czarnych nie lubisz:P gratki szajka wzomcnij opancerzenie bo znów flota padła
-
youtube.com/watch?v=4-wtJuqyKko Gdy spoglądasz w Mrok, ten Mrok patrzy także na Ciebie... Dnia 19-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: AgresorMroczny aka Death of Rats ________________________________________________ 9123aaf838104634gen.jpg Pancernik 55.555 _________________________________________ Obrońca pedro [AiE] ________________________________________________ 1e3e00c2db5e9b2b.jpg Duży transporter 213.494 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 5.051 Gwiazda Śmierci 13 Pathfind…
-
wymówki i wymówki -ekspy wysyłaj z rozpruwaczem Wynik ekspedycji 19.02.2021 Od: dowódca floty Znaleźliśmy opuszczoną stację piratów, a w jej hangarach stare statki. Technicy dokonują oględzin i sprawdzają, czy niektóre z nich mogą zostać wykorzystane. Następujące statki dołączyły do floty: Pionier: 237 Niszczyciel: 4 Rozpruwacz: 5 Krążownik: 4 Okręt wojenny: 1 Sonda szpiegowska: 19 Ciężki myśliwiec: 1
-
youtube.com/watch?v=q2G8ASrOrP0 Czerwona dioda sygnalizująca połączenie na HOLO-bimie mrugała natarczywie. W końcu Władca Ponurego Zamczyska zdecydował się je odebrać. Postać, która się ukazała wyglądałana bardzo zirytowaną. Ja z pewną sprawą - zaczęła. O Pęknięta Guma - przerwał mu Mroczny, z lekka zadowolony iż kojarzy osobnika. Z reguły nie zaśmieciał sobie pamięci problemami innych. Mówiłem ci ,że reklamację odeślij producentowi za 9 miesięcy. Nie nie z tym, chodzi o kolejny najazd na moje z…
-
[[media]https://www.youtube.com/watch?v=1jOk8dk-qaU/media] Tak jak ON stał się moją ciemną stroną świata Dziurą w duszy, której nikt nie potrafi załatać Tak i ja się stanę tym co kroczy zawsze w Mroku Bezdenną pustką, czarną ścieżką bez powrotu Tak jak ON się stał wieczny znakiem zapytania Co mi życie nakazuje, czego mi zabrania Tak i ja się katem stałem co bezlitośnie ubija W tej zbroi czarnej, co światła nie odbija Tak jak ON po sobie zostawia piach i popiół I to nieustannie ciemniejące niebo …
-
dzień za dniem pada ....daro:P Gratki Dnia 04-02-2021 22:28:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Death of Rats ________________________________________________ Pancernik 70.000 Pathfinder 60.000 _________________________________________ Obrońca Daro33334 [4FuN] ________________________________________________ Duży transporter 58.970 Krążownik 36 Okręt wojenny 1 Statek kolonizacyjny 15 Recykler 100 Gwiazda Śmierci 2 Pancernik 623 Wyrzutnia rakiet 7 Ciężkie działo laserowe 2 Działo j…