Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 202.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gremlin zamień się żonami Moja z wałkiem śpi jak tylko dotykam komórki w nocy dostaje strzała w łapy :)) jeszcze raz gratuluje rozpierduchy
-
Ja piernicze ale uderzenie A ja piłem opłakując moje marne statki, patrzac na te straty to boli bardziej choć odbudowa będzie o wiele szybsza niz moja Nie wiem jakim cudem włożyliście tam gs, akcja musiała być jakoś zaplanowana lub coś. Szkoda, ze nie opisaliście tego, może czegoś bym sie nauczył na przyszłość :)... Jeszcze raz gratulacje dla dwóch stron pozdrawiam Ded
-
ACS gzylu [FenikS] & to ja [FenikS] & Boski Wiatr [FenikS] & dell1983 [FenikS] vs. Fazi ~ 2903.36%
Postbrawo feniksy oby czesciej w tym dziale was widziano dla wujka szo
-
Rypło, że aż do teraz huczy w bani Gratulowałem na PW wiec gratuluje i tu. Co do lotu nie wiem jakie perspektywy ty widzisz ale po prostu padłem ze zmęczenia czekając na powracający farming i oko sie zamknęło. Rezultat śpiocha jest powyżej:) Innych sztuczek oprócz zwykłego lotu nie było Pozdrawiam Ded
-
Tak prze czytałem twoje streszczenie i jestem w szoku Ale mniejsza z tym, zabawa była przednia. Staraliśmy się pomoc sigmarowi tak jak tylko mogliśmy, niestety praca nie pozwoliła, żeby jeszcze kogoś zaangażować. Szkoda, ze feniksów nie udało się ruszyć z doków To nie zmienia faktu, że należą się gratulacje.Przetapiaj i baw się dalej Dla sigmara no cóż mniej błędów bo walnął niezła gafę pozdrawiam Ded
-
Po co tyle hałasu. Gdyby nawet coś by było to nie wierzę, żeby Usagi tak sponiewierał swoje konto Na pewno by to wszystko wyjaśnił. Więc za w czasu nie ma co snuć teorii spiskowych jak ich nie ma Żeby nie odbiegać od tematu, gratulacje Panowie za namierzenie celu. Bawcie się dalej. Dla Usagi szybkiej odbudowy jak i skończenia remontu, żeby takich rzeczy było jak najmniej pozdrawiam