Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Jasny gwint, Panowie... coś takiego z największą przyjemnością wpisuje się do TOPki starć. Gratulacje, procent jest z kategorii "kosmicznych", a zysk... tylko pozazdrościć. Szkoda jedynie, że flota padła w tak, rzekłbym, prosty sposób. Zaspanie to chyba najbardziej irytujący dla pokonanego powód, coś sam o tym dobrze wiem. (Matt ja pamiętam!!!) Raz jeszcze gratulacje.
Cytat od Neferet: „Przepraszam za swoją pomyłkę. Oczywiście ten temat powinien zostać. @tyskie miał mniejsze straty i dlatego to on wygrał te starcie. Jeszcze raz przepraszam za pomyłkę. @Fourier można podmienić. ” Się robi. Gratki top1 tyskie.
Witam wszystkich zainteresowanych. Poniżej przedstawiam listę dziesięciu najlepszych starć (zarówno solo jak i ACS) na naszym uniwersum. W razie pytań, zgłaszania ewentualnych błędów lub uwag proszę pisać bezpośrednio w wiadomości prywatnej na forum, lub w grze (nick: Fourier). Postaram się - w miarę możliwości - regularnie aktualizować topkę. Życzę wielu zarwanych nocy i jak najwyższych %! aktualizacja: 05.03.2021 TOP 10 SOLO #1 BlackLatteCoffee [SKY] vs. Nagly-Atak-Spawacza ~ 184,587.92% #2 to…
Nick: Fourier Dlaczego Ty (doświadczenie w prowadzeniu podobnych tematów itd): prowadziłem poprzednią topkę przez ostatnie 2 lata Częstotliwość aktualizacji: jak będzie trzeba to i codziennie Przykład kolorystyczny rekordu: poniżej link TOP10 ST TAURUS - SOLO & ACS (update: 01.09.2018)
raz na ruski rok wchodzę na forum a tu same smutne wieści gratki Matt, że Tobie się jeszcze chce zupdatowałem topkę bo już pajęczynami obrosła szo cytryn, o ile jeszcze masz chęci