Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 357.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
RHCP [A W] & telewizor [A W] & Marshal Crux [A W] & Swawolna Ola [A W] vs. W W [BOSS] ~ 741.56%
PostW w no nic. Bierz sie do roboty. Pakiecik poleciał, dok jest- szybko bedzie top5 flot
-
AVE BOSS Pozdrawiam obrońcę za fair zachowanie. Zalogował 12 min po starciu ale nie szuflował. p.s. sejo nie fochaj. Buziak za recki ni Dnia 16-10-2019 10:00:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wandal [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 480 Lekki myśliwiec 627 Krążownik 95 Okręt wojenny 81 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Captain Jericho [GNC] ________________________________________________ Mały transporter…
-
no to ładnie poklikane i potrafiane
-
Wandal wraca do gry tak się lata flotą top500 moi drodzy nie byłbym sobą jakbym miał dość recków. Mordi może zdążysz z g1 AVE BOSS Dnia 08-10-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sowa i Cebula [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 51 Krążownik 33 _________________________________________ Obrońca Leon Z [GOFER] ________________________________________________ Duży transporter 9 Krążownik 22 Ciężkie działo laserowe 6 Działo jonowe 1 _____…
-
Witam, na wstępie pragnę powiedzieć thx j0ke ;) Poprosiłem o możliwość wstawienia bo mam specjalną dedykację. Zacznę jednak od tych standardowych- Widmo, ART fajnie było znów z Wami grać i do zobaczenia za jakiś czas Dla tych co ciągle walczą jak Kociu, mordka czy lucek?! :P AVE BOSS Najważniejsza dedykacja jest jednak dla całego uni Galatea! Jest to najbardziej spushowane uni na jakim miałem okazję grać. Osiąga to już poziom absurdu. Każdy wie o których pro playerach mówię- Panowie da się uczci…
-
Wstawiam za Arta bo nie ma konta na forum Cytat od Artemis Entreri: „pobudka na kacu, skan, wolanie o pomoc i oto efekt xD ” Dnia 19-05-2019 08:59:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor WaskiJestem [PSL] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 42.244 Krążownik 1.035 Okręt wojenny 1.000 Pancernik 4.949 Mały transporter 3.921 _________________________________________ Agresor Artemis Entreri [BOSS] ________________________________________________ Mały transporte…
-
Piękne dzięki mordko cudowny lot w cudownej atmosferze
-
Cytat od showtime: „nie gra, a Twoje zaklamanie albo totalna slepota gosciu moje konto nigdy nie bylo na allegro mylisz mnie z Nada, ktory sie podszywal pode mnie za to ty kupisales konto i to fakt, lucyfer kupil po zlomie i dostal w ciagu 24h i to tez fakt ;D wandal na innych uniach zmienial konta jak rekawiczki i to tez fakt jak cala wasza reszta, a ty fafik nie pyskuj bo znowu w rece moje wpadniesz jak i cala reszta a teraz cieszcie sie z tego ogromnego zysku ktory macie ze mnie ;D a jedyna e…