Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-357 z 357.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam, Nie tak to miało wyglądać, ale wygląda jeszcze lepiej mimo mniejszego zarobku Piękne powitanie Scavengera z BOSS- pierwszy dzień TOP1 ACS. Generalnie nie spodziewaliśmy się 1500%- miało być skromne 600% jednak opóźniając flotę musieliśmy między skan a wlot trafić flotę puszczoną prawdopodobnie na zatrzymaj Dlatego ktoś ucieszył się z 2500 recków AVE BOSS i pozdro dla buddy Dnia 12-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wandal [BOSS] ______________________________…
-
zgranie sojuszu to podstawa! tego gratuluje
-
No cesarzu dzięki za cynk. była kombinacja z deuterem bo był na fesie ale się udało szkoda, że całości nie zebraliśmy, a brakło niewiele
-
anty kolejny raz pokazuje co się stało z ogame... kasa, misiu kasa i tyle w temacie
-
Trochę zamieszania było z reckami... znów brakło ich trochę więc ktoś 900k mety zaciągnął Pozdro dla BOSS i buddy Dnia 09-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wandal [BOSS] ________________________________________________ Krążownik 317 Okręt wojenny 509 Pancernik 93 _________________________________________ Obrońca Bandit Triton ________________________________________________ Mały transporter 3 Duży transporter 33 Lekki myśliwiec 999 Ciężki myśliwiec 332 Krążownik 11…
-
Pierwsza gwiazdka którą wypatrzyłem no i jakoś nie mogłem oprzeć się wrażeniu, że obrońca nie zrobi fsa Pozdrawiam BOSS i buddy Złom zabezpieczony... zostało 2kk metalu dla obrońcy bo jakoś tak za mało recków wysłałem Dnia 09-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wandal [BOSS] ________________________________________________ Duży transporter 40 Niszczyciel 3 Mały transporter 2.053 Lekki myśliwiec 3.384 Ciężki myśliwiec 113 Krążownik 342 Okręt wojenny 517 Pancernik 102 …
-
"Byleco", ale co mi tam Dnia 05-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wandal [BOSS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.890 Ciężki myśliwiec 102 Krążownik 213 Okręt wojenny 493 Pancernik 40 _________________________________________ Obrońca Maniq ________________________________________________ Mały transporter 35 Duży transporter 18 Lekki myśliwiec 499 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 20 Okręt wojenny 110 Recykler 56 Sonda szpiegowska 34 Sate…
-
Krótko i na temat: Pozdrowienia dla BOSS i buddy Dnia 05-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wandal [BOSS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.008 Ciężki myśliwiec 118 Krążownik 171 Okręt wojenny 497 Pancernik 70 _________________________________________ Obrońca kubix5000 ________________________________________________ Mały transporter 3 Duży transporter 50 Lekki myśliwiec 300 Ciężki myśliwiec 24 Krążownik 175 Okręt wojenny 200 Recykle…
-
brawo lucek! całkiem niezła bitka. Szkoda, że nie udało się wszystkiego pozbierać bo już w ogóle byś skoczył
-
Żeby nie było, że tylko 1 BOSS lata to jednak wrzucę... nr1 na forum choć nie w grze... Pozdro dla BOSS i dziękuję pożyczającym recyklery (choć do tej pory nie wiem czy brakujący metal został zebrany przez pożyczającego bo słuch o nim zaginął). Czyżby się nie bał i zatentegesował? Dnia 03-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wandal [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 1.200 Lekki myśliwiec 2.134 Ciężki myśliwiec 111 Krążownik 88 Okr…
-
dobrze, że umpy się wyrobiły w czasie i tym razem nie było barońsko i tak długo zajęło, żeby ta flota spadła... ona powinna spaść jeszcze za mojej kadencji. no ale ciesze się, że Wam się udało. KTO TO DEXTER? Dzięki za linijkę ciszy czasem dobrze jak jest cicho..
-
Ehh ledwo próg udało się przekroczyć Zatrzęsło ostro naszym uni. Kolejny top1 dostał (choć nadal został top1) Panowie gratulacje należą się wszystkim za skoordynowanie akcji Inferno z eko top1 pewnie bardzo szybko odbuduje stadko. Do zobaczenia
-
Rekordy Kallisto
farmer88 - - DiD Kallisto
Postf0de14c978350.jpg.html zapodaj.net/f0de14c978350.jpg.html idźmy dalej