Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 112.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wegi nie chciał się rozbić o ten bunkier to zrobiłem to ja Cytryn zamieszczaj steki bo wygląda jak by całe ogn zapadło w sen ziomowy Pozdro dla sojuszu. Dnia 03-01-2019 07:01:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bardzo nieletnia [OGN] ________________________________________________ Niszczyciel 5.063 Okręt wojenny 6.967 Lekki myśliwiec 251.476 _________________________________________ Obrońca xNiedobitekx [IwiWiwI] ________________________________________________ Mały transporter 1…
-
Matt GZ [N C] & Riphagen [N C] & ociec Test [N C] & Pinkie Pie [N C] vs. gremlinek [SPZ] ~ 113871.24% - TOP 1 ACS
milix - - Starcia Taurus
PostŁadny procent i dobre zgranie. Obrońca z doku już ma bardzo ładną flotę więc jeszcze większe musi być.
-
Pozdro dla sojuszu OGN i wszytkich aktywnych graczy na uni Taurus. Dnia 07-12-2018 21:05:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bardzo nieletnia [OGN] ________________________________________________ Mały transporter 30.346 Niszczyciel 4.049 Pancernik 6.400 Lekki myśliwiec 151.865 Okręt wojenny 3.451 _________________________________________ Obrońca mr Hyde ________________________________________________ Mały transporter 1.815 Duży transporter 4.095 Okręt wojenny 100 Gwiazda Śmierci…
-
Trochę sprzętu brakowało więc wszystko poleciało Pozdrowienia dla Biricchiny i sojuszu OGN. [ciach] Dla szukających mojej floty oto ona Dnia 02-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bardzo nieletnia [OGN] ________________________________________________ Niszczyciel 3.895 Pancernik 8.380 Lekki myśliwiec 90.843 Mały transporter 10.000 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca mr Hyde ________________________________________________ Duży transp…
-
Szału nie ma ale meldunek jest. Lepszy rydz niż nic Pozdrowienia dla mojej ogejmowej i jeszcze realnej żony Eweliny (Biricchina jest najlepsza :)) i Krzyśka (Wegi), sojuszu OGN, uni8 z bardzo starych czasów i uni Taurus. Gra bardzo się popsuła, kiedyś był jeden log z tego samego ip i 30 lat urlopu no ale... Jedna gs-ówka troszku popsuta. To już ostatni tani czwartek w lidlu więc szykuje impreza ;)) youtube.com/watch?v=4iKAF2E5B4s Dnia 27-10-2018 12:56:35 następujące floty spotkały się w walce: A…