Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
Witam, w ten deszczowy poniedziałek wszystko wina @ackra
Summer Vibes! Dzisiaj ma być ładnie! Od jutra znowu listopad na kilka dni
BAN dla @Bresia (L) bo wczoraj dostałem ochrzan od starszej babeczki za brak maseczki
Chyba chciał pisać o promilach, ale przez ilość mu nie wyszło
Wstałem Dzięki za życzenia @Zla Kobieta
Witaminki, witaminki Cześć w Czwartek-Czwarteczek-Czwartunio ćwiarteczka z tej okazji, jak @litek. postawi
Cytat od ackra: „Witam w piękną środę ”
Cytat od ackra: „Środa to w przrciwieństwie do piątku rodzaj żeński więc może być środa, środeczka. środunia ” Ale to było 3 kompanów do świętowania więc to był męski wypad
Środa - Środeczek -Środunio i coco jumbo
Poniedziałek Byle do...środy
U mnie już też, wiadomo kto winny...
Ej! Tu ludzie chcieli wygrywać! Piątek, Piąteczek...wiem, że czekacie na to...Piątunio niestety nie jest wolny ale jeszcze nie ma deszczu \o/ Hej o/
Kurcze, wcięło mi słowo zabrakło tam, że jutro miało być wolne bo jak wiadomo, jutro jest dzień na P.. kawa już wypita, więc trochę życia wróciło
Czy taki dobry to nie wiem miało być wolne, ale ma lać
Tyś widział weekend i do pracy! Nie ma obijania! Dzisiaj chyba w końcu się ociepli, może koronka mnie nie dopadnie