Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 464.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mallory [P N] vs. farcik [PZWP] ~ 164045.99% TOP3 SOLO U68 - TOP6 ogame.pl X1
Bigot - - Starcia U68
PostGratki Mallory fajnie widzieć że jesteś aktywny, stać Cię na więcej, obrońcy szo
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
Bigot - - Starcia U68
PostCytat od Thrall^: „dla tych, którzy nadal nie zrozumieli honor to honor a strategia to strategia, ktoś tam napisał o buddy, sprzedawania czasów itp czy któryś z atakujących miał buddy z Yesem? podejrzewam że nie czy mieli jakiś umowny pakt o nieagresji? podejrzewam że nie grali jak mniemam w opozycji do siebie, jeden na drugiego polował, próbował dopaść, zezłomować itp nie znam szczegółów akcji, ale do mojej oceny nie potrzebuję ich Yes bdb gracz, kojarzę z forum, wojtek i mili to samo, tyle ze …
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
Bigot - - Starcia U68
PostCytat od wilku: „ - Kłamstwo macie w genach Bigot, sam zaproponowales lot gsami, nie ja wiec nie pleć bzdur, dobrze jednak że z tobą nie poleciałem. Mili napisał że nie bylo wglądu w tamto konto a wy dalej swoje, ruszcie głową i pomyslcie jak można było to zrobić, zamiast pluc jadem dookoła. Rudy pisał żebym się wam nie wpisywał w st, ja to uszanuje wiec wy spadajcie z naszego żale wylewać gdzie indziej. ” Tak taki miałem pomysł ale zrezygnowałem z niego, a ty przez 2 miechy nie mogłeś tego prze…
-
Bigot - - Starcia U68
PostCytat od Pazik: „Cytat od -hamer-: „ ” a czy oszustwem większym nie jest budowanie floty top2 z kont ATM? Ta flota top2 poleciała w ciemno do nieznajomego? Z pazerności żeby spakować kogoś z 3x? ” Odniosę się do Twojej wypowiedzi flota Yes Mana została zbudowana tylko i wyłącznie z surowców sojuszników., gdyż takie są zasady ogame. Wypadało by nie powtarzać kłamstw, bo milion razy powtórzone kłamstwo nie zamieni się w prawdę. Co do RW. Jacy progejmerzy takie rw, jak się nie potrafi grać w normal…
-
Mallory [P N] & Wisior [P N] & Selene [P N] & PoZiomek [P N] & Andre [P N] vs. tyskie1 [MISIE] ~ 205635.22%
Bigot - - Starcia U68
PostFajnie że moje konto się nie marnuje, jakby nie patrzeć naklepałem sporo floty, mój następca ma czym latać i może jeszcze powiększyć ilość statków. Gratki ekipie % spory Wisior nie zatrzymuj się i pojawiaj się częsciej. Pozdrawiam również sojusz PN, może jeszcze kiedyś wróce, jak dzieci odchowam. P.S Postaram się zaglądać częściej na forum
-
FILU [MISIE] & pogromca kredek [KOMORNIC] & Mallory [P N] vs. xxxxx ~ 3905.71%
Bigot - - Starcia U68
PostGratki Malllory, sam planowałem podobną akcję na zakończenie starej u 68, ale tak się zbieraliśmy że rozpoczeło się nowe rozdanie. Reszcie ekipy latającej mniejsze lub większe gratulacje. P.S widze że ominełą mnie "gównoburza". Prywatnie nie widzę problemu żeby polecieć z kimś z "wrogiego obozu", ale zawsze rodzi to dziwne sytuacje. Dlatego jeśli coś komuś proponuje to oczekuje że NAP jest na tą jedna akcje i tyle. Myślę że to jest zdrowe podejście. Cytat od Chyba_TY: „a kogo obchodzi twoj komen…
-
kajako uni6 [P N] & Hetevox [P N] vs. oxman ~ 2915.2% - ALE ST !!! sprawdz to !!
Bigot - - Starcia U68
PostGratki kajak dobrze że nie zapomniałeś jak się lata. Zysk fajny, obrońcy szo
-
Gratki starcia % i zysk powala, a i Rafał to jeden z aktywniejszych graczy. Co do wysyłania floty i mi zdarzyło się kilka razy że nie zabrałem surki no ale ja zawsze sprawdzam kilka razy. Na starym interfejsie nie miałem takich problemów, albo już nie pamiętam. Obrońcy odbudowy. Brawa dla atakujących
-
Był na banie jak napisałeś posta i po kilku godzinach został zdjęty. Rozwiązanie jest proste jeden przelicznik handlu