Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 461-464 z 464.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Sorki jeśli odebrałałaś to jako atak na siebie. Absolutnie nie przypisuje Ci zmiany rekordu. Znakomicie zrozumiałem co napisałaś. Raczej tak w formie żartu napisałem o zmianie historii najprawdopodobniej do osoby/osób co to zgłaszały (tak naprawdę to nie wiem do kogo i zbytnio mnie to nie interesuje)... P.S Nie wiem gdzie to wyczytyłaś że napisałem że to TY. Uważam że osoby prowadzące statystki odwalają świetną robotę mi by się osobiście nie chciało.

• Prawie wszytko rozumiem, ale wiesz rekordy to rekordy powinny być weryfikowane Nie grałem 3 lata no i jakoś mnie to zdziwiło że w ogóle tam się Sprite pojawiło widzę że historia lubi się zmieniać. P.S pozdrów Dalgara jak masz jakiś kontakt z nim

• Witam własnie trafiłem na ten bardzo ciekawy temat rekordów. Nie bardzo rozumiem czemu w zniszczonym największym księżycu jest Gollum sojusz Senate i sojusz sprite ?? Skoro ja grając jakiś czas temu zdjąłem podobny tylko wcześniej przed nimi (Senate i Sprite). -> Rekordy Uni 15 <- I czemu jest taka różnica w rekordach 15 a światowych ?? Myślę że skoro moona zdjął Gollum to on powinien byc uwzględniony a nie pol uni :P, czyli jakies 60 graczy tak + -

• Cytat: „Juzer napisał(a) Wolne są aktualnie trzy Universa (23, 32 i 46). Zauważcie ile kont przybyło na 15, wie ktoś co tam się dzieje?” chiba bug bo dzis jest 4455