Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 41.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratki za wytrwałość, % zacny a że do wojny to liczy się podwójnie
-
Gratki lamki wy moje :)) nareszcie, ile można kisić flote i latać na idlerów lamusą co sami nie potrafią latać tylko gadać głupoty na forum hmmm do wora
-
gratki Andrzej choc niedosyt z zakończenia całej sprawy pozostaje.
-
Pozdrowienia dla LSP i znajomych edit złom oczywiście zebrany, cosik pomieszałem w ust. raportu Dnia 27-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor marcopololive [LSP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.000 Krążownik 3.000 Okręt wojenny 2.000 Pancernik 1.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Ciastek [Moon] ________________________________________________ Mały transporter 60 Duży transporter 1.043 Lekki myśli…
-
Pozdrowienia dla LSP Dnia 21-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor marcopololive [LSP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.000 Krążownik 5.113 Okręt wojenny 1.441 Pancernik 500 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Wielebny [RMN] ________________________________________________ Mały transporter 884 Duży transporter 783 Lekki myśliwiec 4.955 Ciężki myśliwiec 16 Krążownik 1.165 Okręt wojenny 297 Statek koloni…
-
ACS; FeaRlesS [WOL-VES], Wujek [Easy] vs mir3q [P13] - 8387,11% + zbiórka - KLIK KLIK - TOP 2 SOLO
PostMir powodzenia w realu i na inych uni bo Szo nie bedzie, znaczy bedzie ale w innych rękach, Co do postu jak taki top może korzystać z pomocy przy klikaniu, ja pamietam ze kiedys to sie w kilku pilnowało celu na zmiane noc i dzień bo kto ma czas by 24/7 siedzieć samemu i klikać podgląd, fizycznie nie możliwe, nawet dla top 1 flot, fear to też człowiek ( tak mówią przynajmniej Gratki wytrwałości, pewnie gdyby nie wujas flotka spokojnie by sobie stała w 9 gali, ale sie uparł i tkwi tam jak cierń ;b…