Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 152.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kupię deuter
Crasher - - Handel Janice
Postkupię deuter jak w temacie. Pisać w grze. Nick: oddam crasher
-
Sprzedam Deuter
Postkupię dex. Nick w grze oddam crasher
-
Sprzedam Deuter za Metal
Postkupię dex. Nick w grze Oddam Crasher
-
Witam ponownie, starcie jak starcie nic nadzwyczajnego ale za to z fajnym zyskiem Złom wyzbierany co do złamanej śrubki Pozdrawiam sojuszników z MnBD oraz z SKB z Indusa ! Freez tak tak ciebie tez pozdrowię jak zawsze a co ! Ps: Obrońcy życzę szybkiej odbudowy , dużo nie stracił więc szybko pójdzie Dnia 23-08-2019 03:38:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Oddam Crasher [MnBD] ________________________________________________ Mały transporter 10 Duży transporter 52 Lekki myśliwiec …
-
Witam ponownie tym razem w chwilowym top 1 solo :P zawsze mnie to śmieszyło Znowu z udziałem tego samego Pana Uparty gość nie ma co . Wczoraj dostał pstryczka, a dziś gonga , ale to tylko gra wiec mam nadzieje ze kolega bedzie grał dalej i życzę mu SZO !! co tu duzo mowić flota w locie więc trzeba było podeprzeć sie obroną Złom wyzbierany co do złamanej śrubki Pozdrawiam sojuszników z RM i Cutangensów ! Freez ciebie też Oraz wszystkich znajomych starych i nowych Do następnego, Pozdrawiam Crasher…
-
Po pierwsze nie wiem gdzie ty widzisz kolegę. Wódki razem nie piliśmy. zostawić planetę pełną sury pod moonem nazywasz cudem?:) nie wspominajac że na moonie było jeszcze ponad 10kk sury. zawsze jest coś takiego jak nanity i detroid ale małe siurki widzą tylko anty jak to sugerowales w pw Po drugie dodaj jeszcze jak to twój dofarm się roztrzaska. A szkoda... Dt takie fajne... Amerykańskie... ale zawsze to więcej sury do wioslowania już śmiało mogę przepłynąć kajakiem Wisłę pod prąd Po trzecie cał…
-
TOP1 ACS(hguheuuehu) BogOgameGuderian [SKB] & klikam bez myszki [SKB] & Viserion [SKB] & Bolek [SKB] vs. Asylum [GIT] ~ 19.01%
Crasher - - Starcia Indus
Postno takie wieści to ja lubię ! gratuluje Panowie ! obroncy szo
-
TOP 1 ACS - Viserion [SKB] & mam chorom sondem [SKB] vs. Ukati bez umca [Mns] ~ 15.53% +MOON
Crasher - - Starcia Indus
Posthaha Gratuluje ! Pięknie ! tylko po co ta kulka ?:P chyba pan był grzeczny i dostał nagrodę pocieszenia Nie zwalniamy tempa Panowie !