Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od zygunia: „To czemu zawrociliscie farmingi?? Troche sury tam jeszcze zostalo po moich wlotach, mi nie kalkulowalo sie juz puszczac kolejnych farmingow z obstawa, ale skoro wy i tak juz wydaliscie dex, to mogliscie jeszcze troche surowcow zyskac ” Wiem ze zostalo ale .... nim dolecialem obronca sie pojawil na koncie Spokojnie az tak w plecy nie jestem..odbilem Sobie na innej gali Cytat od RYBKA79: „przede wszystkim Józek i Aduch GRATULACJE ! Bladas fajnie że weszło a resztą się nie przejm…
Zygunia-Rekow poslalismy 14k ale tylko moje dolecialy szybciej Dofarmy tez lecialy ale jak pisalem juz wczesniej..braki w paliwie skutkowaly ze dofarmy poszly duzo pozniej No nic..TY tylko 6 ukladow od celu,a Ja troszke dalej
Takie ST robione na wariata-zysku nie ma Brak paliwa skutkowal tym ze nie wyfarmilem i jeszcze jakis zlodziejaszek zajumal czesc zlomu Trudno sie mowi..zlodziejaszka odwiedze a w przyszlosci musze zadbac o dostawy paliwa Dzieki Aduch za pomoc we wszystkim...stratny nie bedziesz,a w sumie gdyby nie Ty to nie polecialbym na owy farming Szkoda tez ze moj ZNAJOMY nie mogl leciec bo wtedy wszystko bylby zrobione jak nalezy,a tak lamka zrobila STka bez zysku ehh.. Dnia 05-08-2018 19:02:48 następujące …
Kurcze znowu Diki..kolejne gratulacje Ogolnie widze ze chec do latania powrocila,wiec cos czuje ze bedzie sie dzialo jeszcze duzo fajnego z Twoim udzialem Lata swietnosci powracaja hihi
Caly Poziomka.... Odwraca kota ogonem..zenada Poziom chciales byc fajny a zrobiles z Siebie idiote Tekst ze Finek pozdrawia sojusznikow jest najlepszy haha..Finek na ogame nie wchodzil od dawna A wszystko przez KOTA haha
Nie ma co sie przejmowac takim STkiem...Kotek najwazniejszy-oby wszystko dobrze z nim bylo Taka gra-glowa do gory Poziom...TY.... krystalicznie czysty,najwspanialszy i ogolnie ten co innych oskarza a Sam jest gowno wart-czas na zmiane ..wykopac Poziomke
No prosze i Swietego da sie trafic...Gratuluje Prosze mnie nie laczyc z kontem Swiety Mikolaj-nie mam nic wspolnego z owym Swietym Zloma dostal zapewne siedzac na koncie i ogladajac mistrzostwa...tak mi sie zdaje bo sam skanowalem i widzilem ta flotke na moonie ale zazwyczaj pilnowal sie skubaniec Dobrze ze DT puste byly bo mozna byloby sie oblowic hihi Gratuluje raz jeszcze Obroncy odbudowy
To jest przegiecie zrobiles Stka z telefonu-SZOK Ja skanuje,szukam i nawet moony proboje sciagac i kurde nic nie wchodzi...ehhh No nic trzeba sie bardziej starac Gratulacje sie jednak naleza bo ubiles PNka-jedziesz dalej-siadaj do kompa i cos wiekszego wykrec Brawo Iwan
Cytat od Koloc: „Bladas co się stało? Chyba nie chcesz powiedzieć, że zostałeś farmą Flotę masz więc się odkuj, graty atakierowi ” Pewnie ze cos tam mam..jest czym polatac ale ten co niby twierdzi ze jestem jego farma ciagle na urlopie.... Taki Poziomkowy typ gracza hihi Ogolnie to placzka straszna i chyba dlatego ciagle na urlopie siedzi no ale spokojnie,mysle ze bedzie szansa sie odegrac
O prosze..Swiety rozdaje prezenty w maju-cos chyba sie komus pomylilo hihi Gratuluje stracia-oby wiecej takich Dobrze ze transy byly prawie puste bo zysk bylby kosmiczny p.s Nie drapac sie prosze-konto wiadomo czyje jest,wiec klotnie sa nie potrzebne
O w morde ales Nam sie Szalony rozszalal tongue.png Gratuluje Odpowiednie tagi po wlasciwych stronach-kiedys to przy takim starciu byloby wiecej spiny tzn.w komentarzach biggrin.png biggrin.png biggrin.png Odbudowy trzeba zyczyc bo chyba cos tam jeszcze u PN-ka spadlo hihi Buduj kolejne latawce i czekamy na konkretny %
No prosze ale Nam niespodzianke zrobiles...sojusz kopaczy i urlopowiczow,a jednak mozna cos wykrecic na miare ST-Gratuluje Czesciej sciagaj urlop,skanuj no i jak to pokazujesz zlomuj hehe,moze reszta sie obudzi i cos tez doda od Siebie Pozdrawiam