Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-113 z 113.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Boom ! Gratuluję rozwiązania zagadki i całej akcji Konkretnie weszło, piękny %, piękne TOP 1 ACS naszego wciąż żywego uni xD Kuropatwie życzę powodzenia w realu Pozdrawiam
-
Brawo Miikuu ! Gratuluję ładnego wlotu, zysk i % robią wrażenie Dziękuję za pamięć i czekam na więcej... ST w Twoim wykonaniu
-
Gratuluję wlotu, obrońcy jak zwykle życzę szybkiej odbudowy Widzę dzieje się na tym smutnym, wymarłym uni - i dobrze ! Sprawy z handlem nie znam dokładnie, ale wydaje mi się, że nawet jak się z kimś handluje, to trzeba trzymać zasadę "ograniczonego zaufania" jak na drodze, bo trafi się moment, że pójdzie skan i wtedy ktoś Cię bez skrupułów w recki spakuje Cytat od Miikuu: „ja daje lepsze przeliczniki, a nikt się do mnie nie zgłasza. #czekam ” Potwierdzam i polecam tego pana wyżej
-
O w mordę.... [ciach] tak, że aż miałem trzęsienie ziemi na wszystkich moonach i planetach Moje gratulacje, coś pięknego. Obrońcy szo, ciekawe czy będzie odbudowa Moderator Neferet:Pseudocenzura
-
Gratuluję top4 solo ST... Bardzo szkoda sojusznika, tym bardziej Owcy. A dopiero co wspominał. że myśli o zakończeniu gry. Teraz już nie ma nad czym myśleć... RIP nałóg, pewnie nie na zawsze, ale na pewno na tym uni Prędzej czy później wszyscy skończymy w czyichś reckach lub na wiecznych urlopach, chociaż patrząc jak szybko to uni umiera, to myślę, że PRĘDZEJ
-
Cytat od CBR: „Gratki SOS,w koncu spokoj mam z jego natretnymi skanami, ” A propo tych natrętnych skanów... o tym samym pomyślałem, dowiadując się o zezłomowaniu Illusiona Mimo wszystko szybkiej odbudowy życzę. Agresorowi gratuluję, imponujący ST
-
Uff, jednego mniej farmiącego sondami Ładnia akcja, obrońcy mimo wszystko sz.o (no, może oprócz tych ss)
-
Piękny złoming, Sz.O. obrońcy, bla bla... oh wait Wróciłem do ogame po kilku latach, ale chyba to długo nie potrwa... Smutne jest to co stało się z Ogame, brakuje mi tych czasów z chociażby Uni2, bez antymaterii i innych gówien. Swoją drogą jakim trzeba być zakompleksionym człowieczkiem, żeby na UMIERAJĄCYM uni kupić konto z flotą top3, zezłomować i jeszcze się chwalić na forum [ciach] Moderator Neferet:Offtop
-
Bardzo ładnie wyszło Jak to mówił Szamanislaw - albo wracamy (do ogame) grubo, albo wcale... Wesołych Świąt !