Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Najpierw chlopaki to sobie doklepcie mt bo wam ladownosci braknie zeby mnie calego zapakowac Od roku mam obiecanego tego złoma wiec chyba najwyzszy czas ? Co do akcji nscr jeszcze raz gratulacje Cisnij tam dziadzie zeby cos gral bo ostatnio spoczywa na laurach
Nie za dobrze ci ? Ludzie zarywaja nocki farmia jak opetani a ty poprostu podane masz jak na tacy Faktycznie ta Golcia to jakis dziwny przypadek No ale lepiej zeby wpadlo tobie niz komus innemu Pozdro i 14 letni Krystianek czeka na cos wiekszego
No gratulacje wilku, obrońca pewnie znowu z rok czasu bedzie na szaro sie swiecil, potem mu sie przypomni ze ma konto i zacznie grac na nowo Zysk bardzo przyjemny przetapiaj i graj a nie wbijaj urlopu na nowo bo celów nie ma... zawsze sie cos znajdzie
Zauważyłem twoj spadek w pkt i znaczny wzrost pkt honoru wiedziałem że upolowałeś coś większego ale nie spodziawałem sie ze ciacho drugi raz wtopil Gratulacje, przetapiaj juz prawie sie odbudowałeś obrońcy Szo i pilnowania sie
Ja na nia wpadłem, dziadu tylko sie podstawił Kosiora zgubiła pewność siebie wystarczyło tylko ataki opoźnić i by tego nie było ale niestety tego nie zrobił. Jak pół roku temu obiecaliście mi z Skrytym że mi dacie złoma, Skryty powiedział piękne słowa że piękne ST wyjdzie z mojej floty miał racje wyszło piękne
Co tu dużo o akcji pisać... zwykła zasadzka Zmiana nicka, 30min czekania skan od Kosiora lot i bum Wiedziałem że ktoś sie da na to nabrać Padło na Kosiora Pozdrawiam cały sojusz EKO, buddy oraz wszystkich znajomych z u27 i u36, Kosiora który po całej akcji zachował się tak jak na pożądnego gracza ogame przystało i pogratulował, dziadzie za podstawke który troszeczke dał ciała i nie zdarzył wszystkiego poderwać a pisałem mu od razu jak Kosior ruszyl flotą na mnie tylko gdzieś go wcieło.. Zysk jak…
Gratulacje top 1 acs Piekne starcie, milo widziec ze na tak wymarlym uni jeszcze sie cos dzieje i jest jeszcze ekipa ktora potrafi usiasc przed kompem zgrac sie i zrobic takie cos Jestescie idealnym przykladem na to ze bunkry w tej grze to glupota nigdy nie rozumialem ludzi ktorzy bez sensu wydaja surowce na nie. Obroncy zycze Szo bo kazdy gracz jest juz na wage zlota. A wam Szybkiego przetopu bo troche tego jest Ps. To co nastepny w kolejce „widzialem kotecka” ?
Gratulacje pieknego starcia, zysk nawet i bez tych niszczarek swietny Ostatnio to widze numerem 1 jestes w tym dziale Tak trzymac Obroncy BSZO bo bardzo wporzadku z niego gosc
Gratulacje kolejnego ST piekny zysk przy praktycznie zerowych stratach szkoda ze bardziej nie dofarmiles bylo by jeszcze lepiej Szybkiego przetopu a obroncy Szo
Gratulacje sąsiad piękny zysk przy praktycznie zerowych stratach szkoda tylko ze na byłym sojuszniku. Obrońcy Szo a tobie szybkiego przetopu i kolejnych celów