Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 126.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rozmówki u68
PostCytat od FILU: „no chwalić mi sie rekordami satek teraz bo FILU wpada z projektem SD aż czekam na te pełzacze które palą 50 jednostek energii a tylu się poprzenosiło na 15 pozycje gdzie 1 satek = 1 jednostka energii dodając że pełzaczy nie można podnieść na fs i będzie ich z 1500 plus satki w ilościach do 100.000 to czuje dyskusje przy kolejnym SD ustawić próg 1000% pleassssss bo kończę grę ” Filu na 15 pozycji nikt nie robi satelitek chyba ze jacys gracze z pod ciemnej planety
-
Rozmówki u68
PostJa przy fuzyjnej na 22 lvl i przy tej energetycznej na 23 lvlu z sztabem dowodzenia i zerowa iloscia satelitek i zerowym poziomem e. slonecznej przy eko 42/37/40 zapasu energii mam 97012 jednostek
-
Rozmówki u68
PostGorzej jak nam algorytm pełzaczy zmienia
-
Rozmówki u68
PostWidze ze nie tylko ja przygotowalem sie pod pełzacze
-
Jeśli już piszą czy chcemy na nowy serwerach handarza czy też nie to dają nam wybór więc pewnie przed startem uniwersum bedzie ankieta i glosowanie jesli wiekszosc bedzie za tym zeby nie bylo handlarza puszcza serwer bez handlarza i tak bedzie cały czas wiadomo skoro na kazdym serwerze jest teraz handlarz to taki serwer bez handlarza to bedzie takie „WoW” jak np ładownosc sond szpiegowskich i ludzie beda glosowowac w wiekszosci na to zeby handlarza nie było przynajmniej z początku. Serwery po ja…
-
Mallory [P N] vs. farcik [PZWP] ~ 164045.99% TOP3 SOLO U68 - TOP6 ogame.pl X1
Lojty - - Starcia U68
PostSuper !!! Piekny %, piekny zysk, bedzie na kolejne astro Obroncy powodzenia w realu albo nie, Szo dok duzo odda
-
Od: Fallen Panowie , jeszcze raz przepraszam, nie jestem niczyim kontem zastępczym, dodatkowym pushem etc, wypraszam sobie, nie ma statusów itd, nie wim jak mam udowodnić że zabrałem to konto za free żadnego podtekstu etc, chciałem pograć, gdybym wiedział że jest taka [mniam] co teraz się stała , że kasa rządzi tym gównem starego ogejma nie pozostało nic, to bym się nie pchał , chcę nadal grać, nie ma żadnych statusów , lojty mi dał buddy , a tak nie potrzebuję, jeszcze raz jest mi przykro z cał…
-
Ja opisalem cala akcje jak to wygladalo z pkt widzenia sojuszu kazdy z PZT do ktorego napiszecie potwierdzi wam ta wersje. Jesli faktycznie te st jest nieczyste to Gruby vel KKS jestes mistrzem aktorstwa. Sam juz nie wiem po pw od graczy co o tym wszystkim myslec ten caly Fallen byl u nas w sojuszu nie wiem moze z poł roku mało co latał i nagle trafia puste trampki z 8kkk dexu i z 1,5kkk mety no troche to dziwne no ale moze jednak chlopaczynie wlazlo ? Nie mija kilka dni i traci te surowce w jes…
-
Kilka dni temu Fallen trafił gracza Pan eko. Całe te surowce co gruby wyfarmił należały właśnie do tego typa. To był czysty przypadek Fallen wstał o 4:00 rano przed robotą zaczoł farmić i zauważył ze u niego w układzie swieci sie Pan eko na koloni a na matce cisza zobaczyl ile jest tam surowca i zaryzykowal lot liczac ze i tak pewnie nie wejdzie odziwo wlazlo a Pan eko zalogowal sie z 2h po atakach. Fallen udostepnial pw od tego Pana eko gosciu sie zalil ze zbieral ponad 3 miesiace surowce na as…