Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-94 z 94.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Całkiem sprytnie rozegrane. Udanego powrotu do życia w realu Scofield SzO
-
Za to dla mnie przekonwertowanie rw to nie problem bo jest api, ale za to czytelność interfejsu to tragedia. Mam ekran 1440x2560 amoled i praktycznie bez ciągłego powiększania interfejsu nie da się nic w grze odczytać. O ile wielkość czcionki nie jest takim wielkim problemem, bo wzrok mam dobry to niebiesko/bardziej niebiesko/ciemniej niebiesko w interfejsie powoduje że tak na prawdę w słońcu niewiele widać na pierwszy rzut oka. Dużo lepiej gra wygląda na starym Galaxy Tab 7.7 z ekranem 1280x800…
-
Dobry telefon i antigame (bez remote desktop)? Wybacz ale wróciłem tu po kilkunastu latach - chyba coś przespałem ale jeśli mnie oświecisz jakie to kombo - telefon+antigame to poczuję się młodszym dinozaurem Co nie zmienia faktu, że jeśli ktoś nie pracuje przy komputerze to ma problem z nawet tak banalną czynnością jak odświeżenie gry w komórce. O ile skupia się na pracy a nie na pierdołach.
-
Niesamowite, pozytywne nastawienie obrońcy. Szczęścia i pomyślności w odpoczynku od ogame i oczywiście powodzenia jeśli jednak chciałbyś wrócić. Agresorom gratulacje akcji, skoro była z wyliczenia to w pełni zasłużyli na wynik bo trochę czasu musieli spędzić na analizie zachowania obrońcy.
-
To się nazywa "powrót z tarczą". Gratulacje. Iluzjon SzO. Jak to mawiali starożytni Spartanie - mężczyźnie z bitwy wrócić wypada tylko z tarczą lub na tarczy.