Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Przecież Śląsk jest dość dobrze skomunikowany z resztą Polski, w tym z jej stolicą. Nawet tej Whisky w Pendolino nie musisz zgłaszać do oclenia więc w czym problem?
No cóż... Ja może też oddałem w recki ze 2 razy całą ekspedycję, ale były to tylko DT po które nie chciało mi się wstawać Gratki Scofield, obrońcy SzO i normalnych ekspedycji życzę
Jak on się tak długo uchował? Faktycznie historyjka przedstawiona przez Ice przebija starcie. Ale gratulacje i SzO oraz wyciągnięcia wniosków na przyszłość dla zezłomowanego
Wakacje, urlopy, pijaństwo, swawola to i ludzie o Ogame zapominają. Sam już ze dwa razy obudziłem się nie pamiętając czy FS zrobiłem. Na szczęście póki co kończyło się na zerknięciu czy jest ustawiony nowy alarm w zegarku Gratki i SzO obrońcy jak już dojdzie do siebie
No to ludzie którzy rano wstają odbierają FS, załatwiają na planetach co trzeba i wysyłają FS na czas pracy, bo tam nie mogą grać będą mieli przerąbane jeśli w ciągu dnia grę naprawią system logowania... Nie wszyscy mają to szczęście że mogą mieć w pracy komórkę przy dupie.