Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-88 z 88.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratuluje Agresorowi, a Obrońca niech wraca do gry !
-
Jak najbardziej Agresorowi należą się gratulacje. Troszkę nie docenilem agresora myśląc że sobie tak latwo pykne 50 GSów ktore wczesniej na mnie wysłał, zbiorę zlom i będzie fajnie. Przynajmniej jestem swiadomy swojej głupoty, 2 raz się czegos naumialem w ciagu miesiąca. 3 lekcji nie chce:D jak sie nie potrafi o swoja flote zadbac to sie nie powinno jej robić.
-
To tutaj nikt nic nie wkleja ?:D To ja sobie wkleję przedostatnie ... przed popełnieniem głupoty wieczora wczorajszego elBlackened [EL_C] vs. Grigori13 [I-P] ~ 202% Dnia 05-04-2019 22:30:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor elBlackened [EL_C] ________________________________________________ Okręt wojenny 8.744 Bombowiec 4.130 Niszczyciel 1.214 Pancernik 4.336 _________________________________________ Obrońca Grigori13 [I-P] ________________________________________________ Duży tran…
-
Gratulacje było dokładnie jak napisałeś... strasznie zawaliłem sprawę Jak na razie urlop, gram w sumie solo, nawet nie ma po co ściągać urlopu.
-
Miałem nie wrzucać, ale jako że pierwsze i się w progu zmieściłem to co mi szkodzi Troszkę większa połowa zbiorów została wydana wcześniej na rakiety, nie ująłem tego w raporcie bo bym musiał przeklikać 9 - 10 stron ataków rakietowych:D Pozdrawiam Obrońcę, Sojuszników - PeJotKa i Tomasha, oraz chłopaków z uni Nekkar z Ofiosem na czele Dnia 02-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor elBlackened [EL_C] ________________________________________________ Okręt wojenny 8.921 Bo…