Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 88.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
A ja tam nie lube ACSów Obrońcy szybkiej odbudowy !
-
Jak by tak mieć poziom posługiwania się flotą : NOOB - np ewidentnie ja Normal Hard Hell ...to osobie o której jest temat dał bym poziom Hell Nigdy nie uwierzę że się pushuje, za dobry jest w te klocki Trollem też bym go nie nazwał prędzej Menda ja też menda jestem, byłem i będę Ino że on to już jest fest hell Menda
-
OOOoooo to zawaliłeś, napiszę Ci dlaczego .... PeZeta mogłeś zrobić z multikonta .... ehh zawaliłeś, zobacz ile straciłeś : 1 332 958 - metal 784 198 - kryształ 8 885 834 - deuter Policz sobie ile mogłeś zarobić selując paliwo do Jamnika za metal ... Ale joo wiem panika, ja bym wysłał jeden slot i strach czy zaloguje, nie każdy leci na czyściocha, jak ten co kurczę mi znów jego nick umknął
-
Gratki ! obrońcy szo, zastanawia mnie brak 1 wlotu... prawie 9 baniek paliwa w pezecie nie leży.... hmm a może jeszcze 2 wloty były ??? ; data-verified= "> Trochę to podejrzane i intrygujące, support ma co robić nie doniosę tym razem mam nadzieję że po nowym roku SUPPORT wróci do zadań i weźmie się za sprawę z 18 ... i kilku tam zajefajnych starć z nosem na paliwko będą 2 oczka do góry albo nie będą :D:D:D a może się regulamin zmieni , będzie szło wałczyć i wałczyć :D:D Administrator Forum kasai…
-
"Drodzy gracze, Po aktualizacji gry do wersji 7.x pojawił się problem w wyniku którego konwerter Ogotcha błędnie oblicza % w generowanym tytule. Problem ten występuje jednak wyłącznie w przypadku starć w których Rozpruwacz zbiera część pola zniszczeń. W takich przypadkach % który jest obliczany przez konwerter jest pomniejszony o ilość surowców zebranych przez Rozpruwacze. Dlatego podczas wstawiania starć w ST, miniST w DiD, czy w S&D prosimy o sprawdzanie poprawności %, bo jeśli te statki były …
-
Każda ilość
Postjaki przelicznik?
-
Gratuluję raz jeszcze Mogłeś to wkleić 2h później i może by mi się też conieco udało:P:D edit. chociaż wracające recki mnie zdradziły najprawdopodobniej : P Teraz można się iść spokojnie urlopować edit. chwilowo nie ma czasu, dzisiaj efekty...;) ale jeszcze sobie poklikam nie raz:D Pozdrawiam
-
Cytat od haidi: „Myśle że są większe oszustwa na tym uni niż marne 1,2 k zysku ,sam dałem cynk atakującemu że jamnik stoi,on napisał z jakiego konta pilnuje i to się pokrywa za trzy dni go ubił :).dodam że skanujemy się wzajemnie z atakującym i nie jest moim znajomym ” Dokładnie na takie zyski to powinni przymykać oko hahaha masakra żeś dowalił:D niech się szachraje i złodzieje puszują dalej ! jak tu się takie machloje wkleja na forum to to jest ewidentne śmianie się w ryj wszystkim legalnie gra…
-
Konta
PostCytat od ciap: „@elBlackened Wiele osób tak zrobiło patrząc na ilość pytań w tamtym czasie. ” Sam pytałem :D:P