Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 102.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pluszowy [MISIE] & Kilgor [MISIE] & Pazik [MISIE] vs. krzychu [D o D] ~ 24437.35%
Hani - - Starcia U68
PostGratulacje dorwania gąsek bez obstawy jak widać obrońca czuł się pewnie. Nie takie floty na uni padały i obrońcy potrafili się zachować po złomie.
-
Pluszowy [MISIE] & Kilgor [MISIE] vs SilentlyWithoutAword [ANGELS] - 8454,78 %
Hani - - Starcia U68
PostMałe co nieco wpadło gratulacje. Zobaczycie ile od poniedziałku będzie flot na bfs Ale w końcu coś z tym handlem przekrętem zrobili co prawda lepiej by było jakby były sztywne przeliczniki ale lepiej coś zrobić niż nic nie robić. Obrońcy odbudowy chyba do świąt się szykuje.
-
Andre [P N] & Hetevox [P N] & MisiuGD [P N] & Wisior [P N] & Koloc [P N] vs. bart_r [3 X] ~ 12823.51%
Hani - - Starcia U68
PostTaką perełkę wychaczyć gratulacje . Obrońcy odbudowy i dalszego żmudnego zbierania na astro. mega zysk lepszy niż ze mnie jak yes mnie przetopił ale ja tyle nie wożę Ja mam dex na sprzedaż 3:2:1
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
Hani - - Starcia U68
PostCytat od Almera: „Tak w ramach rozluźnienia atmosfery. Setnie ubawił mnie ten tekst (wytłuszczenie moje): A wydawało mi się, że tylko ja potrafię rozśmieszać. ” Dzięki za znalezienie błędu w mojej wypowiedzi Alfą nie jestem i błędy popełniam jak każdy też się uśmiałem jak to przeczytałem dzięki za zwrócenia uwagi poprawiłem.
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
Hani - - Starcia U68
PostCytat od Calipso: „My: dobrze zorganizowane i uczciwie dzialajace i zarabiajace przedsiebiorstwo Oni: Jakies slupy, jakis lewy przetarg, wysylka cegly w paczce zamiast komorki, itp. No graty pomyslu na biznes. ” Faktycznie calipso podsumowałaś wszystko my super oni be i tak jest od początku odkąd zjawiliście się na uni i obojętnie co by napisać na wasz temat to i tak skoczycie zgrają na niego, wystarczy przeczytać wszystkie wasze posty w dziale st i wyrobić sobie zdanie na wasz temat. Jedno trze…
-
Hani - - Starcia U68
PostJak widać atakujący przewidzieli ruchy przeciwnika, Obrońca poleciał nie zabezpieczył powrotu hmm ?? taktyka zwyciężyła fakt jest taki że napaliliście się że znowu 3x spakujecie a stało się odwrotnie, no cóż taka gra, próbujemy wykiwać przeciwnika robić podstawki i tak dalej. Wygrywa ten kto coś wykombinuje. Zastanawia mnie tylko że niektórzy piszą o moralności w tej grze, jak większość ma takie przyrosty że szok zapewne z handlu. Jest ok zgodne z regulaminem, a moralnie ?? skasować przeliczniki…
-
lydka grubasa vel dziuniek [KOMORNIC] & seweryn vel Valkyria [KOMORNIC] vs. Hani u48 [MISIE] ~ 7665.89%
Hani - - Starcia U68
PostNo cóż real ogarnięty więc zacznę od gratulacji udana akcja z takim zyskiem to tylko na mnie haha jeszcze raz graty. Dzięki wszystkim którzy życzą mi odbudowy bo będzie na pewno, nie pierwsza wtopa i zapewne nie ostatnia. Wtopa standard, real ważniejszy dużo rzeczy się złożyło na raz a efekt jak widać powyżej. Jak widzę na forum nic się nie zmienia, jak widzę wpisy niektórych graczy to mi ich szkoda po prostu ta gra nimi rządzi. A to tylko parę nieznaczących cyferek które nam skasują jak tylko p…