Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 100.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Zbawiciel: „Gtatuluje!!!! Żal mi tylko Twojej rodziny. Niemniej jednak Wesołych Świąt i bądź trochę ze Swoją rodziną, jak ją oczywiście masz Lot na produkcję. Jak chcesz to moge zacząć latać po satkach @john malkowitz007 Bedzie z Ciebie dumny jak zobaczy to RW ” Widać że Nie Masz w sobie kszty poziomu bo zachowujesz się jak gimbaza ruszając czyjaś rodzinę. Żal mi Ciebie
-
dziuniek [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. Incoming [P N] ~ 95873.76%
Wielebny - - Starcia U68
PostA taki był ładny, amerykancki
-
MrokChwili [MAMMAMIA] & Selavi [MAMMAMIA] vs. MakeOgameGreatAgain [GGE] ~ 92080.97%
Wielebny - - Starcia U68
PostGratki za dobra pizze na grubym cieście Topić, spawać i napadać
-
Guderian [MAMMAMIA] & Selavi [MAMMAMIA] & MrokChwili [MAMMAMIA] & aduch [MAMMAMIA] vs. G2Roki [HQ] ~ 104751.94% chyba pb
Wielebny - - Starcia U68
PostWoooowww Piękny wlot Wrumcio, pizza na grubym cieście w doborowym towarzystwie, CHYBA gratuluję PB, zysk kozacki Oby takich więcej, od dziś nie robię sobie wolnych weekendów bo nawet sondy nie mogłem dodać... Obrońcy SzO
-
Selavi [MAMMAMIA] & aduch [MAMMAMIA] & Guderian [MAMMAMIA] vs. Eogen Mc [GGE] ~ 2620%
Wielebny - - Starcia U68
PostLubię to jak drinka z lodem Przetapiaj i baw się dobrze
-
Selavi [MAMMAMIA] & BuShMaN_u1 [MAMMAMIA] & Guderian [MAMMAMIA] & aduch [MAMMAMIA] vs. MakeOgameGreatAgain [GGE] ~ 31987.96% HATTRICK PB
Wielebny - - Starcia U68
PostSelavi gratuluję PB po aktywnym dniu Człowiek tylko weekend sobie wolny zrobi a tu takie poruszenie na Uni zrobiliście że aż miło patrzeć
-
Guderian [MAMMAMIA] & aduch [MAMMAMIA] & Selavi [MAMMAMIA] vs. polek [COMA] ~ 48361.52%
Wielebny - - Starcia U68
PostDzień dobry, czy można się rozgościć? - idealnie opisuje cały lot z zaproszeniem od obrońcy Gratki