Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-76 z 76.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
to konto też kupione? Bo w statach tylko spada
-
Może w końcu mnie przestanie skanować armin van burek czy jak mu tam Oczywiście pakiet obojgu
-
Gratulowałem w grze, gratulowałem na discordzie, pogratuluje i tutaj, pięknie siadło, top 5 też na pewno cieszy Top na co tam zechcesz! No i dzięki za pamieć w dedkach
-
Historia ST taka, że flota stała w bunkrze, a ja bunkrów nie lubię Pozdro dla sojuszu MINERS i cameleona Dnia 19-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hentai [MINERS] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.500 Pancernik 1.000 Lekki myśliwiec 25.008 _________________________________________ Obrońca Silvester [ZLMRZ] ________________________________________________ Mały transporter 101 Lekki myśliwiec 195 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 35 Okręt wo…
-
Szo nie będzie, ziomek zrobił rage quit, usunał wszystkie planety i dał urlop, w sumie i tak za dużo nie grał także to była kwestia czasu, atakierom SzP