Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 521-527 z 527.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Po dość długiej nieobecności Dla Mojej Myszki Dla jaraspl Serdeczne podziekowania dla informatora, który dał mi namiar na ten cel jestem Ci winien niezłą flaszkę, czekam na adres wysyłki na pw Dnia 26-10-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor souris [Formoza] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca szreq [Rzym] ________________________________________________ Mały transporter 566 Duży transporter 14.403 Sta…
-
po dość długiej nieobecności ;p skanuje, bunkry, jest surka w jednym.... fala, a tam jeszcze 5 slotów dtów dolatuje za 2h... no to siup, ile bedzie tyle bedzie.... Dnia 25-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor souris [Formoza] ________________________________________________ Duży transporter 4.045 Lekki myśliwiec 277.108 Krążownik 16.863 Okręt wojenny 389 Pancernik 9.856 Ciężki myśliwiec 77 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Bronski […
-
co za łeb leci krażkami na GS ? xD do tego ktos złom przytulił.... ale i tak ładnie wyszło Dnia 24-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor souris [Formoza] ________________________________________________ Krążownik 10.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca kudlaty [BlackSun] ________________________________________________ Duży transporter 7.679 Statek kolonizacyjny 1 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 1.425 Lekkie działo laserowe 3.247…
-
Dnia 15-10-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor souris ________________________________________________ Okręt wojenny 397 Pancernik 9.654 _________________________________________ Obrońca kandzero [TNT] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.892 Ciężki myśliwiec 702 Krążownik 44 Okręt wojenny 6 Recykler 2 Bombowiec 4 Niszczyciel 13 Gwiazda Śmierci 2 !! - Całe dwie na gorącym ruszcie !! Pancernik 90 Wyrzutnia rakiet 1.774 Lekkie działo laserowe 2.129 C…
-
Dnia 21-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor souris ________________________________________________ Okręt wojenny 411 Pancernik 4.000 _________________________________________ Obrońca luk0321 [NFP] ________________________________________________ Duży transporter 6.500 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 65 Gwiazda Śmierci 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor souris ________________________________________________ Okręt wojenny 397 ( -14 ) Pa…
-
souris vs. dominixi [U_P] - 568% - czy jeszcze zaglądają starzy znajomi?
souris - - Starcia Nekkar
PostPo dość długiej nieobecnosci.... Z racji odrobiny wolnego.... Zlamiłem... trafiłem za pierwszym razem, ale noobprotection (chyba ) zrobiło swoje.... Dnia 17-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor souris ________________________________________________ Lekki myśliwiec 100.000 Okręt wojenny 412 Pancernik 8.568 Krążownik 15.953 _________________________________________ Obrońca dominixi [U_P] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1.179 Satelita …