Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-70 z 70.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• zostało wystarczająco aby odrobić to co spadło

• Sezon na spadające świąteczne gwiazdki uważam za otwarty Pozdrowienia dla OLDów i LHiP z Wezn Dnia 02-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lawka [OLD] ________________________________________________ Pancernik 10.800 _________________________________________ Obrońca amra [SXT] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 18 _________________________________________ Po bitwie... Agresor lawka [OLD] ________________________________________________ Pa…

• Udało się znów coś ustrzelić, plany były ACSowe ale skończyło się na starciu solo i z ujemnym honorem a to wszystko przez nachalność milki A tak szczerze to w doborowym towarzystwie zawsze lepiej się lata Dzięki milkiwaj za całodziennie pogaduchy w pracy Wszystko miało być elegancko gąskami, z fajnym zyskiem niskim kosztem ale plany się pokrzyżowały bo Allien uciekł i postanowił zbierać pzta...z planety Jeszcze wielkie podziękowania dla Silvera za użyczenie fali Zysk jakiś tam jest więc do nastę…

• Witam po powrocie Taki mały % na przywitanie z uni i ze starymi znajomymi Dziękuje milkiwaj za ogarnięcie konta, mogę przynajmniej się pobawić chwilę z wami Uni chyba tak wyludnione że sukcesem jest cokolwiek znaleźć a trafić coś to już rarytas Obrońcę trafiłem jak jechał samochodem, także pozbierał po sobie zaraz po starciu i trochę po mnie bo na 2 moonie nie przebiłem się przez recki i ow i mi troche kr spadło Dnia 23-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lawka [OLD]…

• Ciekawe czy nie szkoda mu kasy na uni, ktore jest wymarle 1dnia :d

• Po godzinie 250 osob.... nie wroze temu uni najjlepiej, a jak na .de ? Wie ktos ?

• Ktory uklad mniej wiecej ? Duzo osob?

• 2 kolejka LT - 29.07-3.08.2015 Kwalifikacje LM i LE środa, 29 lipca 20:45 Lech_Poznań – FC_Basel 0:0 czwartek, 30 lipca 20:00 FK_Kukesi - Legia_Warszawa 0:1 3 kolejka Ekstraklasy piątek, 31 lipca 18:00 Piast_Gliwice - Górnik_Zabrze 1:1 20:30 Lechia_Gdańsk - Pogoń_Szczecin 1:0 sobota, 1 sierpnia 18:00 Podbeskidzie - Cracovia_Kraków 1:2 niedziela, 2 sierpnia 15:30 Śląsk_Wrocław - Termalica_B_B_Nieciecza 2:0 15:30 Jagiellonia_Białystok - Zagłębie_Lubin 3:0 18:00 Górnik_Łęczna - Legia_Warszawa 0:3 p…

• 1 kolejka LT - 24.07-27.07.2015 2 kolejka Ekstraklasy piątek, 24 lipca 18:00 Ruch_Chorzow - Piast_Gliwice 1:0 20:30 Cracovia_Kraków - Wisła_Kraków 1:2 sobota, 25 lipca 18:00 Zagłębie_Lubin - Korona_Kielce 0:0 niedziela, 26 lipca 15:30 Pogoń_Szczecin - Śląsk_Wrocław 0:2 15:30 Jagiellonia_Białystok - Termalica_B-B_Nieciecza 4:0 18:00 Legia_Warszawa - Podbeskidzie 3:0 poniedziałek, 27 lipca 18:00 Górnik_Łęczna - Górnik_Zabrze 0:2 Mecze specjalne - punktacja x2 sobota, 25 lipca 20:30 Lech_Poznań - L…

• Dzięki za linka Wielki szacunek za odwagę i zaznaczenie w jakimś stopniu tego co się dzieje w czołówce, nie tylko na Wasacie ale innych uni tak samo :)) Decyzja chyba najtrafniejsza jeśli chodzi o zakończenie gry tak jak ktoś niżej napisał co tu więcej pisać, powodzenia na innych serwerach i pozdrowienia dla Disney, jednego z lepszych sojuszy w których miałem przyjemność grac