Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 70.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
...Piłeś, nie leć!!... Vircemir vs. El Patron [6 9] & President Nestor [6 9] ~ 12.85% Obrona
lawka - - Starcia Cosmos
PostPrawie 3h wiosłowania złomu z własnego pz, jakie to piękne na x1 Gratki, początki uni to przesiew prawdziwych graczy od mężczyzn dlatego tyle starć w obronie SZO atakujacemu żeby za szybko nie skonczyl
-
Nie do końca rozumiałem agresora... dzisiaj rano szukałem kompanów do lotu na niego bo stał bez akty w moim us, po chwili patrze a leci na mnie 138 KR byłem pewny że chce mnie postraszyć ale twardo leciał do końca, ułatwił mi trochę zadanie bo już 5min przed atakiem zeskanował także nie musiałem się kitrać z akty Liczyłem na hattricka - top 1, moon i zysk ale kulka i 2kk zysku starczy Oczywiście top 2 z przymrużeniem oka, bo topka pewnie na minuty maks. godziny Pozdrowienia dla SnS, BANKSTERS i …
-
Kolejna ofiara pampersowych łowów Pozdrowienia dla SnS i BANKSTERS! Dnia 09-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lawka [SnS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 41 Krążownik 34 Okręt wojenny 3 _________________________________________ Obrońca Admiral Dickmann [G-P] ________________________________________________ Duży transporter 5 Lekki myśliwiec 21 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 9 Recykler 2 Sonda szpiegowska 3 Satelita słoneczny 17 Wyrzu…
-
#6 grusss [N N] & Hefi [N N] & Latajacy Pustak [N N] vs. Razak [xXx] ~ 29.83%
lawka - - Starcia Cosmos
Post[ciach] N N graty za akcję i fajny % obroncy SzO Super Moderator Ruda:komentarz do usuniętej części mniam
-
Nocne latanie w towarzystwie mleka, butelek i brudnych pampersów Do trzech razy sztuka, wczoraj się nie udało to dzisiaj próbowałem Pozdrowienia dla SnS, BANKSTERS Dnia 08-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lawka [SnS] ________________________________________________ Krążownik 31 _________________________________________ Obrońca Argillus II [SSG] ________________________________________________ Mały transporter 3 Duży transporter 2 Lekki myśliwiec 24 Ciężki myśliwie…
-
Skład taki a nie inny bo trzeba było znaleźć kompromis między zyskiem a 5:1 Pozdrowienia na SnS, BANKSTERS i PoCoMiFlota ( dobrze że wróciłeś mordo ) Dnia 07-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lawka [SnS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 15 Krążownik 17 _________________________________________ Obrońca Mogul Keid ________________________________________________ Mały transporter 9 Duży transporter 3 Lekki myśliwiec 9 Krążownik 1 Statek…
-
Pozdrowienia dla SnS i BANKSTERS Wezn ! Dnia 05-07-2018 xxxxxxxxxxxxxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor lawka [SnS] ________________________________________________ Mały transporter 8 Duży transporter 14 Lekki myśliwiec 12 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 10 _________________________________________ Obrońca Piotr1981 [PMO] ________________________________________________ Mały transporter 5 Lekki myśliwiec 16 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 5 Sonda szpiegowska 10 Satelita słoneczny 4 Wyrz…
-
Lobby- problemy kto ma ?
lawka - - Błędy w grze
Posta co z atakami wpadającymi po 3 w nocy gdzie nie było już możliwości obrony ?
-
Lobby- problemy kto ma ?
lawka - - Błędy w grze
PostDziała logowanie, ataki wyłączone do 22:00
-
Lobby- problemy kto ma ?
lawka - - Błędy w grze
PostCytat od Dziuba: „Cytat od Qnick: „Cytat od FILU: „pracownik który może coś zrobić ( programista GF) zaczyna pracę powiedzmy o 9:00 rano i wtedy będzie podjęta praca pamiętam jak pracowałem w TP- sie nikt nic nie robił po za godzinami pracy i to trzeba uszanować robimy kiedy nam płacą . ” Dziwna polityka firmy, u mnie działa to tak (profil firmy coś na zasadzie outsourcing IT), że klienci wykupują pakiety zależne od czasów reakcji i w niektórych przypadkach mamy reakcje 1h od zgłoszenia 24/7. oz…
-
Tak, dobrze widzicie ekowiec trafił ekowca Rozbijam i rozbijam te kr i ow na bunkrach aby się ich jakoś pozbyć bo za dużo mi na fsach palą ale koło takiej okazji nie mogłem przejść obojętnie, rogala nie było dosyć długo bo zanim dex przerzuciłem też trochę minęło przy moich napędach 2 ostatnie fale lmów i dtków nie przebiły się przez powłokę - brawo ja Edit: pozdrowienia dla wiecznie urlopujących PacMisiów Dnia 05-06-2018 XXXXXXXXXXXXXX następujące floty spotkały się w walce: Agresor lawka [Pac-…
-
Urlop ściągnięty z nudów - przedświąteczna nuda w pracy Oczywiście bez lamerstwa by się nie obeszło, zapomniałem dodać mtki więc zysk uszczuplony o kilkadzesiąt kk surowca. Wielkie podziękowania dla dexa za recki, moje porozwalane po różnych moonach a bez nich lot nie opłacalny Pozdrowienia dla OLDów, RETRO uWezn i Aquarius Dnia 29-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lawka [OLD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 301.181 Krążownik 16.873…
-
Z racji luźniejszego dnia, można było zejść na chwilę z U i trochę poskanować. Małe, bez szału ale na + Pozdro dla OLDów i dla RETRO uWezn Dnia 09-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lawka [OLD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 200.000 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca F16 ________________________________________________ Mały transporter 12 Duży transporter 114 Lekki myśliwiec 666 Ciężki myśliwiec 193 Kr…