Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 163.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP3 solo uni po zmianie parametrów Tosiak [MAFIA] vs. szalona [WarriorS] ~ 34933.75% + 149 życzeń
empe - - Starcia Wasat
PostGraty Tosiak ładnie szalejesz na Wasat teraz czas na elewacje u Szturmana
-
TOP 3 ACS Sandacz [WSNR] & R32 [WSNR] & Siedem [WSNR] & Prowokator [WSNR] vs. Zgrywusek [BANKSTER] ~ 21935.28%
empe - - Starcia Wezn
PostPikne starcie zostało gdzie miało zostać, Da sie i jednemu ogarnąc ale Zgryws dobrze mówi trzeba dużo czasu Szo życze bo ciekawej jest jak opozycja coś będzie działać
-
TOP 1 ACS - POŻEGNALNE RW: reSPECT & Gwiazda & encore & Into [BANKSTER] & Ponury_Zniwiarz [BANKSTER] vs. Trunks [WSNR] & R32 [WSNR] & DARK TEMPLAR [WSNR] & sandacz [WSNR] ~ 111331.09%
empe - - Starcia Wezn
Postakcja jak akcja % na te uni powala jak na te chwile i tu sie ze Starrkiem zgodze że ten % jest do pobicia. Poco wogle tłumaczenia kto co, na co i poco skoro można tak pisać bez tołku i robić gów** na forum i nabijac posty było mineło z jakichkolwiek powodow miałoby to być Graty obrońcom bo skoro jest możliwość użycia anty na recki to każdy by to zrobił i niema sie co użalać czy coś Respect sądze że nie skączysz gry jest jeszcze kilku Twoich ziomali co sie chyba staraja troche bawić to może być c…
-
API przycisk
empe - - Zadawanie pytań
Posttez miałem ten sam problem, musisz zrobic przywracanie systemu komputera tak na starym kompie miałem.. ale gdy kupiłem nowego bo tamten mi padl problem zniknął
-
Witam, sądziłem że nie dofarmie wszystkiego bo brakło mt ale udało sie na kilka razy Pozdro SZTURMAN, Tosiak, Terminator i cała reszta Mafii Figiel i całe WSNR Dnia 23-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor empe [MAFIA] ________________________________________________ Okręt wojenny 25.000 _________________________________________ Obrońca Skynet ________________________________________________ Mały transporter 2.001 Duży transporter 45.256 Lekki myśliwiec 3.464 Statek ko…
-
SZTURMAN [MAFIA] & empe [MAFIA] & asherl [WarriorS] vs. Ganimedes [TEREFERE] ~ 6963.23%
empe - - Starcia Wasat
Postno z pztem zrobili a tak fajnie sie kolega wystawił Graty szturman lataj dalej dex sie zwrócił a oto chodzi