Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 163.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
1 ST# Jako że w progu się mieści to wstawiam, niewiem jak się to utrzymało ale jest Pozdrawiam Mafijnych ludzi WSNR i reszte ekipy z Wezen PS. Całe Wezen Dnia 26-10-2018 15:41:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kane [8WSNR8] ________________________________________________ Krążownik 5.555 Okręt wojenny 949 _________________________________________ Obrońca LionFish ________________________________________________ Duży transporter 10.706 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 _______________…
-
Cytat od Art: „Cytat od Avinashi: „owszem gracze pisali, a ja pytam @Arta, dlatego że taki podział graczy na "lepszych" i "gorszych" jest niesprawiedliwy... ” Jeśli mnie pamięć nie myli, to żadna fuzja nie oferowała darmowych przenosin graczom, mającym planety w Unviersum docelowym.Ta zasada nie ulegnie zmianie, gdyż to graczom z Exodusów posypał się układ i owszem jedyną zmianą łagodzącą jest likwidacja minimalnego skoku planety. Co też nie oznacza, że każdy kto ma 13 planet dostanie 13 przenos…
-
Marek & ViZZioN [BANKSTER] vs. Colibra [KwP] ~ 4803.92% +Marek vs. Colibra [KwP] ~ 1522.08%
empe - - Starcia Wezn
PostNie wyliczajcie sobie kto co jak lata każdy ma swój styl Graty i może latamy dalej
-
Marek & ViZZioN [BANKSTER] vs. Colibra [KwP] ~ 4803.92% +Marek vs. Colibra [KwP] ~ 1522.08%
empe - - Starcia Wezn
Postgraty latamy Marek i vizz i st jest 1 powyżej 800%
-
Mi tam Nic do tego co się tu wyprawia z tymi Ufami, ale jak ktoś z teamu pisze kilkanaście Dni wcześniej że jest mało czasu na wprowadzanie zmian, a Tu nagle 2-3dni przed Uf dają zmiany więc jednak można... Jak w Polskim rządzie niby ustawa trwa kilka miesięcy ale jak była afera hazardowa czy też 500+ to zrobili to w kilka dni
-
Witam po długiej przerwie zdjęte U wogle miałem po idlakach tylko latać zwieść sure itd ale skany po okolicy i widze stoi bez Akt wogle dziwne jak na Marka ale pewnie praca bądź przysnął Dużo nie stracił, bo brakło Mi mt więc dofarm pewie 40% tego co było PZDR Figiel, Szturman, Maniek, Avi, Shan, Wujo, Trunks, Lares, Monte I reszta ekipy WSNR, HCNI, HWNI Dnia 13-10-2018 09:51:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kane [8WSNR8] ________________________________________________ Krążown…
-
#20 Pisiont Groszy [TOR] & york [TOR] & PIPER MARU & WujO [TOR] vs. KRAKEN [RiO] ~ 2885.19% - Za Wuja
empe - - Starcia Dorado
PostTutaj Trzeba się wpisać Kraken 2 razy w St w ciągu praktycznie Doby i to po 2 stronach, może zawita jeszcze raz dzisiaj? :))) Graty Panowie ale bez sonnd Wuja z jego nastawieniem raczej by wam to nie wyszło