Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 163.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty bo czy akcja dograna czy nie pstryczek w noc jest Co do latania po satelitach. skoro dex pisze pw do KNR by robić układ nie latac po satelitach to widac kto komu w tyłek chce wejść a teraz się nagle dziwicie że My tak latamy skoro sami piszecie że zysk z tego jest, przeczycie sami Sobie, ja bym przeczyścił ten temat bo sami te burze wywołujecie Wtopione gsy ładnie wyglądają szkoda że taka mała ilość padła bo byłoby jeszcze ciekawiej Jeszcze raz graty
-
ViZZioN [BANKSTER] & Trunks [8WSNR8] & Montezuma [8WSNR8] & Lares20 [8WSNR8] & Marek vs. Easy bot [Reds] ~ 77611.6% - TOP 1 ACS PO FUZJI
empe - - Starcia Wezn
PostNo % ładny ale do pobicia Lzłomujemy dalej graty panowie
-
Graty, ładnie wyszło, musiało zaboleć Dexx Wylicz nam jak to wyszło po spaleniu dexu bo mi brakuje czasu Nie mów nam czy latamy z zyskiem czy bez nasza sprawa czym latamy i na co latamy, Ty jak narazie ruszasz tylko gsy na idlaków i na konta które praktycznie nie siedzą, ale Dobrze że jesteś chociaż aktywność w sojku sie zrobiła Pakiecik Tobie w Ile czasu to odobudujesz? to też mógłbyś Mi policzyć bo nie wiem gdzie sie to robi