Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 284.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#171, #172 Dwa szczurki sprzed urlopu, zapomniałem wrzucić :P. Pozdrowienia dla soja, buddy, GEN i Paola. Dnia 14-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Starsky [SUICIDE] ________________________________________________ Krążownik 16.385 _________________________________________ Obrońca szeregowiec_ryan [U W i S] ________________________________________________ Duży transporter 1.169 Okręt wojenny 809 Recykler 8 Pancernik 11 _________________________________________ Po b…
-
#169, #170 Nie mam ostatnio weny na skanowanie, to mało co wpada, tutaj efekt nocnego kasowania moona. Niestety flota i tak wpadała w bunkier, więc zysk kiepski, ale coś tam jest. Potem jeszcze dobiłem pozostałości doku gąsiorkami :P. Pozdro dla soja, GEnu i Paola. Dnia 11-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Starsky [SUICIDE] ________________________________________________ Duży transporter 1 Okręt wojenny 8.509 Pancernik 13.241 Niszczyciel 397 Krążownik 29.729 Mały …
-
Szef zawsze w formie :). Może procenty słabe, ale zysk się broni, graty i jedziesz dalej, póki są chęci, bo mnie to już znużenie dopadło .
-
Cześć i czołem! #167, #168 Pozdrowienia sojusz, buddy, Paolo i Gendersi z Ursy, w szczególności Piotro, graty topowej solóweczki Mistrzu :). Dnia 01-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Starsky [SUICIDE] ________________________________________________ Krążownik 34.168 _________________________________________ Obrońca Gandalth12 [NEW2] ________________________________________________ Mały transporter 5.104 Duży transporter 1.522 Lekki myśliwiec 16.475 Ciężki myśliwiec…
-
Wklejam, póki progi jeszcze aktualne :D. BRAWO POLACY! #165 Dnia 24-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Starsky [SUICIDE] ________________________________________________ Pancernik 13.282 Krążownik 20.000 Lekki myśliwiec 120.000 _________________________________________ Obrońca Chupacabra [Snoke] ________________________________________________ Mały transporter 392 Duży transporter 974 Lekki myśliwiec 1.014 Ciężki myśliwiec 15 Krążownik 34 Okręt wojenny 16 Recykler 2…
-
Wywołałeś do tablicy to się wpiszę :). Spokojnie przemieliłbym to sam, ale miałem ponad 100 układów a zapasy deuterowe na najbliższym moonie były mocno takie sobie, na flotę by starczyło, na recki już niekoniecznie . Także dobrze, że trafiło we właściwe ręce, ja sobie trochę deuterku dofarmiłem na innej gali, więc też jest ok. Przetapiaj i ciśniemy w cokolwiek .
-
Może i nie ma top 1 nowego (w końcu za dużo by było, nie możesz robić top starcia co drugi dzień :P), ale zysk się zgadza i tak. Top na lasery :P.
-
lop [SUICIDE] vs. jan82 [EMERYCI] ~ 444.76% + lop [SUICIDE] vs. pilomankut [komornik] ~ 469.22%
PostZysk taki se, ale ważne, że do przodu. Jedziesz z bunkrami Lopik :).
-
Cześć i czołem! #163, #164 Dwa małe szczurki do kolekcji :P. Pozdrawiam sojusz, Paola i GEndersów z Uriela! Dnia 19-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Starsky [SUICIDE] ________________________________________________ Krążownik 15.000 _________________________________________ Obrońca Szyderca [TZO] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Duży transporter 3.713 Lekki myśliwiec 444 Krążownik 51 Okręt wojenny 100 Recykler 300 Sonda szpie…
-
Cześć i czołem! #161, #162 Wczoraj podczas wieczornego skaningu zauważyłem, że Władek stoi wszystkimi paliwówkami, więc postanowiłem zaopiekować się tym co zostawił :D. Opierdzieliłem dwa moony i rzuciłem info do soja, czego efektem były dwa starcia Inara. Pozdrawiam sojusz, Gendersów z Uriela i Paola :). Dnia 17-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Starsky [SUICIDE] ________________________________________________ Krążownik 12.000 ____________________________________…
-
Starsky [SUICIDE] c/a PiotrOs II [PFP] ~ 837.45% & Starsky [SUICIDE] c/a tom88 [G T W] ~ 988.78%
PostCześć i czołem! #159, #160 Trafiło się jeszcze coś, jeden przed Overlordem, drugi po :P. Pozdrowienia dla sojka, Genderów i Paola :). Dnia 16-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Starsky [SUICIDE] ________________________________________________ Pancernik 10.318 Krążownik 26.054 Mały transporter 6.000 Lekki myśliwiec 278.728 _________________________________________ Obrońca PiotrOs II [PFP] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży trans…
-
Cześć i czołem! #158 Cytat od DAISY: „Graty - rozpisze sie wiecej jak zobaczy rozorany bunkierek overlorda ” No to będzie okazja York . Każdy, kto grał na tym uni widział zapewne gdzieś kiedyś skan bunkra Overlorda i stojącą w nim flotę. W gruncie rzeczy robiliśmy go z zyskiem od dawna, ale jakoś nie było okazji, żeby zebrać pięć naszych flotek, a to kogoś nie było, a to komuś było za daleko a to się chciało spać albo nie było deuteru. Wczoraj wbiłem sobie na disco w środku nocki i oczywiście pa…